Bogusik Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 11 godzin temu, Poker napisał: Wiecie co? nie mamy dość dogo tylko niektórych mącicielek ,ale trzeba je lekceważyć, bo będą miały satysfakcję.Jesteśmy tu dla psów. Masz 100% racji Poker.To właśnie czworonogi są najważniejsze i one powodują to,że dla nich tu jesteśmy. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Byłam w schronisku. Roni zarezerwowany, odprowadzony do osobnego boksu, czeka na jutrzejszy wyjazd. Psiak jest przyjazny, pozwala się prowadzić na smyczy, domaga się o głaski!! Z książeczki wynika że ma ok 2 lat, max 2,5. A oto przystojniak: Więcej zdjęć Roniego na stronie 640 Quote
Bogusik Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Asiu,bardzo dziękujemy za rezerwację Roniego i wstawienie zdjęć:) Anula postara się dzisiaj wieczorem założyć mu wątek Quote
Sara2011 Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 53 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Byłam w schronisku. Roni zarezerwowany, odprowadzony do osobnego boksu, czeka na jutrzejszy wyjazd. Psiak jest przyjazny, pozwala się prowadzić na smyczy, domaga się o głaski!! Z książeczki wynika że ma ok 2 lat, max 2,5. A oto przystojniak: Więcej zdjęć Roniego na stronie 640 Ten za nim po lewej stronie też śliczny/a , taki kudłaty. Quote
Poker Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 34 minuty temu, Sara2011 napisał: Ten za nim po lewej stronie też śliczny/a , taki kudłaty. No właśnie, co to za piesio ? Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Ten za nim po lewej stronie też śliczny/a , taki kudłaty. 33 minuty temu, Poker napisał: No właśnie, co to za piesio ? To Oli....Już kiedyś Szafirek chciał go zabrać, ale niestety, nie udało się..piesio bardzo lękowy.... Quote
elik Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: To Oli....Już kiedyś Szafirek chciał go zabrać, ale niestety, nie udało się..piesio bardzo lękowy.... A może zmądrzał i teraz pozwoli się zabrać :) Quote
Gabi79 Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Ten za nim po lewej stronie też śliczny/a , taki kudłaty. Też na niego zwróciłam uwagę, nie poznałam, że to Oli Jeszcze 5 minut temu cieszyłam się, że 4 psiaki opuszczą schronisko, a teraz siedzę i ryczę z powodu tych wszystkich nieszczęśników, które zostają. Nienawidzę tego popieprzonego świata!!! Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 2 godziny temu, elik napisał: A może zmądrzał i teraz pozwoli się zabrać :) Też o tym z Tolą pomyślałyśmy...tylko kto się odważy dać mu szansę.... Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Kolejny zaginiony psiak w Zamościu... Przepraszam, że tutaj, ale tylko tutaj jest wątek zamojskich psiaków... :( Quote
Anula Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Zapraszam na Ronisiowy wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/339656-roni-opuszcza-schroniskobędzie-oczekiwał-na-domek-u-szafirki/ Quote
elik Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kolejny zaginiony psiak w Zamościu... Przepraszam, że tutaj, ale tylko tutaj jest wątek zamojskich psiaków... :( Oby biedaczek odnalazł się cały i zdrowy :( Quote
elik Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Też o tym z Tolą pomyślałyśmy...tylko kto się odważy dać mu szansę.... Jeśli pozwoli się wyprowadzić z boksu, to znaczy, że tamten incydent był wypadkiem przy pracy :) Quote
Tola Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Nela już po zabiegu sterylizacji, wszystko ok. w środę zdjęcie szwów :) 2 Quote
Tola Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Niestety mam tez złą wiadomość od wetki o kociakach uratowanych przez malagos - w gabinecie jest jakaś infekcja, wszytskie koty chore, nasze maluszki tez :( Jeden jest w stanie ciężkim :) Quote
elik Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 48 minut temu, Tola napisał: Nela już po zabiegu sterylizacji, wszystko ok. w środę zdjęcie szwów :) Prześliczna sunieczka :) Zdrowiej dziewczynko :) Quote
elik Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 10 minut temu, Tola napisał: Niestety mam tez złą wiadomość od wetki o kociakach uratowanych przez malagos - w gabinecie jest jakaś infekcja, wszytskie koty chore, nasze maluszki tez :( Jeden jest w stanie ciężkim :) Biedne kociaczki :( Quote
Tola Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Dzięki Alaskan szanse na własny dom ma nasza Anielka; w czwartek idziemy obie na wizytę, prosimy o kciuki! Quote
Tola Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 I jeszcze wielka prośba o pomoc dla tego psa w typie owczarka szwajcarskiego :( Pies jest bardzo przyjazny, lgnie do ludzi, jest spragniony kontaktu, a żyje w strasznych warunkach, bez szans na poprawę losu. Jego włascicielem jest 85 letni staruszek, zupełnie niereformowalny:( Pies jest dla niego niepotrzebna rzeczą, której chce sie pozbyć, wg niego na wsi wszystkie psy tak żyły i tak ma być:( Pomóżcie mi ratować tego psa, póki jeszcze można, póki nie odszedł z głodu lub nie zdziczał:( Quote
malagos Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Bardzo mi przykro z powodu kociaków :( oby udało się je uratować........ Quote
elficzkowa Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 11 godzin temu, Tola napisał: I jeszcze wielka prośba o pomoc dla tego psa w typie owczarka szwajcarskiego :( Pies jest bardzo przyjazny, lgnie do ludzi, jest spragniony kontaktu, a żyje w strasznych warunkach, bez szans na poprawę losu. Jego włascicielem jest 85 letni staruszek, zupełnie niereformowalny:( Pies jest dla niego niepotrzebna rzeczą, której chce sie pozbyć, wg niego na wsi wszystkie psy tak żyły i tak ma być:( Pomóżcie mi ratować tego psa, póki jeszcze można, póki nie odszedł z głodu lub nie zdziczał:( Jeśli znajdzie się miejsce dla niego to wpłacę jednorazowo 30 zł ale dopiero pod koniec sierpnia. A niech to ... A pies piękny ! 1 Quote
mdk8 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Tolu może załóż mu osobny wątek. Jak coś się znajdzie też dam jednorazowo 30,- pod koniec m-ca. 1 Quote
Tola Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 16 minut temu, mdk8 napisał: Tolu może załóż mu osobny wątek. Jak coś się znajdzie też dam jednorazowo 30,- pod koniec m-ca. Dziękuje Ci bardzo! W tym tyg. jedziemy z TZ do psa, potem spróbuję z wątkiem... Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Pewnie nic więcej o tym psiaku nie wiadomo? Wiek ani nic? :( Uwielbiam BOSy... serce się kraje na widok tego psiaka... Quote
Recommended Posts