Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Tola napisał:

Dzisiaj do swoich nowych warszawskich domów pojechały 2 kociaki - Jaśminek i Pucek.

Transport zaoferowała koleżanka Alaskan - dzięki Asiu, że pamiętasz i czuwasz;)

DSCN7647.thumb.JPG.737c6bc64b07fd2e913d73d553f1a1d9.JPG   P1280474.JPG.396cd1a7bd2b48ee84478ab770f5ff36.JPG

Z każdej adopcji się cieszę, ale z adopcji Jaśminka najbardziej :)

Pucka ogłaszam więc usunę jego ogłoszenie, chyba, że w jego miejsce masz Tolu innego kociaka :)

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Z każdej adopcji się cieszę, ale z adopcji Jaśminka najbardziej :)

Pucka ogłaszam więc usunę jego ogłoszenie, chyba, że w jego miejsce masz Tolu innego kociaka :)

Jest jeszcze Lucek i Szafranek - brat Jaśminka, ale jemu robiła chyba ogłoszenia Havanka,  jak wróci z wypoczynku  - dopytam.

Mamy tez kocie maleństwo - z porażeniem łapki, kk i wszelkimi innymi świństwami - nie wiadomo, czy mała przeżyje:(

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Marzeną (to ona organizowała na FB pomoc dla  drugiego owczarka z boksu Maxa bez ucha).

Suri pojechał do Gorzowa, miał wielkie problemy z uszami, ale teraz jest już wszystko dobrze i chłopak ma wspaniały dom.

Tak bardzo bym chciała, zeby i Maxa historia tak się zakończyła...

Tutaj Suri

18235798_1893430407582537_1916510019_o.jpg

18236683_1893430410915870_1287657207_o.jpg

18290131_1893430404249204_991798619_o.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

. . .

Mamy tez kocie maleństwo - z porażeniem łapki, kk i wszelkimi innymi świństwami - nie wiadomo, czy mała przeżyje:(

Biedactwo :(

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Taka cudna malizna, dopiero trafiła na kwarantannę...

DSC00804.JPG

DSC00805.JPG

Ta pewnie dom znajdzie, ale gdyby nie to mogłabym sobie ją wziąć na tymczas. Mam nadzieję że moje tymczasiki domy niebawem znajdą :D

Posted
3 minuty temu, anecik napisał:

Ta pewnie dom znajdzie, ale gdyby nie to mogłabym sobie ją wziąć na tymczas. Mam nadzieję że moje tymczasiki domy niebawem znajdą :D

Jeżeli właściciel nie odbierze, i jak będzie wysterylizowana, to możemy zarezerwować. To malizna jest, myślę, że tak max 4,5  kg...Taki trochę York na krótszych nóżkach...

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Jeżeli właściciel nie odbierze, i jak będzie wysterylizowana, to możemy zarezerwować. To malizna jest, myślę, że tak max 4 - 5 kg...

Jeśli nie odbierze to jak najbardziej rezerwować :)