Ulka18 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moze w koncu skoncza sie takie hodowle jak Halusiowa. Zobaczcie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939682471 Quote
Ra_dunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mocne... i niestety takie prawdziwe :( Halusiu, a gdzie twój domek się tak długo ukrywa?? Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A gdzie się Murka podziewa?? Może by i tego chłopaka Reksiu przedstawiła? Halcia co? Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 halcia napisał(a):Oj Reksiu chyba mniejszych szuka....ja nie mam nic przeciw,wierzę w Reksiu nosa.... Zawsze można spróbować, wszędzie trzeba próbować;) Może akurat tam:razz: Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 tylko teoretycznie to Haluś jako młody i zdrowy pies powinien mieć właśnie całkiem spore szanse na domek w Polsce... niestety jak widać teoria w tym przypadku nie idzie z praktyką :( Może rzeczywiście tak trafiłby się fajny domek... Quote
Murka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Rozmawiałam z Reksiu12 na temat Nero i Halusia, ale niestety są za duże :-( Wierzę, że razem z wiosną ruszą adopcje... Pojechał Marcel, jutro jedzie Pepe i niedługo też Kawa... Na Halusia i Nero też przyjdzie pora. Tymczasem robię rozliczonko: Stan konta na 30 styczeń wynosił +140,90 zł Wpłaty: 50 zł kaskadaffik (bazarek) 200 zł halcia 200 zł halcia Razem: 590,90 zł Koszty: 360 zł hotelowanie 590,90 zł - 360 zł = 230,90 zł Stan konta na 1 marca wynosi +230,90 zł. Quote
Reno2001 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Znajdziemy im domki, znajdziemy na pewno!!!!! Quote
halcia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Murka,sorki,ale nie ujęłaś wpłaty Kasi z bazarku w kwocie 50 zł/#496 z dnia 4.02.2010/ Więc powinno byc 230,90.Z tego co wiem ,ma jeszcze wpłynąć z bazarków. Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/181060-La-Roche-posay-Vichy-Dior-ciuszki-damskie-mAE-skie-ksiAE-A-ki-na-mieleckie-psiaki-do-12-03 Quote
Murka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 halcia napisał(a):Murka,sorki,ale nie ujęłaś wpłaty Kasi z bazarku w kwocie 50 zł/#496 z dnia 4.02.2010/ Więc powinno byc 230,90.Z tego co wiem ,ma jeszcze wpłynąć z bazarków. Raju.... nie wiem co mam z tym Halusiem :shake: Dobrze, że czuwasz... Znów to samo: na forum napisałam a w kajecie niet :angryy: Chyba przydałby mi się urlop :roll: Quote
MagdaNS Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Buziaki dla Halusia, zaglądamy do Ciebie - oby jak najszybciej zajrzał do Ciebie fajny domek :) Quote
halcia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Halus,a ja dalej w szoku,ze nikt o ciebie nie pyta!!!!Jeszcze tydzien zimna,potem chba znowu trzeba odnowic ogłoszenia. Quote
MagdaNS Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja też w szoku, że nikt nie pyta o Halusia :shake: Buziaki przystojniaku - po tym jak Pepe po 15 miesiącach doczekał się swojego kochanego ludzia, trzeba się chyba nauczyć cierpliwie czekać i nigdy nie tracić nadziei. Quote
kaskadaffik Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Haluś napewno się doczekasz, bardzo mocno trzymamy kciuki za Ciebie :) Quote
MagdaNS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Halusiu, a ja na przekór wszystkiemu Cię odwiedzam i posyłam całuski, choć dzisiaj jest Dzień Kobiet ;) Quote
Ra_dunia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dla Halusia też trzeba będzie pomyśleć nad nowym tekstem do ogłoszeń... Musi się nam w końcu udać! Quote
halcia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 I pewnie ponowic ogłoszenia...Chłopie,siedzisz i siedzisz i nie mam z czego dodac na wybieg dla Lorusia...Kumplujesz sie tam z jakim psiakiem?Brakuje mi wiesci od Murki...Nic?Zadnego telefonu?Ten wielki "sportowiec" juz sie nie odzywal? Quote
Murka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Niestety cisza totalna ogólnie w sprawie mielczaków :( Nero ma koleżankę, której skutecznie pomaga przełamywać lęki - Górkę :) Więc nie próżnuje chłopak, pracuje niczym Karmelka z Lorim :) Ale domek by się przydał... Górka do tej pory przynosiła psiakom szczęście: miała już dużo kumpli i wszystko poznajdywało domy, liczymy że tak samo będzie z Nero. Quote
Ulka18 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Murko, to moze jakies szczesliwe zdjecia chlopaka z Góreczka? Dalabym na allegro. Quote
eloise Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 zapraszamy na wielkanocny bazarek z kartkami dla mieleckich psiaków w Hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/181637-Wielkanocne-kartki-hand-made-na-mielecki*****-w-Hoteliku-u-Murki-do-28-03?p=14277663#post14277663 Quote
MagdaNS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cześć Nero! Mam nadzieję, że na tych spacerach masz fajną pogodę, bo u Kolusi i Reda od zeszłego tygodnia wciąż tylko śnieg i mróz . Quote
Ra_dunia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 "Bajka o pięknym Halusiu" Wcale nie tak dawno i wcale nie tak daleko, w złowieszczym i groźnym miejscu o nazwie "Schronisko" mieszkał Haluś - psiak niezwykłej urody. Skąd znalazł się za murami tej przerażającej warowni - tego nie wie nikt. Trafił tam jeszcze jako młody szczeniak z miejsca, które po latach wydawało mu się snem jedynie... Życie w Schroniksu nie było łatwe. Ciągłe bójki, walki, rozgardiasz i hałas. Serce pięknego Halusia pragnęło czegoś innego. Choć bał się bardzo marzył o dalekich podróżach, do miejsc ,o których opowiadały inne psy, miejsc, gdzie pachniała skoszona trawa, gdzie ludzie i psy byli przyjaciółmi. I nagle - sen się spełnił. Dobra Wróżka Wolontariuszka zauważyła tęsknotę w oczach pięknego Halusia i przeniosła go do wspaniałej krainy zwanej "Hotelem dla psów w potrzebie". Krainę tę zamieszkiwali cudowni ludzie, którzy otoczyli Halusia miłością i czułością. Pod ich opieką cały lęk, strach i zwątpienie odeszły w niepamięć. Haluś odżył. Zaczął cieszyć się każdym dniem. Z radością uczył się nowych rzeczy takich jak chodzenie na smyczy, czy zabawa piłeczką. Spokój i miłość zamieszkały w jego sercu. Ale niestety jedna chmurka cały czas pojawia się na błękicie jego szczęścia. Haluś wie, że ludzie z Hotelu nie są tylko jego, że to miejsce to nie jego stały dom... Że gdzieś tam, może wcale nie tak daleko i może całkiem niedługo czeka na niego coś, o czym śni... dom i kochający właściciel. W tej bajce brakuje nam tylko jednego... Czekamy na kochający dom dla Halusia a wtedy będzie można dopisać: i żyli długo i szczęśliwie. Quote
halcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piekna bajka.Ale "cudna "zamien na dobra,bo sie dziewczyny zabiją ze smiechu.:diabloti::evil_lol:I..... Halus nie był długo,był po prostu ładny,podobny do Rudiego,a ze wtedy sie wydawało,ze Rudi od Murki znalazł dobry dom...:shake::-(.a teraz na dobitke trzeci-podobny jest w schronie! Quote
Recommended Posts