KrystynaS Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Przeurocza i nikt jej do teraz nie dostrzegł, myślę o ludziach adoptujących psy ze schroniska Quote
Alaskan malamutte Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 3 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jeżeli wszystko będzie po naszej myśli, to sunia może nawet w tym tygodniu wyjedzie do Murki. Kochana Alaskan ustąpiła miejsca w kolejce. Ponieważ sunia nie ma jeszcze żadnych deklaracji zapraszam na bazarek imienny. Przywitam się u pięknej suni. Zagrodowy, cieszę się, że mogłam chociaż tak pomóc. Runo pojedzie do hotelu dexterka, mogłam więc ustąpić miejsca w kolejce. Pomogę też w ogłaszaniu, jak już sunia będzie gotowa do adopcji. Quote
gabim Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Zaglądam do sunieczki :-) Poproszę numer konta to podeślę coś jednorazowo na razie. 1 Quote
jankamałpa Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Ja też już zaglądałam. Jutro będę wszytko ogarniać bo dziś już ledwo żyję. Quote
Isiak Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Ona po SPA będzie zachwycająca! Oby tylko nie była zbyt wycofana, no i żeby ludzi nie zniechęcił jej wiek. Quote
mari23 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Nie czekam biernie na Misia, ciągle szukam gdzie się da pomocy dla bialutkiej. Widzę tu już pierwsze deklaracje na wątku, apel o pomoc dla niej umieściłam na stronie Fb "mojego" stowarzyszenia i udostępniłam w grupie "stara dogomania". Jestem już tak tym wszystkim "zakręcona", że musiałam edytować, bo zamiast konta stowarzyszenia podałam to z pracy ;) Osoby z mojej okolicy jeśli pomogą i wpłacą - będzie na opłacenie pobytu u Murki :) A osoby ze "starej dogomanii" mam nadzieję, że przybędą tutaj na pomoc... I poprosiłam Skarpetę Talcott o pomoc dla suni. 2 Quote
elik Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 8 minut temu, mari23 napisał: Nie czekam biernie na Misia, ciągle szukam gdzie się da pomocy dla bialutkiej. Widzę tu już pierwsze deklaracje na wątku, apel o pomoc dla niej umieściłam na stronie Fb "mojego" stowarzyszenia i udostępniłam w grupie "stara dogomania". Jestem już tak tym wszystkim "zakręcona", że musiałam edytować, bo zamiast konta stowarzyszenia podałam to z pracy ;) Osoby z mojej okolicy jeśli pomogą i wpłacą - będzie na opłacenie pobytu u Murki :) A osoby ze "starej dogomanii" mam nadzieję, że przybędą tutaj na pomoc... Bardzo serdecznie dziękujemy To bardzo cenna pomoc, bo jak na razie suniaczka nie ma za wiele deklaracji. Ale to dopiero początek i mam nadzieje, że znajdą się jeszcze dobre duszyczki, które wspomogą sunię :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Serdecznie dziękuję, zabrakło mi lajków:( Nie odzywam się, bo zapraszam kolejne osoby na wątek suni. Wiadomości idą bardzo wolno. Dodatkowo wydzwaniam po znajomych i proszę o wsparcie. Ale nie ukrywam, że idzie ciężko:(:( Na początek potrzebujemy 450 zł na opłacenie hoteliku u Murki za pierwszy miesiąc oraz około 100 zł na transport. Murka sama by odebrała sunię z Zamościa. Serdecznie dziękuję za odwiedzenie wątku i pierwsze deklaracje, wierzę że wspólnie uda się zebrać pieniążki dla suni Niech psi anioł nad nią czuwa Quote
elik Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: czuwa na pewno!!! Nasz kochany Fenio :) Quote
kikou Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Dodam 20,- na transport dla ślicznej dziewczyny, proszę o nr konta 1 Quote
b-b Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Zapisuję Wątek....i wspomogę jak tylko z dołka finansowego wyjdę. 1 Quote
jankamałpa Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Na początek wpłace 50 zł jednorazowo, a później jeszcze pomyślę jak pomóc. 1 Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Poproszę o nr konta. 2 godziny temu, kikou napisał: Dodam 20,- na transport dla ślicznej dziewczyny, proszę o nr konta Jestem skarbnikiem suni i bardzo gorąco dziękuję za wspaniałą pomoc dla niej. Nr konta sunia będzie miała taki, jak mają obecnie bazarki. Podam go zainteresowanym na PW. Nie wpłynęły jeszcze wszystkie wpłaty za fanty z bazarku, który zakończył się 31 marca więc na razie proszę nie wpłacać na sunię, póki nie rozliczę bazarku i nie przekażę wszystkich pieniędzy psiakom. Dam znać na wątku kiedy to nastąpi. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach. Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc dla sunieczki. Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 minutę temu, jankamałpa napisał: Na początek wpłace 50 zł jednorazowo, a później jeszcze pomyślę jak pomóc. Wielkie dziękujemy Quote
Tianku Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Dziękuję Wam że i Ona się doczekała stałej w tej chwili nie mogę zdeklarować ale będę wspierać sunię w miarę możliwości. poproszę konto 1 Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 5 godzin temu, Tianku napisał: Dziękuję Wam że i Ona się doczekała stałej w tej chwili nie mogę zdeklarować ale będę wspierać sunię w miarę możliwości. poproszę konto Bardzo serdecznie dziękujemy za chęć pomocy Nr konta podam na PW, ale nieco później gdy rozliczę bazarek. To konto będzie dla Białej Damy. Quote
ewu Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ona jest ja moja Tonia, jak siostra. Tonia byla nami ponad 15 lat., odeszła mając 17 lat. To taka drugaTonisia . Poproszę o nr konta, skromnie ale na podróż wesprę. 1 Quote
maarit Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Ona jest ja moja Tonia, jak siostra. Tonia byla nami ponad 15 lat., odeszła mając 17 lat. To taka drugaTonisia . Poproszę o nr konta, skromnie ale na podróż wesprę. Bardzo, ale to bardzo dziękujemy ❤️ Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 3 godziny temu, ewu napisał: Ona jest ja moja Tonia, jak siostra. Tonia byla nami ponad 15 lat., odeszła mając 17 lat. To taka drugaTonisia . Poproszę o nr konta, skromnie ale na podróż wesprę. Bardzo dziękujemy Basiu Jak już pisałam, nr konta podam na PW, ale nieco później gdy rozliczę bazarek. Konto, które dotychczas było bazarkowe, będzie dla Białej Damy. Quote
mgog Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Dam 10 zł stałej - wpłacę od maja na cały rok. Przepraszam , że tylko tyle. 2 Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 10 minut temu, mgog napisał: Dam 10 zł stałej - wpłacę od maja na cały rok. Przepraszam , że tylko tyle. mgog kochana dajesz pomoc dla suni i przepraszasz? No co Ty :) Bardzo dziękujemy sunia potrzebuje nas wszystkich i każda pomoc jest wielka :) To ja przepraszam, że skończyły mi się lajki :) Nr konta podam na PW, ale nieco później gdy rozliczę bazarek. Konto, które dotychczas było bazarkowe, będzie dla Białej Damy. Quote
KrystynaS Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Czy sunia będzie miała na imię Biała Dama, czy jakoś inaczej Quote
Recommended Posts