Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Odpisz Elu, ze czekam na kontakt telefoniczny

Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :)

tygrysek1.png.31c1440073ef69340071972711f35364.png

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Odpisałam Podpisałam się za Ciebie, ale w pośpiechu wyszło, jak wyszło :)

tygrysek1.png.31c1440073ef69340071972711f35364.png

Dziękuję bardzo, mogę być i Martra;)

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Biedna sunia i biedna Kasia    599ddab09ca1a_pacz1.gif.8a699a234f283f22a43625e2680068b9.gif

Wiadomo co się stało ?

Prawdopodobnie wpadła pod auto:(, to bardzo ruchliwa ulica:(.

Funia zaginęła w piątek,  a prawdopodobnie w sobotę rano już było zgłoszenie o martwym psie...

Posted
1 godzinę temu, beka napisał:

Zgadywac kto to?

Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie.

Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!!

Super :)

• Upvote 1
Posted

A ja znalazłam dzisiaj kolejnego kociakahttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Mamy Pucka, to ten został Luckiem - ma ok. 5 mies., uszy w strasznym stani.

Został odrobaczony,  ma zrobione testy (negatywne), na razie jest w gabinecie.

Lucek u wetki

P1280840.JPG

P1280841.JPG

P1280843.JPG

P1280844.JPG

P1280852.JPG

Posted

Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu.  Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę.

Posted
26 minut temu, Havanka napisał:

Ogłosiłam Jagusię(Jagienkę). Celowo trochę zwlekałam, zeby na weekend było trochę "wyżej". Podałam Tolu Twój numer telefonu.  Lucek, rzeczywiście ślicznota i ma już kilka fajnych zdjeć. Mam nadzieję, ze wdrożone leczenie uszu, szybko przyniesie efekty. Wkrótce i Lucka ogłoszę.

Dziękuję bardzo Eluś, tylko nie wiem, czy nie wykasują któregoś ogłoszenia, bo ja godzinę temu tez zrobiłam OLX - skasować ogłoszenie?

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Poker - zamojska bieda z ostatniego boksu psów, był w bardzo złym stanie.

Zabrała go Marzena od ON - wygląda rewelacyjnie!!!

Super :)

No Poker. Ale wypiekniql:)

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Dziękuję bardzo Eluś, tylko nie wiem, czy nie wykasują któregoś ogłoszenia, bo ja godzinę temu tez zrobiłam OLX - skasować ogłoszenie?

Zaryzykujmy i zostawmy oba. Najwyżej sami usuną.

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Zaryzykujmy i zostawmy oba. Najwyżej sami usuną.

Ok, moje cały czas jest;)

Lucek dzisiaj pojechał do DT do p. Jadwigi do Zwierzyńca, nie wiem co byśmy zrobili, gdyby p. Jadwiga nie zgodziła się...

Tak więc Pucek i Lucek w jednym są domku;)

Posted
Dnia 25.08.2017 o 23:55, Tola napisał:

Ok, moje cały czas jest;)

Lucek dzisiaj pojechał do DT do p. Jadwigi do Zwierzyńca, nie wiem co byśmy zrobili, gdyby p. Jadwiga nie zgodziła się...

Tak więc Pucek i Lucek w jednym są domku;)

Pucek i Jagienka mają OLX na Kraków, Lucek - na Warszawę.

Wciąż cisza:(

A kolejne koty oczekują pomocy - 4 osierocone bezdomne kociaki w Zwierzyńcu, i 9 kotów u jakiejś starszej kobiety, podobno jedzą chleb z wodą (40 km od Zamościa) :(

Zgłoszenie dostaliśmy od kobiety z Chorzowa, która była w naszych stronach na urlopie.

Do tych 9 podjedziemy dzisiaj  z TZ i zawieziemy karmę, ale co dalej:(

• Upvote 1
Posted

Co tam się dzieje u Was z tymi porzuconymi kociakami....dramat....Chyba i ja kiedyś dorosnę do tymczasowania kotów, na razie są na tapecie psy, u nas od wczoraj kolejna suczka, eh!

Posted
13 godzin temu, malagos napisał:

Co tam się dzieje u Was z tymi porzuconymi kociakami....dramat....Chyba i ja kiedyś dorosnę do tymczasowania kotów, na razie są na tapecie psy, u nas od wczoraj kolejna suczka, eh!

Z kotami to prawdziwy dramat - dzisiaj kolejne zgłoszenia -  o małym kociaku i o rozmnażającym się od paru lat stadzie na jednym z osiedli:(

Jak pomóc kolejnym, jak nie uporaliśmy się jeszcze z tym sobotnim zgłoszeniem:(

Dzisiaj jezdziliśmy z TZ do Zwierzyńca zabrać małego Pucka do lecznicy na leczenie szpitalne - niestety dotychczasowe  leki nie pomogły i maluch wciąż ma rzadkie stolce:(

Bardzo mi szkoda Pucka, tak dzisiaj rozpaczał, jak został w szpitalnej klateczce:(