elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Odpisz Elu, ze czekam na kontakt telefoniczny Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :) Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 Przed chwilą, elik napisał: Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :) Dziękuję bardzo, mogę być i Martra;) Quote
elik Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Dziękuję bardzo, mogę być i Martra;) Quote
Tola Posted August 23, 2017 Author Posted August 23, 2017 4 minuty temu, elik napisał: Biedna sunia i biedna Kasia Wiadomo co się stało ? Prawdopodobnie wpadła pod auto:(, to bardzo ruchliwa ulica:(. Funia zaginęła w piątek, a prawdopodobnie w sobotę rano już było zgłoszenie o martwym psie... Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 1 godzinę temu, beka napisał: Zgadywac kto to? Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie. Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!! Super :) 1 Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 A ja znalazłam dzisiaj kolejnego kociaka Mamy Pucka, to ten został Luckiem - ma ok. 5 mies., uszy w strasznym stani. Został odrobaczony, ma zrobione testy (negatywne), na razie jest w gabinecie. Lucek u wetki Quote
Havanka Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu. Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę. Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 26 minut temu, Havanka napisał: Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu. Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę. Dziękuję bardzo Eluś, tylko nie wiem, czy nie wykasują któregoś ogłoszenia, bo ja godzinę temu tez zrobiłam OLX - skasować ogłoszenie? Quote
beka Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie. Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!! Super :) No Poker. Ale wypiekniql:) Quote
Poker Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 18 minut temu, beka napisał: No Poker. Ale wypiekniql:) Ale mnie wychwalacie ;) Quote
elik Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 A czy o Pucusia był telefon od tej pani, która o niego pytała ? Quote
Tola Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 13 minut temu, elik napisał: A czy o Pucusia był telefon od tej pani, która o niego pytała ? Niestety nie :( Quote
elik Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Niestety nie :( Jak się ludziom chce marnować czas swój i innych ? Quote
Havanka Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 5 godzin temu, Tola napisał: Dziękuję bardzo Eluś, tylko nie wiem, czy nie wykasują któregoś ogłoszenia, bo ja godzinę temu tez zrobiłam OLX - skasować ogłoszenie? Zaryzykujmy i zostawmy oba. Najwyżej sami usuną. Quote
Tola Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 21 godzin temu, Havanka napisał: Zaryzykujmy i zostawmy oba. Najwyżej sami usuną. Ok, moje cały czas jest;) Lucek dzisiaj pojechał do DT do p. Jadwigi do Zwierzyńca, nie wiem co byśmy zrobili, gdyby p. Jadwiga nie zgodziła się... Tak więc Pucek i Lucek w jednym są domku;) Quote
Havanka Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Tolu, na jakie województwo ogłaszasz Jagienkę? To prawda, P. Jadwiga jest bezcenna ! Quote
Tyśka) Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Klon Murzynka-Gucia się błąka po Zamościu... aż mi coś się zrobiło :( Quote
Tola Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 Dnia 25.08.2017 o 23:55, Tola napisał: Ok, moje cały czas jest;) Lucek dzisiaj pojechał do DT do p. Jadwigi do Zwierzyńca, nie wiem co byśmy zrobili, gdyby p. Jadwiga nie zgodziła się... Tak więc Pucek i Lucek w jednym są domku;) Pucek i Jagienka mają OLX na Kraków, Lucek - na Warszawę. Wciąż cisza:( A kolejne koty oczekują pomocy - 4 osierocone bezdomne kociaki w Zwierzyńcu, i 9 kotów u jakiejś starszej kobiety, podobno jedzą chleb z wodą (40 km od Zamościa) :( Zgłoszenie dostaliśmy od kobiety z Chorzowa, która była w naszych stronach na urlopie. Do tych 9 podjedziemy dzisiaj z TZ i zawieziemy karmę, ale co dalej:( 1 Quote
Tola Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Prosimy o pomoc w ratowaniu malutkiej pekińczykowatej suni i jej dzieci Quote
malagos Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Co tam się dzieje u Was z tymi porzuconymi kociakami....dramat....Chyba i ja kiedyś dorosnę do tymczasowania kotów, na razie są na tapecie psy, u nas od wczoraj kolejna suczka, eh! Quote
Tola Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 13 godzin temu, malagos napisał: Co tam się dzieje u Was z tymi porzuconymi kociakami....dramat....Chyba i ja kiedyś dorosnę do tymczasowania kotów, na razie są na tapecie psy, u nas od wczoraj kolejna suczka, eh! Z kotami to prawdziwy dramat - dzisiaj kolejne zgłoszenia - o małym kociaku i o rozmnażającym się od paru lat stadzie na jednym z osiedli:( Jak pomóc kolejnym, jak nie uporaliśmy się jeszcze z tym sobotnim zgłoszeniem:( Dzisiaj jezdziliśmy z TZ do Zwierzyńca zabrać małego Pucka do lecznicy na leczenie szpitalne - niestety dotychczasowe leki nie pomogły i maluch wciąż ma rzadkie stolce:( Bardzo mi szkoda Pucka, tak dzisiaj rozpaczał, jak został w szpitalnej klateczce:( Quote
Recommended Posts