Zagrodowy pies polski Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 29 minut temu, Tianku napisał: Waleriany, Puszcza Mariańska, Długokąty, Radziwiłów, Budy Zaklasztorne, Franciszków, Mrozy tu powiesiłaś plakaty? czy jeszcze gdzieś? Pani z Przytuliska w Mszczonowie też chcę coś powiesić tylko przekażę jej gdzie już wiszą żeby nie dublować Tak. Dopisz jeszcze miejsca, które odwiedziła Agat21. Poproś Panią z Mszczonowa aby podała po powrocie, gdzie była. Mam w planie pojechać, nowu w środę. 2 1 Quote
Anula Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 4 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Tak. Dopisz jeszcze miejsca, które odwiedziła Agat21. Poproś Panią z Mszczonowa aby podała po powrocie, gdzie była. Mam w planie pojechać, nowu w środę. Mika bardzo dziękuję za ponowny wyjazd.Bardzo proszę jeszcze rozwieś plakaty gdzie tylko jest to możliwe.Z wątku wynika,że Hotelik zawiadomił o zaginięciu Amberka sąsiadów ale dobrze by było i tam rozwiesić plakaty jeżeli ich nie ma. Jeżeli chodzi o zwroty za dojazd to na pewno złożymy się i oddamy pieniążki. 26 minut temu, Nesiowata napisał: Niestety - Dunaj nie odpisuje... Może jeszcze odezwie się.Szkoda bo mieszka w tamtych okolicach. Quote
Nadziejka Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: Mika bardzo dziękuję za ponowny wyjazd.Bardzo proszę jeszcze rozwieś plakaty gdzie tylko jest to możliwe.Z wątku wynika,że Hotelik zawiadomił o zaginięciu Amberka sąsiadów ale dobrze by było i tam rozwiesić plakaty jeżeli ich nie ma. Jeżeli chodzi o zwroty za dojazd to na pewno złożymy się i oddamy pieniążki. Może jeszcze odezwie się.Szkoda bo mieszka w tamtych okolicach. Dunaj byla i jest chyba soltysowa ..wojtowa ? w swoim okregu lata temu Quote
Nesiowata Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 5 minut temu, Nadziejka napisał: Dunaj byla i jest chyba soltysowa ..wojtowa ? w swoim okregu lata temu Wójtem nie jest z pewnością, pracuje w przedszkolu, szkole? Na fb była,ale nadal cisza... Quote
Nadziejka Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Nesiu moze lata temu w gminie jakis urzad miala Danusia Dunajowa ale to lata temu tak mi pisala teraz to nie mam zadnego kontaktu Quote
agat21 Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 Był telefon w sprawie nagrody za psa i złapanego psa - w tej kolejności. Z miejscowości Budy Klasztorne. Rozmawiałam z panem, opis psa średnio się zgadzał, więc poprosiłam o zdjęcie. I to nie jest Amberek. Mimo, że uszy klapnięte i brązowy. To może niestety być jego własny pies, którego chyba chciał przehandlować za 300 zł. :( No nic. Quote
kiyoshi Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 11 minut temu, agat21 napisał: Był telefon w sprawie nagrody za psa i złapanego psa - w tej kolejności. Z miejscowości Budy Klasztorne. Rozmawiałam z panem, opis psa średnio się zgadzał, więc poprosiłam o zdjęcie. I to nie jest Amberek. Mimo, że uszy klapnięte i brązowy. To może niestety być jego własny pies, którego chyba chciał przehandlować za 300 zł. :( No nic. jezu.................................................... Quote
Gabi79 Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 26 minut temu, agat21 napisał: Był telefon w sprawie nagrody za psa i złapanego psa - w tej kolejności. Z miejscowości Budy Klasztorne. Rozmawiałam z panem, opis psa średnio się zgadzał, więc poprosiłam o zdjęcie. I to nie jest Amberek. Mimo, że uszy klapnięte i brązowy. To może niestety być jego własny pies, którego chyba chciał przehandlować za 300 zł. :( No nic. Co za skurw.... Tylko psiaka żal Quote
Anula Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Trzeba się liczyć i z takimi telefonami.Nagroda i do tego popycha ale i też nakłania za rozglądaniem się za Amberkiem. Quote
agat21 Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 Wpłynęło 40 zł z bazarku Nadziejki. Dziękuję Ci bardzo Quote
rozi Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Ludzie to bydło, trzeba o tym pamiętać i nie dziwić się, bo to nerwy kosztuje. 1 Quote
KrystynaS Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Jezu, ludzie są straszni, bez skrupułów, tylko pieniądz się liczy ... Jeśli to jego pies to mu współczuję, znaczy psu Quote
Poker Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 rozi , nie obrażaj bydła. Ludzie to potwory. 1 Quote
rozi Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Przed chwilą, Poker napisał: rozi , nie obrażaj bydła. Ludzie to potwory. Już kiedyś wyjaśniałam - bydło to stan umysłu. 1 Quote
bakusiowa Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Wpłaty na koszty poszukiwań. Anula -30 zł /14.12./ tianku - 30 zł /14.12/ elik - 30 zł /15.12/ alma591 - 20 zł /15.12/ Tola - 20 zł /15.12/ Tola - 20 zł /16.12/ Poker - 30 zł /16.12/ ------------------------------- RAZEM: 180 zł wydatki druk 50 szt. plakatow - 55 zł -------------------------------- Zostaje: 125 zł Quote
bakusiowa Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Był artykuł o poszukiwaniu Amberka w e-wydaniu Głosu Żyrardowa i Okolic. Wersji papierowej tej gazety nie ma od pewnego czasu. https://zyrardow.eglos.pl/aktualnosci/item/37678-pomoz-znalezc-ambera Wcześniej był w czwartkowym wydaniu Głosu Skierniewic i Okolicy. Widziałam, kupiłam gazetę. Miało być w w ITS ale nie znalazłam. Może było w e-wydaniu ale nie wiem jak szukać. 1 2 Quote
Tianku Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 wieczorem przejrzę fb i podrzucę ogłoszenie smutno :( 2 Quote
Tianku Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ta Pani z Mszczonowa powiesila plakaty z Kamionie i w Wygodzie jeszcze gdzies miala powiesoc ale niestety nie wiem gdzie a na wiadomosc nie odpisuje ale mowila ze w Mszczonowie jeszcze powiesi z tego co zrozumialam Edit. Pani odpisala ze powiesila jeszczd w Puszczy i na wjezdzie do Mszczonowa Jutro jak da rade to pojezdzi i powiesi w Mszczonowie i za 2 Quote
Poker Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 mam nadzieję, że w święta ktoś go zauważy Quote
agat21 Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 No to Puszcza będzie oplakatowana solidnie. Quote
agat21 Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 Dobrze, że plakaty w koszulkach, bo dziś cały dzień nieźle leje. Quote
Recommended Posts