Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Zapraszam na wątek suni, na razie bez imienia, która jutro też wyjeżdża po lepsze jutro.

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif Z wielką, z ogromną  przyjemnością piszę, ze jutro nowe życie zaczyna tez to maleństwo

Grażka123, Jo37 - bardzo dziękuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

IMG_20170907_122115_resized_20170907_045307198.jpg

Posted
10 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Anulko kochana, psiaczka zawiozą panie, które go znalazły!!!! One są z Wrocławia i po drodze zostawią Konanka u anecik!!!

No tak,teraz doczytałam na wątku Kanonka.Bardzo fajna opcja się Kanonkowi trafiła.

Tyle psiaków otrzyma nowe lepsze życie.To jest niesamowite i wspaniałe.

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

No tak,teraz doczytałam na wątku Kanonka.Bardzo fajna opcja się Kanonkowi trafiła.

Tyle psiaków otrzyma nowe lepsze życie.To jest niesamowite i wspaniałe.

Anulko, posłużę się Twoimi słowami: taka pomoc jest możliwa tylko wtedy, kiedy jest zrozumienie, wzajemne wsparcie, życzliwość i rozmowy.

I tego się trzymajmy!!!! 

• Upvote 2
Posted
13 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś - pięknie dziękuję za Lucka i Jaśminka http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Nie mogę zacytować Twojego postu z linkami do ogłoszeń Jaśminka

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Belissimo pozdrawia!! Już nie jest malutkim kocurkiem, troszkę mu się urosło...Domek jest nim zachwycony!!

20170807_213904.jpg20170905_202815.jpg

Piękny!

Posted

A my mamy kolejnego kociego malucha - koteczka Pandorka, znaleziona na jednym z zamojskich osiedli

Mała ma ok. 3 mies. i na razie jest w gabinecie, bo tylko tam jest miejsce:(

V__482F.jpg

V__32DA.jpg

V__4E00(1).jpg

Posted

Faktycznie. Mają prawie identyczne umaszczenie. W pierwszej chwili myślałam nawet, że to dwa zdjęcia jednego kotka :)

V__32DA.jpg   DSC01085.JPG

Niesamowite podobieństwo :)

Posted

2.JPG

Z tego zdjęcia dwie suczki pojechały po nowe lepsze życie, a ta czarna sunia ? Pewnie już o niej pisałyście gdzieś na wątku ale ja ostatnio niewiele na dogo jestem., a jakoś tak żal tej biduli :(, pewnie jest starsza , bo pyszczek siwy z daleka widać, i pewnie w schronie długo siedzi bo taka zupełnie niepozorna:(