Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Bogusik napisał:

Tolu,bez względu na jej wiek sunię zabieramy,bo nie mamy sumienia jej pozostawić w schronie.Jeżeli okaże się wiekową sunią i utknie w hoteliku,to mam nadzieje,że nie zostaniemy z nią same.Postaram się dzisiaj albo jutro założyć jej wątek i trzeba by było pomyśleć o transporcie

Bogusiu - ogromnie Wam dziękuję!

Transport już jest, rozmawiałyśmy o nim ;)

7 godzin temu, Tyś napisał:

Tola, wyczyść skrzynkę.

Zrobione

3 godziny temu, Havanka napisał:

Rudzia i Eliczkowa sunia, prawdopodobnie w sobotę, opuszczą schron i zaczną nowe zycie !

Zapraszam na bazarek litrowy. Zbieramy środki na transport suczek!

Havanka - kolejny świetny pomysł !

Myslałam, ze juz nic nie da sie wymysleć w tym temacie, a tu proszę - rewelacja!

Posted

Ale się dzieje !!! Tyle dobrego na jednym wątku.

buziaczki.jpg    Gusiaczek, Havanka wielkie dzięki za super bazarki

Baldo, piękny psiaku, jaki wspaniały domek załatwiły ci zamojskie  Dziewczyny wespół z Havanką   bf9f0a588cf970c836f4415fc4ee8f47.jpg

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali;

Rudzia do domu ze starszym kotem

3.jpg

Fiodorek - do domu z małym kocurkiem

10.jpg

Kajetanek - do domu z małym kocurkiem

P1210865.JPG

• Upvote 1
Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

Dzisiaj do swoich nowych domów w Warszawie pojechali;

Rudzia do domu ze starszym kotem    Fiodorek - do domu z małym kocurkiem    Kajetanek - do domu z małym kocurkiem

3.jpg...........10.jpg    .       P1210865.JPG

Ogromnie się cieszę, że tyle kociaków znalazło swoje domki, a najbardziej z domku dla Kajetanka. Uwolnił miejsce w gabinecie  :)

Posted

Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom,    cudowni ludzie:)

Posted
O 23.08.2016 o 23:27, Tola napisał:

. . .

Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX

O 25.08.2016 o 14:27, Tola napisał:

. . .

Ela - podaj mi maila, bardzo chętnie skorzystam, z Krkowa nikt jeszcze nie dzwonił...

Ogłoszenie na Kraków

http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :)

Posted
10 godzin temu, kado napisał:

Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom,    cudowni ludzie:)

Cudowna rodzinka - to fakt, tak bardzo ciesze się, ze zamojska sunia tam trafiła :)

Jej  mamuśka zreszta też  :)

7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Tolu czy to schronisko w Zamosciu jest duze? Ile tam jest mniej wiecej psow? Probowalam doczytac ale watek potwornie dlugi

Dokładnej liczby nie znam, ale zazwyczaj jest około 200

6 godzin temu, elik napisał:

Ogłoszenie na Kraków

http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :)

Dziekuje elik - kochana jesteś http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Posted

Dzisiaj nasz nowy psiak - Dior miał zabieg kastracji.

Okazało się, ze ma ok. 2 lat, więc nie jest to syn Sagi (został znaleziony w tym samym miejscu, z którego zabraliśmy sunie  - Sagę i Igę).

19.jpg

20.jpg

Posted
11 godzin temu, mari23 napisał:

nadrabiam "zamojskie zaległości" i bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam :)

Od nas tez cieplutkie pozdrowienia :)

Mam wieści z warszawskich domów - Kajetanek został Arielem i w nowym domu od razu czuł się jak u siebie :)

V__ED7A.jpg

V__B3F2.jpg

V__E2B0.jpg

Rudzia została Lunką - rozrabia, wyjada z miski starszego rezydenta ;)

Rodzina obiecała zdjęcia.

U Fiodorka tez wszystko dobrze, pierwszego dnia były niewielkie spięcia z równie młodym rezydentem, ale już jest dobrze.

Również czekam na zdjęcia.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

No i jak tu Cię nie kochać, nie da się gif  puszcza oczko.gif

No to miłość jezd obopólna, bo ja Ciebie też kofam   gif całuski.gif

Posted

Psiaki już w drodze do Katowic z przystankiem w Bochni, Inka też mknie ku Katowicom. Bardzo się cieszę że - odbierając suńkę dla Gabi -  poznam prawie wszystkie (oprócz elikowej sunieczk). Bardzo mi szkoda że nie udało się jechać mimronkowej :( 

• Upvote 1
Posted

Wszystkie sunie dotarły szczęśliwie na miejsce, informacje i zdjęcia na ich wątkach :)

Wątku na razie nie ma sunia od elik, ale Ela obiecała, ze już niedługo i zobaczymy maleńką ;)

Dotarły pozdrowienia z DS z Warszawy od Fiodorka - z rezydentem dogadał się znakomicie - obaj w tym samym wieku ;)

nutkakot2.jpg

V__2D32.jpg

V__5EF1.jpg

V__233A.jpg

V__2337.jpg

• Upvote 1