b-b Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Przedstawiam Wam Sabę - Sabcię :) Los wybrał właśnie ją. Szkoda,że tym razem tylko tej malutkiej mogę pomóc :( Wszystkie psiaczki zasługują na szansę na lepsze życie. Może stanie się cud i Bobi znajdzie domek a Mika się przestanie bać? i kolejnym razem też będę mogła pomóc jakiejś bieduli. 3 godziny temu, Tola napisał: A my mamy dzisiaj rocznicę - 11 lat temu zabraliśmy z zamojskiego schroniska 5 letnią Zulkę Do zacałowania :* Jeszcze raz gratuluję :) Quote
Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 - ta czarna z ogonkiem nad grzbietem mnie martwi... zwyczajna, czarna... :( mam wrażenie, że może się zasiedzieć... czy na wątku jest więcej jej zdjęć? Zgłoś post Napisano 3 godziny temu Bardzo wychudzona mała suczka - a ta to mocno zmiksowany, beagle... tzn. mam nieodparte wrażenie, że w jej genach siedzi jakiś beagle... piąta woda po kisielu, ale może spróbować zainteresować środowisko beagle'arzy? Quote
malagos Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Tolu, moja 16-letnia Zulka pozdrawia Twoją 16-letnią Zulkę :) 1 Quote
Havanka Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 13 godzin temu, Bogusik napisał: Ja również przyłączam się do rocznicowych gratulacji :) Kochani,transport planowany jest na wtorek.Szafirek wyjedzie w poniedziałek aby być już rano w schronisku.Tola powiadomiona i jutro jej TZ ma zgłosić to w schronisku.Nasza kochana Havanka na prośbę Toli zrobi bazarek transportowy :) Oczywiście potrzebne będą wątki dla psiaków i ilość km/kwota. Jaaga,podaj proszę ulicę lub dzielnicę, tak aby Szafirek mógł chociaż w przybliżeniu policzyć kilometerki....:) Wprawdzie mam jeszcze nie rozliczony do końca poprzedni bazarek, bo czekam jeszcze na jedną wpłatę, to spróbuję wystartować z kolejnym. Może się uda choć częściowo pokryć koszty transportu. Tym bardziej, ze jedzie aż 5 psów. Czekam na nowe wątki szczęściarzy. 1 Quote
Anula Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Zapraszam na wątek Sisi i Gracji: http://www.dogomania.com/forum/topic/342014-sisi-i-gracja-czekają-na-transport-do-hoteliku-u-szafirki/ Quote
Anula Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 A zwróciłyście uwagę na haszczaka,piękny. Quote
seramarias Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Widziałam tego haszczaka i jeszcze drugiego rudzielca na zdjęciach wstawianych jakiś czas temu. Szczerze mówiąc zdziwiłam się, że jeszcze są w schronie :( Quote
Tola Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dnia 20.02.2018 o 20:42, Anula napisał: Tola gratulacje dla Ciebie i Zuleczki.To dzięki Wam Zuleczka tak się fajnie trzyma. 22 godziny temu, b-b napisał: Do zacałowania :* Jeszcze raz gratuluję :) Dnia 20.02.2018 o 20:58, Poker napisał: Brawo Zulka - babulka.Żyj jeszcze długo i bądź zdrowa na pociechę Twojego pańciostwa. Dnia 20.02.2018 o 21:36, Bogusik napisał: Ja również przyłączam się do rocznicowych gratulacji :) 13 godzin temu, malagos napisał: Tolu, moja 16-letnia Zulka pozdrawia Twoją 16-letnią Zulkę :) Zulcia pięknie dziękuje za życzenia, ja również Quote
Tola Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: - ta czarna z ogonkiem nad grzbietem mnie martwi... zwyczajna, czarna... :( mam wrażenie, że może się zasiedzieć... czy na wątku jest więcej jej zdjęć? Pracownik bardzo chwalił tą czarnulkę... Quote
Tola Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Kochane - schronisko powiadomione o dacie wyjazdu psów, jeszcze to wszystko dogramy. Homerek jeszcze w lecznicy, a mamy już kolejny problem - roczna astka Wera z papierami do natychmiastowego zabrania:( Quote
seramarias Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: Kochane - schronisko powiadomione o dacie wyjazdu psów, jeszcze to wszystko dogramy. Homerek jeszcze w lecznicy, a mamy już kolejny problem - astka Wera z papierami do natychmiastowego zabrania:(      Co się stało, że tak natychmiast zabrać trzeba? Quote
b-b Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 14 minut temu, seramarias napisał: Co się stało, że tak natychmiast zabrać trzeba? Co ta bidula nabroiła,że dostała nakaz eksmisji??? Quote
b-b Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Tak na szybko aby nasza Kochana Havanka mogła już działać :):* Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 12 godzin temu, seramarias napisał: Co się stało, że tak natychmiast zabrać trzeba? 12 godzin temu, b-b napisał: Co ta bidula nabroiła,że dostała nakaz eksmisji??? Sunię kupili zupełnie nieodpowiedzialni młodzi ludzie; póki byli razem - suczka miała dom; teraz para rozstała się, a astka została ze starsza kobietą. Biega sama, a zaczyna sie ciedczka... Suczka jest pzemiła, bardzo łagodna - szkoda, zeby trafiłą do jakiegos rozmnażacza:( Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 23 godziny temu, Havanka napisał: Wprawdzie mam jeszcze nie rozliczony do końca poprzedni bazarek, bo czekam jeszcze na jedną wpłatę, to spróbuję wystartować z kolejnym. Może się uda choć częściowo pokryć koszty transportu. Tym bardziej, ze jedzie aż 5 psów. Czekam na nowe wątki szczęściarzy. Elu - dziękuję, na Ciebie zawsze można liczyć 15 godzin temu, Anula napisał: Zapraszam na wątek Sisi i Gracji: http://www.dogomania.com/forum/topic/342014-sisi-i-gracja-czekają-na-transport-do-hoteliku-u-szafirki/ 11 godzin temu, b-b napisał: Tak na szybko aby nasza Kochana Havanka mogła już działać :):* Już pędzę! Anula, Bogusik, b-b - ogromnie dziękuję za szansę nowego życia dla kolejnych zamojskich psiaków! Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Jest szansa dla jeszcze jednej zamojskiej suni, ale to jeszcze nic nie wiadomo; jadę do schronu... Quote
Tyśka) Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Jeżeli sunia ma papiery, to warto skontaktować się z hodowcą. Hodowcy z reguły zastrzegają sobie prawo do pierwokupu, a może mógłby przetrzymać sunię do czasu aż ktoś się odpowiedzialny nie znajdzie. Quote
b-b Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 42 minuty temu, Tola napisał: Jest szansa dla jeszcze jednej zamojskiej suni, ale to jeszcze nic nie wiadomo; jadę do schronu... Trzymam kciuki aby kolejnemu psiakowi udało się zmienić swój los! 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jeżeli sunia ma papiery, to warto skontaktować się z hodowcą. Hodowcy z reguły zastrzegają sobie prawo do pierwokupu, a może mógłby przetrzymać sunię do czasu aż ktoś się odpowiedzialny nie znajdzie. Też o tym pomyślałam...chyba,że to sunia z tych hodowli ,w których nic się nie liczy tylko pieniądz :( Quote
Tyśka) Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: chyba,że to sunia z tych hodowli ,w których nic się nie liczy tylko pieniądz :( Dopóki się nie spróbuje, to nie będzie wiadomo. Miłośnicy rasy z reguły pomagają. Quote
Bogusik Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 23 godziny temu, Havanka napisał: Wprawdzie mam jeszcze nie rozliczony do końca poprzedni bazarek, bo czekam jeszcze na jedną wpłatę, to spróbuję wystartować z kolejnym. Może się uda choć częściowo pokryć koszty transportu. Tym bardziej, ze jedzie aż 5 psów. Czekam na nowe wątki szczęściarzy. Havanko już znam koszty transportu 830,00zł. Quote
konfirm31 Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Może zgłosić ją tutaj ? https://www.facebook.com/bullowatewpotrzebie/ Quote
Havanka Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 6 godzin temu, Bogusik napisał: Havanko już znam koszty transportu 830,00zł. Dziękuję Bogusiu. Myślę, ze dziś wieczorem uda mi się ruszyć z bazarkiem. Quote
Tola Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 9 godzin temu, konfirm31 napisał: Może zgłosić ją tutaj ? https://www.facebook.com/bullowatewpotrzebie/ Suczkę zabiera fundacja AST, szukamy transportu do Warszawy... Wczoraj cały wieczór szukaliśmy z TZ miejsca ... Quote
Recommended Posts