mari23 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 7 minut temu, Tola napisał: Nie, ten widzi, wczoraj źle wpisałam na wątku Feniksa. W poniedziałek porobię zdjęcia tym staruszkom w boksie otwartym. No własnie tak myślałam, ale on ma dziwnie "skośne" oczy... pamiętam, że był "nowy", jak Feniks miał wyjeżdżać, śliczny jest. Dobrze, że nie w boksie ogólnym.... "dobrze" to może nie najlepsze słowo w odniesieniu do schroniska, ale wszyscy wiemy, że jednak "dobrze", jeśli w boksie otwartym jest pies. Quote
Nadziejka Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Modlitwa i kciuki caluni czas za wszystkie wszystkie i radosci w duszy ze wyjedzie tyle psinuniow po nowe po życie Quote
mari23 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Dnia 9.04.2021 o 17:48, Aska7 napisał: Też o niej myślę, pomogę Dnia 9.04.2021 o 17:55, beataczl napisał: Też pomogę białej i szarej Dnia 8.04.2021 o 19:58, Aska7 napisał: Biała ma rozpacz w oczach 21 godzin temu, Isiak napisał: Też poczekam na wątki suniek. Ta szara przypomina mi owczarka pikardyjskiego. A biała BOS. 21 godzin temu, bou napisał: Pomogę. oto i możliwość pomocy.... a nawet pilna potrzeba... prosimy o deklaracje! Quote
Tola Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Nie było mnie cały dzień, tyle się dzieje, muszę na spokojnie spróbować to wszystko ogarnąć. Tymczasem wrzucam najnowszą aktualizację elik, którą znowu trzeba chyba uaktualnić 1. Rudo-bury - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 4. Szara - Jagaa - Aska7 3. Misio czarny - BDT - mari23 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 1 1 Quote
Tola Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Do tych wszystkich rewelacyjnych wiadomości dorzucę w sobotni wieczór jeszcze te od Ewy: Do własnego domu pojechała Anja. Po zabraniu ze schroniska okazało się, ze ma guzy listwy mlecznej, jest po operacji. DS ma też ta ruda sunia Sally, tez zabrana wcześniej przez Ewę. 1 Quote
Aska7 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Szara Stara, szara, bura, smutna zamojszczanka - jeszcze będzie pięknie, tylko proszę pomóż - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 1 Quote
agat21 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 A tutaj śleputek nazwany dziś Makarym, bo dziś imieniny Makarego :)) Makary ślepaczek obijający się o kraty 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Runo Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 1 Quote
Tola Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Ostatnie uaktualnienie Alaskan: 1. Bonus - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 4. Szara - Jagaa - Aska7 3. Misio czarny - BDT - mari23 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 10. Makary - Dexterka - agat21 11. Runo - Dexterka - alaskan malamutte 2 Quote
Tola Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Trudno ogarnąć wątki, tyle psów wyjeżdza, ale spróbuję podsumować, które z nich są już zgłoszone w schronisku do tego wyjazdu - zaznaczam je na czerwono: 1. Bonus - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 3. Szara - Jagaa - Aska7 4. Misio czarny - BDT - mari23 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 10. Makary - Dexterka - agat21 11. Runo - Dexterka - alaskan malamutte Quote
Aska7 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 To jeszcze gdzie, kiedy i ile psów zabiera p. Maciek ? Quote
Tola Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 20 minut temu, Aska7 napisał: To jeszcze gdzie, kiedy i ile psów zabiera p. Maciek ? Z p. Maćkiem jadą (piątek lub sobota): Bonus - kikou Uszko - kikou Misio czarny - mari23 Jasna długowłosa - Szafirka Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka Mała sunia bez ogonka - Szafirka Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka Quote
bou Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Z p. Maćkiem jadą (piątek lub sobota): Bonus - kikou Uszko - kikou Misio czarny - mari23 Jasna długowłosa - Szafirka Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka Mała sunia bez ogonka - Szafirka Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka Nie wiem,gdzie mam się deklarować (w sensie wątku),ale 100 na początek dostanie Duża Biała i 100 zł Uszko - mój faworyt.A potem - zobaczę co i jak z regularnymi deklaracjami. Błagam was tylko - numer konta,gdzie ,do kogo,na kogo.... na pocztę,bo na wątkach błądzę...dziękuję. 1 Quote
konfirm31 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ja na początku będę wpłacać stałą na Uszko ( poproszę nr konta na pw), a jak Pongo znajdzie dom, zacznę sponsorować Bonusa. 2 Quote
Tola Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 8 godzin temu, bou napisał: Nie wiem,gdzie mam się deklarować (w sensie wątku),ale 100 na początek dostanie Duża Biała i 100 zł Uszko - mój faworyt.A potem - zobaczę co i jak z regularnymi deklaracjami. Błagam was tylko - numer konta,gdzie ,do kogo,na kogo.... na pocztę,bo na wątkach błądzę...dziękuję. Postaram się zebrać wszystkie wątki w jeden post, będzie łatwiej Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 9 godzin temu, bou napisał: Nie wiem,gdzie mam się deklarować (w sensie wątku),ale 100 na początek dostanie Duża Biała i 100 zł Uszko - mój faworyt.A potem - zobaczę co i jak z regularnymi deklaracjami. Błagam was tylko - numer konta,gdzie ,do kogo,na kogo.... na pocztę,bo na wątkach błądzę...dziękuję. Witaj bou :) Jeśli chodzi o Dużą Białą :) to ja jestem skarbnikiem i serdecznie zapraszam na wątek suni Nr konta podam na PW, ale gorąco zapraszam i proszę o odwiedzanie Białej Damy na Jej wątku :) Quote
Tola Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Może będzie łatwiej - wątki poszczególnych psów: 1. Bonus - kikou - Ewa Marta WĄTEK 2. Uszko - kikou - Aska7 WĄTEK 3. Szara - Jagaa - Aska7 WĄTEK 4. Misio czarny - BDT - mari23 WĄTEK 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski WĄTEK 6. Jasny długowłosy - Szafirka - Anula i Bogusik WĄTEK 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte WĄTEK 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola WĄTEK 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 WĄTEK 10. Makary - Dexterka - agat21 WĄTEK 11. Runo - Dexterka - alaskan malamutte WĄTEK 1 Quote
Jo37 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 A to będzie wątek mojego psiaka Czarujący Lucjusz szuka psa. I na pewno go znajdzie. Zapraszamy na wątek Lucka - mam nadzieję, że znajdzie tutaj przyjaciół. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
Aska7 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Zapraszam Imienny z nagrodą dla Uszka do 18.04.21 do 20.00 - Bazarek - Dogomania Quote
Tola Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Aktualizacja - Może będzie łatwiej - wątki poszczególnych psów: 1. Bonus - kikou - Ewa Marta WĄTEK 2. Uszko - kikou - Aska7 WĄTEK 3. Szara - Jagaa - Aska7 WĄTEK 4. Misio czarny - BDT - mari23 WĄTEK 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski WĄTEK 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola WĄTEK 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 WĄTEK 10. Makary - Dexterka - agat21 WĄTEK 11. Runo - Dexterka - alaskan malamutte WĄTEK Quote
Aska7 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Imienny dla Szarej Imienny dla Szarej do 18.04.2021 do 20.00 - Bazarek - Dogomania I wątek Uszka Smutny, stary batonik z Fenisiowego polecenia, roboczo zwany Uszkiem, bo jak byk ucho do leczenia, widać, że boli : ( Nie chcemy już bólu i samotności - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
Tola Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Dnia 7.04.2021 o 20:31, Bogusik napisał: Bardzo chwycił mnie za serce den bidulek...:( Wygląda raczej na starszego psiaka i być może schorowanego ale jest na kwarantannie i trzeba niestety czekać.... Bogusiu - pytałam o tego pieska, pozwolono mi obejrzeć go z bliska. To malutki staruszek, prawdopodobnie po przebytej nosówce i wg słów kierownika - niewidomy. Pieska po kwarantannie ma zabrać do siebie kobieta, która go znalazła. 2 Quote
Poker Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 To świetna wiadomość ,że ślepaczek będzie miał dom. Quote
Recommended Posts