Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Szansę na wyjazd ze schronu ma jeszcze ta sunia...(krew na śniegu to pozostałość po porcjowaniu kości dla psów) Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Starsza sunia w typie beagla....Pamiętam, że pracownik mówił, że dzika..Nie wygląda na tych zdjęciach na dzikuskę....To inna? Quote
seramarias Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Jaka bida :( Czy ona ma problemy z tylnymi łapkami, Czy tak na zdjęciu wyszło? Nie wygląda na dziką, bardziej zagubioną. Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 31 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Starsza sunia w typie beagla....Pamiętam, że pracownik mówił, że dzika..Nie wygląda na tych zdjęciach na dzikuskę....To inna? Ta sama, wcale nie jest dzika... Ale ma coś z brzuchem, bardzo wzdęty... Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 27 minut temu, seramarias napisał: Jaka bida :( Czy ona ma problemy z tylnymi łapkami, Czy tak na zdjęciu wyszło? Nie wygląda na dziką, bardziej zagubioną. TZ nic nie zauważył... Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 3 minuty temu, Tola napisał: Ta sama, wcale nie jest dzika... Ale ma coś z brzuchem =, bardzo wzdęty... Z tego co pamiętam pracownik mówił, że urodziła szczeniaki...nie dała do siebie podejść....Ech..... Quote
terra Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Biedula, właśnie miałam pytać czy ciężarna, czy grubiutka Quote
terra Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Z tego co pamiętam pracownik mówił, że urodziła szczeniaki...nie dało do siebie podejść....Ech..... Kiedy urodziła szczeniaki? Miała robione usg albo rtg? Quote
uxmal Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Czy te nóżki tylnie ma słabe ? Czy może tylko taka postawa? Wątrobę może ma powiększoną ? :( I włos rozrzedzony :(((((((((( Quote
uxmal Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Z tego co pamiętam pracownik mówił, że urodziła szczeniaki...nie dała do siebie podejść....Ech..... ufff .Ulżyło mi. Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 2 minuty temu, terra napisał: Kiedy urodziła szczeniaki? Miała robione usg albo rtg? Ja ją widziałam w lecie...zaraz zobaczę zdjęcia, kiedy to było....USG czy rtg....marzenie... Quote
Anula Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 To cudownie,że sunia otrzymała szansę opuszczenia schronu.Jest jakiś plan ulokowania jej gdzieś? Potrzebna wizyta u weta,przebadania jej bo ten brzuszek autentycznie jest wzdęty. Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 1 minutę temu, Anula napisał: To cudownie,że sunia otrzymała szansę opuszczenia schronu.Jest jakiś plan ulokowania jej gdzieś? Potrzebna wizyta u weta,przebadania jej bo ten brzuszek autentycznie jest wzdęty. Na razie jest zainteresowanie sunią osoby z Warszawy... Jak będzie - zobaczymy... Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Mam transport do Warszawy dla Astki!!! Quote
Tyśka) Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 23 godziny temu, Tola napisał: Pracownik bardzo chwalił tą czarnulkę... Możesz coś o suni powiedzieć? I byłaby szansa na jakies zdjęcia z przodu? Chociaż ją poogłaszam prosto ze schroniska... :( Ona taka w moim typie mocno. Mój psisko też nosi tak wysoko ogon, no kocham takie psy, aż płakać mi się chce, jak widzę tę niunię. 1 godzinę temu, Tola napisał: Suczkę zabiera fundacja AST, szukamy transportu do Warszawy... Wczoraj cały wieczór szukaliśmy z TZ miejsca ... 21 minut temu, Tola napisał: Na razie jest zainteresowanie sunią osoby z Warszawy... Jak będzie - zobaczymy... 21 minut temu, Tola napisał: Mam transport do Warszawy dla Astki!!! Wow! ale działacie! :) Trzymam kciuki! MOCNO! Kiedy astka pojedzie? I czy beagielka się też załapie? Quote
Anula Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 41 minut temu, Tola napisał: Mam transport do Warszawy dla Astki!!! Tola cudownie! Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 21 minut temu, Tyś(ka) napisał: Możesz coś o suni powiedzieć? I byłaby szansa na jakies zdjęcia z przodu? Chociaż ją poogłaszam prosto ze schroniska... :( Ona taka w moim typie mocno. Mój psisko też nosi tak wysoko ogon, no kocham takie psy, aż płakać mi się chce, jak widzę tę niunię. Wow! ale działacie! :) Trzymam kciuki! MOCNO!Kiedy astka pojedzie? I czy beagielka się też załapie? Wera jedzie w niedzielę :) Jutro bierzemy zrzeczenie się psa i wszystkie dokumenty. Nie mam na razie decyzji w sprawie beaglusi... Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Jeszcze beaglusia z Gracja na wybiegu otwartym - to tam przeniesiono wszystkie psy, które wyjeżdżają we wtorek. Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Jak wszystko pójdzie dobrze, to do hoteliku pojedzie 4 suczki z zamojskiego schronu. Wygrały być może życie. Wkrótce będą miały własne domy, rodziny. Ale najbiedniejszy z nich, starszy piesek, już we wtorek będzie spał we własnym domu, w domu u Jaaga. Maluszek nie ma jeszcze swojego imienia, ale ma własny dom!!! Chciałam, aby TZ zrobił mu dzisiaj nowe zdjęcia do portrecików, bo mnie w niedzielę nie wyszły; ale TZowi też nie wyszły:( Jaaga - ogromne podziękowania za taką decyzję. Gdyby nie TY nie wiem, czy zobaczyłabym maluszka przy kolejnej wizycie... Dziękuję Zrobiłam portreciki ze starych zdjęć... Chcialam, aby podziękowanie było wyjątkowe, bo i decyzja Jaaga jest wyjatkowa... 2 4 Quote
Anula Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Już teraz zaczęłam odliczać dni.A zaczęło się bardzo niewinnie od Twojego wpisu o rudasku i proszę ile psiaków otrzyma nowe życie. 1 1 Quote
b-b Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 2 godziny temu, Anula napisał: Już teraz zaczęłam odliczać dni.A zaczęło się bardzo niewinnie od Twojego wpisu o rudasku i proszę ile psiaków otrzyma nowe życie. Wspaniale,że tylu zmieni się los na lepszy. 1 Quote
konfirm31 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Cieszę się razem z Wami, że tyle psów że schroniska, dostało szansę na dom. A TZtowi Toli, gratulacje za tak szybkie znalezienie opiekunów, którzy ze znajomością rzeczy, zajmą się astką :). 1 Quote
Recommended Posts