Havanka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Brawo ! Balbince będzie raźniej z braciszkiem, no i dobrze to świadczy o opiekunach. Powodzenia maluszki ! Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Alpinka pozdrawia :-)). Jest uwielbiana przez mojego syna, chodzi za nim krok w krok. Oczywiscie spi tez zawsze na jego kolankach albo na jego koszulce. To była młlość od pierwszego wejrzenia . 1 Quote
Havanka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Napatrzeć się nie mogę i tak się cieszę, ze ma już swoje kolana na własność,własną miskę, domek i... rower ! 1 Quote
terra Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Cudowne zdjęcia i wieści. Kociaczki, powodzenia Quote
malagos Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 14 godzin temu, Havanka napisał: Napatrzeć się nie mogę i tak się cieszę, ze ma już swoje kolana na własność,własną miskę, domek i... rower ! Tak właśnie był moja Mysia [*], az mi się łezka w oku zakręciła... Quote
Tola Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Alpinka to szczęściara!!! Cd. dobrych wiadomości :) Były pozdrowienia z domku Dixie, teraz czas na Pixie - koteczka nazywa się teraz Milka, jest mniej energiczna od siostrzyczki, uwielbia się przytulać! Quote
Tola Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Druga dobra informacja dotyczy Bezy - sunia zostaje na zawsze w dt! Rodzina doszła do wniosku, ze ze swoimi lękami Beza nie ma na razie szans na dobra adopcję; dt zaakceptował zachowania Bezy, suczka powolutku otwiera się. ZEA pokryje koszt sterylizacji malutkiej. Havanka - bardzo dziękuję za ogłoszenia! Quote
Havanka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Bardzo się cieszę z domku Bezy. Zapewne przeżyłaby traumę przy kolejnej zmianie domu. Cieszy też fakt, że obecni opiekunowie zatrzymali ją własnie dlatego, by zaoszczędzić jej strachu przed nieznanym. mam nadzieję, że sunia będzie już zawsze szczęśliwa i bezpieczna. Pixi - Milka, to taka prawdziwa kotka; leniwa, przytulaśna i zapewne wielki śpioch. Mileczko, nie rezygnuj ze swoich przyjemności i bądź juz tylko szczęśliwa ! Quote
terra Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Śliczna Pixunia-Milunia. Powodzenia maleńka. Trzymam mocno kciuki za Bezunię, żeby jak najszybciej odnalazła spokój w swoim domku. Quote
Bogusik Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Tyle tu dobrych nowin z nowych domków! Jak fajnie oglądać zdjęcia futrzaczków juz bezpiecznych i szczęśliwych! :) Kochane, naprawdę porządny kawał dobrej roboty! :) Quote
b-b Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Wspaniale, że kolejne zwierzaki mają swoje kochające domki :) Quote
Tyśka) Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 19 godzin temu, b-b napisał: Wspaniale, że kolejne zwierzaki mają swoje kochające domki :) Ja też się mocno cieszę. Odwalacie kawał wspaniałej roboty! Quote
wiolhelm170 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Byłam dzisiaj przejazdem w Zwierzyncu.pod biedronka siedział wyglodnialy piesek.panie mówly ze jest tam już od 2 dni.nie znacie nikogo kto mógłby mu pomóc? Quote
Tyśka) Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 A masz może zdjęcia tego psiaka? byłoby łatwiej coś ruszyć, by pomóc psiakowi. Quote
wiolhelm170 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 niestety nie pomyslalam o tym.to kundelek , średni, z troche dluzsza sierscia. Quote
b-b Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Nie ma nikogo z tych okolic? Szkoda psiaka bo znowu zimno zapowiadają, Quote
Anula Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 12 minut temu, b-b napisał: Nie ma nikogo z tych okolic? Szkoda psiaka bo znowu zimno zapowiadają, Mi nikt nie przychodzi do głowy z tamtych okolic.Chociaż by było dobrze aby sprawdzić,czy biedak dalej koczuje pod Biedronką.Może ktoś nad nim ulitował się? To takie moje marzenie jest tylko. Między Zamościem a Zwierzyńcem jest Szczebrzeszyn.Widziałam wątek tylko nie wiem czy to ten Szczebrzeszyn.Ze Szczebrzeszyna jest Dora2000 Quote
wiolhelm170 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Tak to ten. Ja tez nie mam daleko tylko co z tego ze go nakarmie. To 20 km ode mnie. Nie będę tam codziennie jeździć. Quote
Anula Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 13 minut temu, wiolhelm170 napisał: Tak to ten. Ja tez nie mam daleko tylko co z tego ze go nakarmie. To 20 km ode mnie. Nie będę tam codziennie jeździć. To może uda się go umieścić w Schronisku,zawsze to chyba lepiej,miałby budę i jedzenie.Zrobić mu zdjęcia i intensywnie ogłaszać.Także można wywiesić plakaty o znalezieniu psiaka. Quote
wiolhelm170 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 A każdy może zgłosić? Czy mieszkaniec tej miejscowości? Quote
Tola Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 7 minut temu, Gabi79 napisał: Tola, bardzo proszę opróżnij skrzynkę Zrobione :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Pamiętacie Wiolinkę? Serdecznie pozdrawia z cudownego domku w Warszawie :-)))) 2 Quote
Recommended Posts