Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie!U Halusia wszystko jest w porządku.Łapy,odpukać,nie kaleczą się i jest wszystko z nimi w jak najlepszym porządku.Ostatnio przestał się bać wody i po zabawie albo w trakcie z zaprzyjaźnioną amstafką Loką leci do rzeki i się kąpie.On jest zadowolony.Ja za to mniej,poniewaz jest do połowy czarny i w dodatku śmierdzi rzecznym mułem.Ale juz prysznic jest dla niego BEEEE i kąpać się nie chce.Straszna mordęga z nim ta kąpiel.:lol:Tak po za tym to wciąż mnie zadziwia Halus na plus,że się słucha a nawet ostatnio coraz częściej daje głos i zarówno z radości jak i ostrzegając nas przed tyn co się dzieje w nocy na klatce.Chyba coraz bardziej przekonuje sie do tego,że to już jest jego dom.Odezwiemy się jeszcze na pewno.Pozdrawiam

Posted

Super,nie wiem dlaczego,aly psy samodzielną"kąpiel"lubiabez względu na"gęstosc i kolor wody":cool3:a prawdziwej kąpieli często unikają.Bardzo nas cieszą wszystkie wieści....ogromnie za nie dziekujemy:loveu:
A ze względu na gabaryty Halusia,podejrzewam,ze łatwo nie jest!

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Witam.Wszystko u Halusia w porządku.Łap nie kaleczy,ale wystrzały bardzo go stresują i chodzi wystraszony przez 2 dni i nic nie pomaga.Tak po za tym jest pełnym radości,wesołym psem.Do tego zrobił się bardzo opiekuńczy dla naszego syna i potrafi warknąć nawet na mnie jak się mu coś nie podoba w moim zachowaniu względem syna.Wieczorem nawet jest tak,że czeka na to,żeby wejść do pokoju syna i czekać aż zaśnie.Takiego psa mamy.Jest idealny do bloku chociaż ma spore gabaryty,ale tak jakby go nie było.No i coraz więcej gada:lol:Wymarzony pies dla naszej rodziny.

• Upvote 1
Posted

Ogromnie dziękuje za wieści!My bardzo przezywamy dawnych podopiecznych i obecnych.I kazda wiadomosc z dobrego domu nas cieszy i podnosi na duchu.Dodaje sił do pracy:)
Cudowne wieści!!!Serdecznie pozdrawiamy całą Rodzine.Synowi gratulujemy opiekuna:)

Posted

Super, ze dzieciak ma psiego opiekuna, nie ma to jak dorastac razem z psem :D Az sie lza o oku kreci i wlasne dziecinstwo przypomina. Moja corka tez sie chowala od malenkiego ze znajdami ze schronisk, pierwsza sunie Pandusie do dzis pamieta.

• 1 year later...