Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi się podoba ta sunieczka. Na pewno nie zagrzeje zbyt długo miejsca u Hani :) A Abi też znajdzie swój domek, ale widocznie musi jeszcze poczekać :) Im dłużej psiaki czekają, tym lepsze domki im się trafiają :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Bardzo mi się podoba ta sunieczka. Na pewno nie zagrzeje zbyt długo miejsca u Hani :) A Abi też znajdzie swój domek, ale widocznie musi jeszcze poczekać :) Im dłużej psiaki czekają, tym lepsze domki im się trafiają :)

Oby to spotkało Gigę.

Posted

Byłam w schronie, porobiłam trochę zdjęć, dowiedziałam się, ze sterylki 5 małych suczek zaplanowane są na jutro, a więc dopiero jutro poznam wiek dziewczynek.

Dzisiaj je trochę poobserwowałam, zobaczyłam, ze mała zębata psinka to suczka, a nie piesek i zdecydowanie jest szefowa w schroniskowej zagródce - biega, podszczypuje swoje towarzyszki,  a jak tylko podeszłam zbyt blisko -  warczeniem odstraszała je, żeby ewentualne głaski były tylko dla niej.

Do ludzi bardzo wylewna, ale zazdrośnica z niej niesamowita.

Szefowa zagródki wraz z innymi maluchami

P1220631.JPG

P1220630.JPG

P1220593.JPG

P1220595.JPG

P1220596.JPG

Posted

Znowu serce mam w kawałakch.

Tolu, jeśli sunia - smutasek nie jest zarezerwowana i udało by się połączyć transport, to ja się kolejny raz porywam z motyką na słońce i niech jedzie do Kasi

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Oby to spotkało Gigę.

Spotka, spotka. To tylko kwestia czasu :)

2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Tolu, jeśli sunia - smutasek nie jest zarezerwowana i udało by się połączyć transport, to ja się kolejny raz porywam z motyką na słońce i niech jedzie do Kasi

Gabrysiu, jesteś wspaniała :) Moje serducho też mocniej zabiło na widok jej smutnego pysia :) Dzięki ogromne :)

Tolu, czy Ty te wszystkie życzenia dasz radę pogodzić ? :)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Gabrysiu, jesteś wspaniała :) Moje serducho też mocniej zabiło na widok jej smutnego pysia :) Dzięki ogromne :)

Elu, kolejny raz kieruję się sercem, nie rozsądkiem

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Oby to spotkało Gigę.

Podczytuję wątek i wierzę, że wszystkie jej postępy i te Twoje starania Poker zmierzą niedługo do celu

6 godzin temu, Gabi79 napisał:

Gabi - ogromnie dziękuję w imieniu tego psiego smutaska

3 godziny temu, elik napisał:

Spróbujemy to zrobić razem ;), ale najpierw muszę wiedzieć, które sunie jadą, więc nadal czekam na określenie wieku rudaski

Posted

Śliczne kociaczki  - zadbane, kochane :)

A ja znowu z prośbą o pomoc w ogłaszaniu bezdomniaków :(

Z tego miotu zabranego z okolic Telatyna (kotka zginęła pod kołami) dom ma tylko Biszkopcik (pojechał do Warszawy), jutro wizyta tez w  Warszawie dla kocurka biało - szarego.

A reszta bez domu - maluchy podrosły, nadal w gabinecie  :(

Burcia

2.jpg

4.jpg

3.jpg

6.jpg

unnamed.jpg

Posted

A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :(

Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX

Posted
11 godzin temu, Gabi79 napisał:

Elu, kolejny raz kieruję się sercem, nie rozsądkiem

No bo my - większość dogomaniaków - tak właśnie mamy i nie należy tego zmieniać :)

10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Koteczka Frezja pozdrawia ze swojego cudownego domku    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,08_yZ_orig.

20160819_141509.jpg   20160819_141517.jpg

Kocia piękna i do super domku trafiła :)

10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Książę Maurycy! 

20160823_095127.jpg

To prawdziwy Książę :)

10 godzin temu, Tola napisał:

A od niedzieli mamy kolejną kotkę z 5 małymi (ze Zwierzyńca) :(

Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX

Macie wspaniałych wetów. Przyjęli tak wielką gromadkę kociaków. Wielkie uznanie dla nich.

Podrzuć mi na e-mail to wspólne ogłoszenie. Spróbuję, może mi się uda wstawić.

Posted
O 14.08.2016 o 15:01, Tola napisał:

Na kwarantannie jest jeszcze długowłosa mikrosunia, ale na razie zdjęć nie można zrobić.

Tola a co z tą sunią,czy jest w Schronisku?