Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Alpinka lubi wszystko mieć na oku, dlatego najchętniej przebywa na wysokościach. Imię zobowiązuje  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

Nie dziwię się, bo oczy ma nieziemsko piękne ! Poza tym pięknie prezentuje się na każdym miejscu.

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Tak ma i pojedzie do niego już w najbliższy piątek razem z kudłaczkami Bogusik i Anuli i mimronką anecik.

Szczęśliwa czwórka   gif podskoki z radości.gif

A ja się bardzo cieszę że poznam całą czwórkę :) 

4 moje i 4 zamojskie.....ale czad :) Ciekawe czy się zamieszczę na kanapie hihihi 

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

A ja się bardzo cieszę że poznam całą czwórkę :) 

4 moje i 4 zamojskie.....ale czad :) Ciekawe czy się zamieszczę na kanapie hihihi 

anecik ale będziesz miała wyzwanie,wielki szacun dla Ciebie.Jestem ciekawa jak to będzie.

Posted
10 godzin temu, Anula napisał:

anecik ale będziesz miała wyzwanie,wielki szacun dla Ciebie.Jestem ciekawa jak to będzie.

Wszyscy jestesmy ciekawi, będziemy tutaj wyczekiwac wiadomości.

Szacun dla anecik ale i dla jej mimronków - ze tez dają radę ;)

Posted

Kolejny porzucony kocurek  Tycjanek - maluchem bawiły się dzieci na osiedlu - zawiązały mu skakankę wokół główki i tak ciągnęły po osiedlu.

Maluch już bezpieczny w Dt pod Zamościem dzięki ogromnej pomocy Ewy (tej od Lusi ;) - szukamy domu.

IMG-20160919-WA0004.jpg

IMG-20160919-WA0003.jpg

IMG-20160919-WA0002.jpg

IMG-20160919-WA0001.jpg

IMG-20160917-WA0003.jpg

Posted
Teraz, Tola napisał:

Kolejny porzucony kocurek  Tycjanek - maluchem bawiły się dzieci na osiedlu - zawiązały mu skakankę wokół główki i tak ciągnęły po osiedlu.

Maluch już bezpieczny w Dt pod Zamościem dzięki ogromnej pomocy Ewy (tej od Lusi ;) - szukamy domu.

IMG-20160919-WA0004.jpg

IMG-20160919-WA0001.jpg

Dzieci, jak to dzieci, ale gdzie byli ich rodzice ????

Śliczny cudaczek :)

Posted
11 godzin temu, Havanka napisał:

Tolu, gdybyś podała wiek Tycjanka, zrobiłabym mu swój pakiecik.

Tycjanek ma ok. 3 - 3,5  mies.

A to kolejna porzucona koteczka - Tabaka, tez w podobnym wieku , może siostra Tycjanka?

20160919_213005.jpg

20160919_214440.jpg

20160919_215746.jpg

20160919_215751.jpg

Posted

Jakoś znowu stanęły adopcje, niby telefonów sporo, ale większość dzwoniących nie nadaje się na właścicieli czworonogów :(

Dom w Zamościu znalazła Burcia

2.jpg

Do nowego domu w Warszawie jedzie wkrótce Fionka

6.jpg

A bez domu nadal

Marysia

5.jpg

Stokrotka

unnamed.jpg

Filonek

3.jpg

Posted

Śliczne kociaczki i bez domów :(

W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki.

http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu,  dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :)

logo.png?v=5

bg-2.png

Witaj Marta,

icon-refresh-2.png

Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń.

Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj).

Posted
13 godzin temu, elik napisał:

liczne kociaczki i bez domów :(

W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki.

http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu,  dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :)

bg-2.png

Witaj Marta,

icon-refresh-2.png

Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń.

Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj).

Bardzo dziękuję!

Może tym razem się uda!

Posted
Godzinę temu, Tola napisał:

Ika vel Kropka pozdrawia z Opola

Kropeczka smacznie śpi i pewnie już nie pamięta dawnego życia. Tylko pięknych i kolorowych snów Ikuniu !