Anula Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Zapraszamy na wątek ślepego pieska Papi o kasztanowej sierści.Piesek ma dołączyć do transportu sobotniego i pojedzie do Hoteliku w Nowej Soli. https://www.dogomania.com/forum/topic/353393-papikasztanowyniewidomy-piesekczeka-na-pomoc/ 1 Quote
Tola Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 Ostatnia aktualizacja - zamiast Misia jedzie Papi - mały rudy piesek, prawdopodobnie niewidomy. Może będzie łatwiej - wątki poszczególnych psów: 1. Bonus - kikou - Ewa Marta WĄTEK 2. Uszko - kikou - Aska7 WĄTEK 3. Szara - Jagaa - Aska7 WĄTEK 4. Papi - szafirka - Anula i Bogusik WĄTEK 5. Biała - Murka - ZZP WĄTEK 6. Adin - Szafirka - Anula i Bogusik WĄTEK 7. NIka - Szafirka - Alaskan malamutte WĄTEK 8. Cynka - Szafirka - Tola WĄTEK 9. Lucek - Szafirka - Jo37 WĄTEK 10. Makary - Dexterka - agat21 WĄTEK 11. Runo - Dexterka - Alaskan malamutte WĄTEK 1 Quote
Nadziejka Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Niechaj cud cud i sila i los dobruski bedzie z Wami 1 Quote
mari23 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 czekamy na sobotę, na niedzielę.... i na wieści o Misiu....nie mogę powstrzymać łez...w pracy przy komputerze, dobrze, że akurat jestem sama 1 Quote
konfirm31 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Wszyscy trzymamy mocno kciuki. Musi być dobrze! Quote
kado Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 U mnie radość przeplata się z ogromnym smutkiem ... Proszę o dobre myśli dla mojej Tosi. Jest źle,nawet bardzo,ale walczymy ile sił:( Quote
Bogusik Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Ja również trzymam kciuki za Tosię i myślami jestem z Wami. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Zapraszam Was serdecznie na bazarek spożywczy, z którego dochód pójdzie na Szczęśliwą Jedenastkę. A konkretnie na psy najbardziej potrzebujące kasy. Zadecydujemy o tym po rozliczeniu bazarku w zależności od sytuacji. https://www.dogomania.com/forum/topic/353392-bazarek-spożywczy 1 Quote
beataczl Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 3 godziny temu, kado napisał: U mnie radość przeplata się z ogromnym smutkiem ... Proszę o dobre myśli dla mojej Tosi. Jest źle,nawet bardzo,ale walczymy ile sił:( Kado...przytulam... I walczcie dalej .myślimy o Was nieustannie. 2 Quote
mari23 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: Kado...przytulam... I walczcie dalej .myślimy o Was nieustannie. Tosia... Barsiczka... Zulcia.... smutno bardzo i całym sercem wspieram w tych trudnych chwilach... tak bardzo wiem, jak Wam ciężko patrzeć na cierpienie ukochanych sunieczek <3 <3 <3 1 Quote
b-b Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 5 godzin temu, kado napisał: U mnie radość przeplata się z ogromnym smutkiem ... Proszę o dobre myśli dla mojej Tosi. Jest źle,nawet bardzo,ale walczymy ile sił:( I ja zaciskam kciuki! 1 Quote
Bogusik Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Z Tosią kado niedobrze a z Zulcią Toli też jest źle :( Taką dzisiaj wieczorem otrzymałam wiadomość :( Nie wiem jak jutro Marta z Tz ogarną sprawy wyprawy tylu psiaków ze schroniska... Nam nic nie pozostaje jak tylko trzymać kciuki i być razem z Wami myślami... 1 Quote
kado Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 28 minut temu, Bogusik napisał: Z Tosią kado niedobrze a z Zulcią Toli też jest źle :( Taką dzisiaj wieczorem otrzymałam wiadomość :( Nie wiem jak jutro Marta z Tz ogarną sprawy wyprawy tylu psiaków ze schroniska... Nam nic nie pozostaje jak tylko trzymać kciuki i być razem z Wami myślami... Straszne to wszystko.Nigdy nie przyjmowałam do wiadomości, że Tosia może zaniemoc, zestarzeć się. Te nasze psiatka zaopiekowanie są,pod opieką weterynaryjna,a te biedy w schronisku,albo zupełnie bezdomne... Ja wręcz czuje fizyczny ból na samą myśl,jak one cierpią, naprawdę:( Toku, tulę Was mocno rozumiejąc Wasz ból i cierpienie. 1 Quote
kado Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 6 minut temu, kado napisał: Straszne to wszystko.Nigdy nie przyjmowałam do wiadomości, że Tosia może zaniemoc, zestarzeć się. Te nasze psiatka zaopiekowanie są,pod opieką weterynaryjna,a te biedy w schronisku,albo zupełnie bezdomne... Ja wręcz czuje fizyczny ból na samą myśl,jak one cierpią, naprawdę:( Tolu, tulę Was mocno rozumiejąc Wasz ból i cierpienie. Quote
Onaa Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 2 godziny temu, Bogusik napisał: Z Tosią kado niedobrze a z Zulcią Toli też jest źle :( Taką dzisiaj wieczorem otrzymałam wiadomość :( Nie wiem jak jutro Marta z Tz ogarną sprawy wyprawy tylu psiaków ze schroniska... Nam nic nie pozostaje jak tylko trzymać kciuki i być razem z Wami myślami... Kado, Tolu - trzymajcie się, ściskam mocno. Ja i Gucio trzymamy mocno kciuki i łapki za dzisiejszy trudny dzień. Quote
Nesiowata Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Oby ten dzień był naprawdę piękny! Niech wszystko przejdzie i przejedzie bez najmniejszych problemów. Quote
konfirm31 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Trzymam kciuki za udany transport psiaków i za zdrowie naszych domowych staruszków. I za nasze. Quote
Anula Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ja też jestem myślami ze wszystkimi psiakami. Quote
Nadziejka Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Caluni czas z Tola z psinkami z p Maciejem z calego serducha Quote
mari23 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Trzymam kciuki za udany transport psiaków i za zdrowie naszych domowych staruszków. I za nasze. 51 minut temu, Anula napisał: Ja też jestem myślami ze wszystkimi psiakami. zacytuję, bo ściska mnie w gardle i ręce drżą... Quote
Anula Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Dostałam wiadomość o 10,55 od Marty,że psiaki wyjechały ze Schroniska. 3 1 Quote
Recommended Posts