Bogusik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Założyłam wątek rudej suni,którą roboczo nazwałyśmy Czika.Serdecznie zapraszam. http://www.dogomania.com/forum/topic/336742-czika-kolejna-bida-z-zamościa-ma-szansę-na-opuszczenie-schroniska/ 1 Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 8 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu,bez względu na jej wiek sunię zabieramy,bo nie mamy sumienia jej pozostawić w schronie.Jeżeli okaże się wiekową sunią i utknie w hoteliku,to mam nadzieje,że nie zostaniemy z nią same.Postaram się dzisiaj albo jutro założyć jej wątek i trzeba by było pomyśleć o transporcie Bogusiu - ogromnie Wam dziękuję! Transport już jest, rozmawiałyśmy o nim ;) 7 godzin temu, Tyś napisał: Tola, wyczyść skrzynkę. Zrobione 3 godziny temu, Havanka napisał: Rudzia i Eliczkowa sunia, prawdopodobnie w sobotę, opuszczą schron i zaczną nowe zycie ! Zapraszam na bazarek litrowy. Zbieramy środki na transport suczek! Havanka - kolejny świetny pomysł ! Myslałam, ze juz nic nie da sie wymysleć w tym temacie, a tu proszę - rewelacja! Quote
Tola Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Zapomniałam przekazać pozdrowienia z porannego spacerku od Baldo ze Złotowa :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 8 minut temu, Tola napisał: Zapomniałam przekazać pozdrowienia z porannego spacerku od Baldo ze Złotowa :) Cudny Baldo w cudownym domku Quote
elik Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Ale się dzieje !!! Tyle dobrego na jednym wątku. Gusiaczek, Havanka wielkie dzięki za super bazarki Baldo, piękny psiaku, jaki wspaniały domek załatwiły ci zamojskie Dziewczyny wespół z Havanką 1 Quote
Tola Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali; Rudzia do domu ze starszym kotem Fiodorek - do domu z małym kocurkiem Kajetanek - do domu z małym kocurkiem 1 Quote
Bogusik Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Serdecznie zapraszam do udziału w bazarku min.dla rudej Cziki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336749-od-kuchni-po-sypialnię-do-30916/?page=1 Quote
elik Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 15 godzin temu, Tola napisał: Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali; Rudzia do domu ze starszym kotem Fiodorek - do domu z małym kocurkiem Kajetanek - do domu z małym kocurkiem ........... . Ogromnie się cieszę, że tyle kociaków znalazło swoje domki, a najbardziej z domku dla Kajetanka. Uwolnił miejsce w gabinecie :) Quote
mari23 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 nadrabiam "zamojskie zaległości" i bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam :) Quote
kado Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom, cudowni ludzie:) Quote
kiyoshi Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Tolu czy to schronisko w Zamosciu jest duze? Ile tam jest mniej wiecej psow? Probowalam doczytac ale watek potwornie dlugi Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 O 23.08.2016 o 23:27, Tola napisał: . . . Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX O 25.08.2016 o 14:27, Tola napisał: . . . Ela - podaj mi maila, bardzo chętnie skorzystam, z Krkowa nikt jeszcze nie dzwonił... Ogłoszenie na Kraków http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :) Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 10 godzin temu, kado napisał: Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom, cudowni ludzie:) Cudowna rodzinka - to fakt, tak bardzo ciesze się, ze zamojska sunia tam trafiła :) Jej mamuśka zreszta też :) 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Tolu czy to schronisko w Zamosciu jest duze? Ile tam jest mniej wiecej psow? Probowalam doczytac ale watek potwornie dlugi Dokładnej liczby nie znam, ale zazwyczaj jest około 200 6 godzin temu, elik napisał: Ogłoszenie na Kraków http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :) Dziekuje elik - kochana jesteś Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: . . . Dziekuje elik - kochana jesteś Cichooooo wieeeem Oby był efekt :) Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 Dzisiaj nasz nowy psiak - Dior miał zabieg kastracji. Okazało się, ze ma ok. 2 lat, więc nie jest to syn Sagi (został znaleziony w tym samym miejscu, z którego zabraliśmy sunie - Sagę i Igę). Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 11 godzin temu, mari23 napisał: nadrabiam "zamojskie zaległości" i bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam :) Od nas tez cieplutkie pozdrowienia :) Mam wieści z warszawskich domów - Kajetanek został Arielem i w nowym domu od razu czuł się jak u siebie :) Rudzia została Lunką - rozrabia, wyjada z miski starszego rezydenta ;) Rodzina obiecała zdjęcia. U Fiodorka tez wszystko dobrze, pierwszego dnia były niewielkie spięcia z równie młodym rezydentem, ale już jest dobrze. Również czekam na zdjęcia. Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 20 minut temu, elik napisał: Cichooooo wieeeem Oby był efekt :) No i jak tu Cię nie kochać, nie da się Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: No i jak tu Cię nie kochać, nie da się No to miłość jezd obopólna, bo ja Ciebie też kofam Quote
Anecik Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Psiaki już w drodze do Katowic z przystankiem w Bochni, Inka też mknie ku Katowicom. Bardzo się cieszę że - odbierając suńkę dla Gabi - poznam prawie wszystkie (oprócz elikowej sunieczk). Bardzo mi szkoda że nie udało się jechać mimronkowej :( 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Wszystkie sunie dotarły szczęśliwie na miejsce, informacje i zdjęcia na ich wątkach :) Wątku na razie nie ma sunia od elik, ale Ela obiecała, ze już niedługo i zobaczymy maleńką ;) Dotarły pozdrowienia z DS z Warszawy od Fiodorka - z rezydentem dogadał się znakomicie - obaj w tym samym wieku ;) 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 I jeszcze Kajetanek w warszawskim DS - tez już zaprzyjażniony z rezydentem :) 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 A w schronisku kolejna mała piękność :( Quote
Recommended Posts