elik Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Bardzo mi się podoba ta sunieczka. Na pewno nie zagrzeje zbyt długo miejsca u Hani :) A Abi też znajdzie swój domek, ale widocznie musi jeszcze poczekać :) Im dłużej psiaki czekają, tym lepsze domki im się trafiają :) Quote
Poker Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo mi się podoba ta sunieczka. Na pewno nie zagrzeje zbyt długo miejsca u Hani :) A Abi też znajdzie swój domek, ale widocznie musi jeszcze poczekać :) Im dłużej psiaki czekają, tym lepsze domki im się trafiają :) Oby to spotkało Gigę. Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Byłam w schronie, porobiłam trochę zdjęć, dowiedziałam się, ze sterylki 5 małych suczek zaplanowane są na jutro, a więc dopiero jutro poznam wiek dziewczynek. Dzisiaj je trochę poobserwowałam, zobaczyłam, ze mała zębata psinka to suczka, a nie piesek i zdecydowanie jest szefowa w schroniskowej zagródce - biega, podszczypuje swoje towarzyszki, a jak tylko podeszłam zbyt blisko - warczeniem odstraszała je, żeby ewentualne głaski były tylko dla niej. Do ludzi bardzo wylewna, ale zazdrośnica z niej niesamowita. Szefowa zagródki wraz z innymi maluchami Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Największy smutasek w zagródce - najmniejsza sunieczka, zupełnie bez kontaktu, tylko patrzyła tymi smutnymi oczkami Quote
Gabi79 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Znowu serce mam w kawałakch. Tolu, jeśli sunia - smutasek nie jest zarezerwowana i udało by się połączyć transport, to ja się kolejny raz porywam z motyką na słońce i niech jedzie do Kasi Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Sunia dla elik I nowe suczki w boksach od strony pola Quote
elik Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 4 godziny temu, Poker napisał: Oby to spotkało Gigę. Spotka, spotka. To tylko kwestia czasu :) 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Znowu serce mam w kawałakch. Tolu, jeśli sunia - smutasek nie jest zarezerwowana i udało by się połączyć transport, to ja się kolejny raz porywam z motyką na słońce i niech jedzie do Kasi Gabrysiu, jesteś wspaniała :) Moje serducho też mocniej zabiło na widok jej smutnego pysia :) Dzięki ogromne :) Tolu, czy Ty te wszystkie życzenia dasz radę pogodzić ? :) Quote
Gabi79 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Spotka, spotka. To tylko kwestia czasu :) Gabrysiu, jesteś wspaniała :) Moje serducho też mocniej zabiło na widok jej smutnego pysia :) Dzięki ogromne :) Tolu, czy Ty te wszystkie życzenia dasz radę pogodzić ? :) Elu, kolejny raz kieruję się sercem, nie rozsądkiem Quote
Alaskan malamutte Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Koteczka Frezja pozdrawia ze swojego cudownego domku Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 8 godzin temu, Poker napisał: Oby to spotkało Gigę. Podczytuję wątek i wierzę, że wszystkie jej postępy i te Twoje starania Poker zmierzą niedługo do celu 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Znowu serce mam w kawałakch. Tolu, jeśli sunia - smutasek nie jest zarezerwowana i udało by się połączyć transport, to ja się kolejny raz porywam z motyką na słońce i niech jedzie do Kasi Gabi - ogromnie dziękuję w imieniu tego psiego smutaska 3 godziny temu, elik napisał: Spotka, spotka. To tylko kwestia czasu :) Gabrysiu, jesteś wspaniała :) Moje serducho też mocniej zabiło na widok jej smutnego pysia :) Dzięki ogromne :) Tolu, czy Ty te wszystkie życzenia dasz radę pogodzić ? :) Spróbujemy to zrobić razem ;), ale najpierw muszę wiedzieć, które sunie jadą, więc nadal czekam na określenie wieku rudaski Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Śliczne kociaczki - zadbane, kochane :) A ja znowu z prośbą o pomoc w ogłaszaniu bezdomniaków :( Z tego miotu zabranego z okolic Telatyna (kotka zginęła pod kołami) dom ma tylko Biszkopcik (pojechał do Warszawy), jutro wizyta tez w Warszawie dla kocurka biało - szarego. A reszta bez domu - maluchy podrosły, nadal w gabinecie :( Burcia Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Jutro wrzucę kociaki z kolejnego miotu , tez są w gabinecie :( A na dom wciąż czeka Kajetanek (w gabinecie) i Różyczka (w DT) Quote
Tola Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :( Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX Quote
elik Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Elu, kolejny raz kieruję się sercem, nie rozsądkiem No bo my - większość dogomaniaków - tak właśnie mamy i nie należy tego zmieniać :) 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Koteczka Frezja pozdrawia ze swojego cudownego domku Kocia piękna i do super domku trafiła :) 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Książę Maurycy! To prawdziwy Książę :) 10 godzin temu, Tola napisał: A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :( Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX Macie wspaniałych wetów. Przyjęli tak wielką gromadkę kociaków. Wielkie uznanie dla nich. Podrzuć mi na e-mail to wspólne ogłoszenie. Spróbuję, może mi się uda wstawić. Quote
Anula Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 O 14.08.2016 o 15:01, Tola napisał: Na kwarantannie jest jeszcze długowłosa mikrosunia, ale na razie zdjęć nie można zrobić. Tola a co z tą sunią,czy jest w Schronisku? Quote
Tyśka) Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Trzymam kciuki za kociaki. Nie wiem czemu, ale ludzie szaleją za rudymi kocicami, więc wyczuwam urwanie telefonu ;) Quote
Recommended Posts