Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
30 minut temu, Tola napisał:

Na prosbę Jo37 wrzucam zdjęcia małego dzikuska - może i jej się uda...

P1260346.JPG

P1260060.JPG

P1260066.JPG

P1260065.JPG

P1260063.JPG

A ten piesek na pierwszym zdjęciu to chyba inny niz na pozostałych? Bo ma taką białą sierść na brzuszku a na tych innych nie ma.

Posted
1 minutę temu, Sara2011 napisał:

A ten piesek na pierwszym zdjęciu to chyba inny niz na pozostałych? Bo ma taką białą sierść na brzuszku a na tych innych nie ma.

Faktycznie!!! Ale to  sama buda, sunia zawsze tam siedzi - byłam pewna, ze jest jedna...

Posted
9 minut temu, Sara2011 napisał:

Na pierwszym zdjęciu jest ta suczka dzikuska, na kolejnych też sunia, nieufna, bez ogonka, taki trochę "przerośnięty ratlerek"

DSC00186.JPG

Posted

Przepraszam, że wchodzę w paradę... ale zobaczyłam na stronie miasta to zdjęcie i opis i serce rozpadło się na milion kawałeczków... nie rozumiem polityki mojej gminy - nie wiem, czemu niektóre psy odsyłają do zamojskiego schroniska, a inne zostawiają u siebie, chociaż wiedzą z góry, żę psiaki się zasiedzą, bo u nas są zerowe adopcje... ale ten psiak nie daje mi teraz spokoju :(

czarny, kudłaty, przebywa w przytulisku od 28.02.2014r. jest bardzo przyjazny i radosny w wieku około 3 lat, miał złamaną prawą przednią łapkę. Zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, odrobaczony – zdjęcie 5.

pieski_5

źródło: http://tomaszowski.com.pl/tomaszow-psy-do-adopcji/

Posted
6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Przepraszam, że wchodzę w paradę... ale zobaczyłam na stronie miasta to zdjęcie i opis i serce rozpadło się na milion kawałeczków... nie rozumiem polityki mojej gminy - nie wiem, czemu niektóre psy odsyłają do zamojskiego schroniska, a inne zostawiają u siebie, chociaż wiedzą z góry, żę psiaki się zasiedzą, bo u nas są zerowe adopcje... ale ten psiak nie daje mi teraz spokoju :(

czarny, kudłaty, przebywa w przytulisku od 28.02.2014r. jest bardzo przyjazny i radosny w wieku około 3 lat, miał złamaną prawą przednią łapkę. Zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, odrobaczony – zdjęcie 5.

pieski_5

źródło: http://tomaszowski.com.pl/tomaszow-psy-do-adopcji/

O matko ale "zakudłacony". Czy on napewno jest? To aktualne?

Posted
10 minut temu, Sara2011 napisał:

O matko ale "zakudłacony". Czy on napewno jest? To aktualne?

Koleżanka podesłała mi link, że widziała ostatnio i  DONka, a tego kudłacza też ostatnio ktoś z moich znajomych widział, ale na 100% to nie wiem czy nadal tam jest. Dopiero spojrzałam na datę publikacji tego artykułu - przepraszam... wybaczcie, jestem zakręcona. Spróbuję to sprawdzić.

Posted

KOCHANI, W ROZPOCZĘTYM NOWYM ROKU 2017,ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDROWIA,SPEŁNIENIA MARZEŃ I RADOŚCI W SERCACH. BEZDOMNYM FUTRZAKOM NAJWSPANIALSZYCH I PEŁNYCH MIŁOŚCI DOMÓW! :)