halcia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jak sie Haluś miewa?Ze jest kochany to nie watpimy... Quote
koczis78 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witam serdecznie!U Halusia wszystko jest w porządku.Łapy,odpukać,nie kaleczą się i jest wszystko z nimi w jak najlepszym porządku.Ostatnio przestał się bać wody i po zabawie albo w trakcie z zaprzyjaźnioną amstafką Loką leci do rzeki i się kąpie.On jest zadowolony.Ja za to mniej,poniewaz jest do połowy czarny i w dodatku śmierdzi rzecznym mułem.Ale juz prysznic jest dla niego BEEEE i kąpać się nie chce.Straszna mordęga z nim ta kąpiel.:lol:Tak po za tym to wciąż mnie zadziwia Halus na plus,że się słucha a nawet ostatnio coraz częściej daje głos i zarówno z radości jak i ostrzegając nas przed tyn co się dzieje w nocy na klatce.Chyba coraz bardziej przekonuje sie do tego,że to już jest jego dom.Odezwiemy się jeszcze na pewno.Pozdrawiam Quote
halcia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Super,nie wiem dlaczego,aly psy samodzielną"kąpiel"lubiabez względu na"gęstosc i kolor wody":cool3:a prawdziwej kąpieli często unikają.Bardzo nas cieszą wszystkie wieści....ogromnie za nie dziekujemy:loveu: A ze względu na gabaryty Halusia,podejrzewam,ze łatwo nie jest! Quote
halcia Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Koczis78,odezwij sie czasem....czy rudasek zdrowy?Skonczyły sie skaleczenia?Pisz czasem co słychac.... Quote
halcia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Haloooooooo!Co tam u Was słychać?Koczis napisz co czasem....plisssss Quote
halcia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Co tam u Was słychać?Jak Haluś znosi wystrzały?Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
koczis78 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Witam.Wszystko u Halusia w porządku.Łap nie kaleczy,ale wystrzały bardzo go stresują i chodzi wystraszony przez 2 dni i nic nie pomaga.Tak po za tym jest pełnym radości,wesołym psem.Do tego zrobił się bardzo opiekuńczy dla naszego syna i potrafi warknąć nawet na mnie jak się mu coś nie podoba w moim zachowaniu względem syna.Wieczorem nawet jest tak,że czeka na to,żeby wejść do pokoju syna i czekać aż zaśnie.Takiego psa mamy.Jest idealny do bloku chociaż ma spore gabaryty,ale tak jakby go nie było.No i coraz więcej gada:lol:Wymarzony pies dla naszej rodziny. 1 Quote
halcia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ogromnie dziękuje za wieści!My bardzo przezywamy dawnych podopiecznych i obecnych.I kazda wiadomosc z dobrego domu nas cieszy i podnosi na duchu.Dodaje sił do pracy:) Cudowne wieści!!!Serdecznie pozdrawiamy całą Rodzine.Synowi gratulujemy opiekuna:) Quote
Ulka18 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Super, ze dzieciak ma psiego opiekuna, nie ma to jak dorastac razem z psem :D Az sie lza o oku kreci i wlasne dziecinstwo przypomina. Moja corka tez sie chowala od malenkiego ze znajdami ze schronisk, pierwsza sunie Pandusie do dzis pamieta. Quote
halcia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Czy jest jeszcze mozliwe dowiedziec sie o Halusiu?Jak sie psina miewa? PS.Juz mam wiesci :)Miewa sie b.dobrze i wzbudza zachwyt :)To cieszy ogromnie :) Quote
Recommended Posts