Ra_dunia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ale Cudna Wróżka Wolontariuszka się lepiej rymuje ;) A co do tego czy był długo, czy nie... bajki są od tego, coby bajać a nie prawdę 100% pisać. Ja po prostu już nie mam inwencji jak te psiaki ogłaszać. Bajki o żadnym jeszcze nie czytałam, więc może to jakiś skutek odniesie. Kiedyś napisałam "historię o psie który widzi sercem " i telefonów było na prawdę sporo, choć niestety dom żaden - bo jednak ludzie bali się ślepoty... ale może takie inne podejście wreszcie zadziała? Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 a może zasponsorujemy ogłoszenia... : http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Quote
MagdaNS Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ra_dunia, bajka piękna i jestem za tym, żeby zrobić Dobra Wróżka Wolontariusza, nie dlatego, żebym się zabijała ze śmiechu, bo Halcia nasza cudna jest i to wiadomo, tylko że Dobra to tak lepiej działa mi się wydaje :). Cudna to się bardziej ludziom z urodą kojarzy, a Dobra to wiadomo - ma dobre serce :). No bo Halcia ma wielkie dobre serce :). Jestem za tym bazarkiem, do którego wkleiłaś link, pieniądze nieduże, a przy okazji pomożemy innemu psiakowi. Dzisiaj wysłałam 185 zł z mojego złotego bazarku do Murki, do podziału na Halusia i Rufiego. Niestety, Talcott do dzisiaj jeszcze nie wpłaciła swojej części za pierścionek, ale ona miała jakieś kłopoty ze zdrowiem, więc cierpliwie i spokojnie czekam, jak dojdą od niej pieniążki, to też poślę do Murki. Mogłam w ogóle od razu wysłać kasę, jak mamamuminka wpłaciła, ale myślałam że Talcott szybciej wpłaci :). Halusiu, znajdziemy Ci dobry domek, nie martw się :). Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No to dobra, niech będzie Dobra :) Ale jak zdecydujemy się na bazarkowe ogłoszenia, to nie jestem pewna, czy akurat bajka byłaby najlepszym wyjściem... Choć już sama nie wiem... Mam mętlik w głowie... Quote
MagdaNS Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wszyscy kochają bajki, nawet jak się nie przyznają :) Quote
eloise Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 o kurczę :) super bazarek z ogłoszeniami, warto skorzystać Quote
Murka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Konto Halusia zasiliło 135 zł z bazarku MagdyNS :) Quote
halcia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Halus kochanie cos z domkiem cicho.Halus poprosi pewnie o ogłoszenia.... Quote
Ulka18 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ja mam gotowe ogloszenie Halusia, tylko zmienie tekst i wystawie ponownie na allegro. Przydaloby sie jakies bandankowe zdjecie Halusia, bo ludziom sie szybko aukcje z tymi samymi miniaturkami nudza. Quote
Reno2001 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ja Halusia na allegro mam cały czas. I to na wyróznionym. Quote
halcia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to ja nie wiem czemu sie nie spodobał nikomu ani on,ani Rudi.:-(Szok:shake:.W Mielcu kolejny,nawet patrzyc nie chciałam....:shake:Dziekuje Madzia,dziekuje Ulka i Reno! Quote
halcia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Murka mozna prosic o jakies nowe "odlotowe" zdjecia Halusia?Moze cos na wesoło? Quote
Ra_dunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dogo zwariowało totalnie, nigdzie się nie można było dostać... Mam nadzieję, że jak się już dogo naprawiło, to i domki się naprawią i pokochają takie cudne psiaki. Quote
Murka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cioteczki, będą zdjęcia, miałam właśnie robić psiakom mieleckim i innym, tylko jakieś choróbsko mnie dopadło i muszę się podkurować :-( Quote
Ra_dunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oj to zdrowiej Mureczko. Teraz pogoda taka, że łatwo coś załapać.... Halusiu, mam nadzieję, że ty jesteś zdrowy i że niedługo znajdzie się jakiś domek dla ciebie... Quote
eloise Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 zaczynam ogłoszenia dla chłopaka, najpierw Haluś, potem Rudi moja mała córeczka jest tak absorbująca, ze nie mam czasu w ciągu dnia usiąść do komputera, tylko z doskoku, zaglądam na wątek lub dwa i znowu za nią biegnę, nawet jak się czymś zajmie na dłużej to muszę pilnować, bo jej kreatywność nie zna granic! a moja wyobraźnia, czasem tak :) Quote
halcia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Fajnie,dziekuje,bo chłopak długo juz siedzi i jeden i drugi:shake: Quote
Murka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Bandamkowy Haluś pozdrawia :) Na razie tylko takie fotki i tylko Halusia, bo dzisiaj dla odmiany totalnie zmogło mi TZa :shake: Haluś i jeden z zestawów jego zabawek :p Quote
MagdaNS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Haluś, do twarzy ci w tym jasnym fiolecie :) Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Piękne foty, piękny model, czemu nikt nie dzwoni... Quote
halcia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Tym bardziej ze psisko przyjazne,nie jakies wycofane z problemami.... Quote
kaskadaffik Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ale przepiękny, to zdjęcie z pycholek otwartym w uśmiechu rewelacja :) :) Quote
Recommended Posts