Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale Cudna Wróżka Wolontariuszka się lepiej rymuje ;)
A co do tego czy był długo, czy nie... bajki są od tego, coby bajać a nie prawdę 100% pisać.
Ja po prostu już nie mam inwencji jak te psiaki ogłaszać. Bajki o żadnym jeszcze nie czytałam, więc może to jakiś skutek odniesie.
Kiedyś napisałam "historię o psie który widzi sercem " i telefonów było na prawdę sporo, choć niestety dom żaden - bo jednak ludzie bali się ślepoty... ale może takie inne podejście wreszcie zadziała?

Posted

Ra_dunia, bajka piękna i jestem za tym, żeby zrobić Dobra Wróżka Wolontariusza, nie dlatego, żebym się zabijała ze śmiechu, bo Halcia nasza cudna jest i to wiadomo, tylko że Dobra to tak lepiej działa mi się wydaje :). Cudna to się bardziej ludziom z urodą kojarzy, a Dobra to wiadomo - ma dobre serce :). No bo Halcia ma wielkie dobre serce :).
Jestem za tym bazarkiem, do którego wkleiłaś link, pieniądze nieduże, a przy okazji pomożemy innemu psiakowi. Dzisiaj wysłałam 185 zł z mojego złotego bazarku do Murki, do podziału na Halusia i Rufiego. Niestety, Talcott do dzisiaj jeszcze nie wpłaciła swojej części za pierścionek, ale ona miała jakieś kłopoty ze zdrowiem, więc cierpliwie i spokojnie czekam, jak dojdą od niej pieniążki, to też poślę do Murki. Mogłam w ogóle od razu wysłać kasę, jak mamamuminka wpłaciła, ale myślałam że Talcott szybciej wpłaci :).
Halusiu, znajdziemy Ci dobry domek, nie martw się :).

Posted

No to dobra, niech będzie Dobra :)
Ale jak zdecydujemy się na bazarkowe ogłoszenia, to nie jestem pewna, czy akurat bajka byłaby najlepszym wyjściem... Choć już sama nie wiem... Mam mętlik w głowie...

Posted

Ja mam gotowe ogloszenie Halusia, tylko zmienie tekst i wystawie ponownie na allegro. Przydaloby sie jakies bandankowe zdjecie Halusia, bo ludziom sie szybko aukcje z tymi samymi miniaturkami nudza.

Posted

No to ja nie wiem czemu sie nie spodobał nikomu ani on,ani Rudi.:-(Szok:shake:.W Mielcu kolejny,nawet patrzyc nie chciałam....:shake:Dziekuje Madzia,dziekuje Ulka i Reno!

Posted

Dogo zwariowało totalnie, nigdzie się nie można było dostać...
Mam nadzieję, że jak się już dogo naprawiło, to i domki się naprawią i pokochają takie cudne psiaki.

Posted

Oj to zdrowiej Mureczko.
Teraz pogoda taka, że łatwo coś załapać....

Halusiu, mam nadzieję, że ty jesteś zdrowy i że niedługo znajdzie się jakiś domek dla ciebie...

Posted

zaczynam ogłoszenia dla chłopaka, najpierw Haluś, potem Rudi

moja mała córeczka jest tak absorbująca, ze nie mam czasu w ciągu dnia usiąść do komputera, tylko z doskoku, zaglądam na wątek lub dwa i znowu za nią biegnę, nawet jak się czymś zajmie na dłużej to muszę pilnować, bo jej kreatywność nie zna granic! a moja wyobraźnia, czasem tak :)

Posted

Bandamkowy Haluś pozdrawia :)
Na razie tylko takie fotki i tylko Halusia, bo dzisiaj dla odmiany totalnie zmogło mi TZa :shake:

Haluś i jeden z zestawów jego zabawek :p