Tola Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Transport p. Maćka (7 psów) będzie w sobotę. 1 Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Na pierwszym planie jest Misio, który jedzie do mari, a ten z tyłu ? Straszna bieda : ( Marta, wiadomo coś ? Quote
Jo37 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 5 minut temu, Aska7 napisał: Na pierwszym planie jest Misio, który jedzie do mari, a ten z tyłu ? Straszna bieda : ( Marta, wiadomo coś ? To jest Makary. Quote
Jo37 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 3 godziny temu, Aska7 napisał: A ten obok ? Wydawało mi się, że to jest chyba Misio ale chyba nie. Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Dnia 11.04.2021 o 00:26, bou napisał: Nie wiem,gdzie mam się deklarować (w sensie wątku),ale 100 na początek dostanie Duża Biała i 100 zł Uszko - mój faworyt.A potem - zobaczę co i jak z regularnymi deklaracjami. Błagam was tylko - numer konta,gdzie ,do kogo,na kogo.... na pocztę,bo na wątkach błądzę...dziękuję. Serdecznie dziękuję, wpisz deklarację na wątku, poproszę:):) Elik jak tylko ogarnie bazarek i zwolni się numer konta, to go wszystkim roześle. Ostatnie wiści od Toli. Była dziś w schronisku i zarezerwowała Białą. Na widok pracownika suczka uciekła w kąt ale jak do niej podszedł to nie była agresywna, tylko bardzo się bała:(:(. Chyba nie ma budy, tylko tak wegetuje. Tola ją zarezerwowała. Suczka ma szansę wyjechać do Murki. Czekamy na info, ale Murka mówi, że może to będzie nawet w tym tygodniu. Mam nadzieję, że strach wynika tylko z tego, że tam jest tak dużo psów. Teraz zbieram deklaracje, bo koszty hoteliku duże 450 zł na miesiąc, ale to to duża sunia więc i tak jest tanio. Wstąpcie na wątek suni, nawet złotówka dużo dla niej znaczy. Sama dzwonnię po znajomych i wysyłam zaproszenia ale przecież do wszystkich nie dotrę Quote
Anula Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Dostałam wiadomość od Toli,że sunia jasna,długowłosa to jest piesek.W zasadzie dla nas to aż takiego znaczenia nie ma jedynie aby się szafirka zgodziła na samca. 1 Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 13 minut temu, Anula napisał: sunia jasna,długowłosa to jest piesek Ja pie... W 2007 adoptowałam sunię z Myszkowa i na początku myśleli, że to pies. Tyle lat, a we łbach to samo. Quote
Alaskan malamutte Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 23 minuty temu, Anula napisał: Dostałam wiadomość od Toli,że sunia jasna,długowłosa to jest piesek.W zasadzie dla nas to aż takiego znaczenia nie ma jedynie aby się szafirka zgodziła na samca. Wow!! To może Nika to tez Nikuś?? Napisałam do Toli...Nic mnie już nie zdziwi.... Quote
Anula Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 11 minut temu, Aska7 napisał: Ja pie... W 2007 adoptowałam sunię z Myszkowa i na początku myśleli, że to pies. Tyle lat, a we łbach to samo. No tak to już jest.Najważniejsze,że chyba piesek został zarezerwowany i opuści schron. Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 35 minut temu, Anula napisał: sunia jasna,długowłosa to jest piesek Dobrze, że nie kurczaczek Quote
Isiak Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 7 minut temu, Aska7 napisał: Dobrze, że nie kurczaczek Prawie oplułam monitor :)))))) Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Mi chodziło o to, że samczyki żywcem do młynka. Na karmę dla naszych milusińskich : ( Quote
Jo37 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Dobrze, że dziewczyny nie wybrały imienia dla małej jasnej. Chłopak mógłby się obrazić. Asia- Alaskan - też jestem ciekawa. Quote
Onaa Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 OJEJKU, kilka dni mnie nie było a tyle się tutaj niesamowitych rzeczy dzieje !!! Trzymam mocno kciuki za kolejną sporą grupę zamojskich szczęśliwców. Na spokojnie rozglądnę się później na ich wątkach. Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 9 minut temu, Onaa napisał: OJEJKU, kilka dni mnie nie było a tyle się tutaj niesamowitych rzeczy dzieje !!! Trzymam mocno kciuki za kolejną sporą grupę zamojskich szczęśliwców. Na spokojnie rozglądnę się później na ich wątkach. Trochę Ci zejdzie : ) 1 Quote
mari23 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 6 godzin temu, Aska7 napisał: A ten obok ? 2 godziny temu, Jo37 napisał: Wydawało mi się, że to jest chyba Misio ale chyba nie. To nie Misio, to chudziutki staruszeczek, który niedawno trafił. Dobrze, że ten z tyłu za Misiem to Makary....już myślałam, że kolejny "niewidoczny Feniks" :( Quote
Aska7 Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Marta, opanuj to na spokojnie, bo bajzel się robi. Wykadrować zdjęcia z jednym psem, bo mały/duży, z boku przodu tyłu i nic nie wiadomo, który jest który. Tylko spokojnie : ) Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Marta, opanuj to na spokojnie, bo bajzel się robi. Wykadrować zdjęcia z jednym psem, bo mały/duży, z boku przodu tyłu i nic nie wiadomo, który jest który. Tylko spokojnie : ) Biała sunia już zarezerwowana, wątek i bazarek imienny - uff, teraz tylko trzeba wybrać imię Quote
Tola Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 8 godzin temu, Aska7 napisał: A ten obok ? Poczytam za chwilę, na spokojnie, teraz muszę oblecieć wątki, a jest tego jak nigdy;) Ten obok to ten piesek chudzinka, najnowszy w staruszków. Zdjęcia z dzisiaj Quote
Tola Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Wow!! To może Nika to tez Nikuś?? Napisałam do Toli...Nic mnie już nie zdziwi.... Suczka! Prosiłam o sprawdzenie. Quote
maarit Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Makary to ten duży, tak? Ja się znów gubię... Quote
Tola Posted April 12, 2021 Author Posted April 12, 2021 6 minut temu, maarit napisał: Makary to ten duży, tak? Ja się znów gubię... Makary to ten duży, wrzuciłam teraz u niego na wątku zdjęcia z dzisiaj, zajrzyj. Obok niego stoi ten chudzinek, o którym pisałam na watku Feniksa. Quote
Recommended Posts