Jump to content
Dogomania

Zrezygnowany chudziutki Amberek z zamojskiego schronu. Ma dom w Warszawie :)))))))))

Recommended Posts

Posted
29 minut temu, Tianku napisał:

Waleriany, Puszcza Mariańska, Długokąty, Radziwiłów, Budy Zaklasztorne, Franciszków, Mrozy 

tu powiesiłaś plakaty? czy jeszcze gdzieś? Pani z Przytuliska w Mszczonowie też chcę coś powiesić tylko przekażę jej gdzie już wiszą żeby nie dublować

Tak. Dopisz jeszcze miejsca, które odwiedziła Agat21. 

Poproś Panią z Mszczonowa aby podała po powrocie, gdzie była. Mam w planie pojechać, nowu w środę. 

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Tak. Dopisz jeszcze miejsca, które odwiedziła Agat21. 

Poproś Panią z Mszczonowa aby podała po powrocie, gdzie była. Mam w planie pojechać, nowu w środę. 

Mika bardzo dziękuję za ponowny wyjazd.Bardzo proszę jeszcze rozwieś plakaty gdzie tylko jest to możliwe.Z wątku wynika,że Hotelik zawiadomił o zaginięciu Amberka sąsiadów ale dobrze by było i tam rozwiesić plakaty jeżeli ich nie ma.

Jeżeli chodzi o zwroty za dojazd to na pewno złożymy się i oddamy pieniążki.

26 minut temu, Nesiowata napisał:

Niestety - Dunaj  nie odpisuje...

ionas -

Może jeszcze odezwie się.Szkoda bo mieszka w tamtych okolicach.

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Mika bardzo dziękuję za ponowny wyjazd.Bardzo proszę jeszcze rozwieś plakaty gdzie tylko jest to możliwe.Z wątku wynika,że Hotelik zawiadomił o zaginięciu Amberka sąsiadów ale dobrze by było i tam rozwiesić plakaty jeżeli ich nie ma.

Jeżeli chodzi o zwroty za dojazd to na pewno złożymy się i oddamy pieniążki.

Może jeszcze odezwie się.Szkoda bo mieszka w tamtych okolicach.

Dunaj byla i jest chyba 

soltysowa ..wojtowa ? w swoim okregu 

lata temu

Posted
5 minut temu, Nadziejka napisał:

Dunaj byla i jest chyba 

soltysowa ..wojtowa ? w swoim okregu 

lata temu

Wójtem nie jest z pewnością, pracuje w przedszkolu, szkole?  Na fb była,ale nadal cisza...

Posted

Był telefon w sprawie nagrody za psa i złapanego psa - w tej kolejności. Z miejscowości Budy Klasztorne. Rozmawiałam z panem, opis psa średnio się zgadzał, więc poprosiłam o zdjęcie. I to nie jest Amberek. Mimo, że uszy klapnięte i brązowy. To może niestety być jego własny pies, którego chyba chciał przehandlować za 300 zł. :( No nic.

Posted
11 minut temu, agat21 napisał:

Był telefon w sprawie nagrody za psa i złapanego psa - w tej kolejności. Z miejscowości Budy Klasztorne. Rozmawiałam z panem, opis psa średnio się zgadzał, więc poprosiłam o zdjęcie. I to nie jest Amberek. Mimo, że uszy klapnięte i brązowy. To może niestety być jego własny pies, którego chyba chciał przehandlować za 300 zł. :( No nic.

jezu....................................................

Posted
26 minut temu, agat21 napisał:

Co za skurw.... Tylko psiaka żal 

Posted

Wpłaty na koszty poszukiwań.

Anula -30 zł   /14.12./

tianku - 30 zł  /14.12/

elik - 30 zł   /15.12/

alma591 -  20 zł   /15.12/

Tola - 20 zł   /15.12/

Tola - 20 zł   /16.12/

Poker - 30 zł   /16.12/

-------------------------------

RAZEM:   180 zł      wydatki druk 50 szt. plakatow 

- 55 zł

--------------------------------

Zostaje:     125 zł

Brak opisu.

Posted

Był artykuł o poszukiwaniu Amberka w e-wydaniu Głosu Żyrardowa i Okolic. Wersji papierowej tej gazety nie ma od pewnego czasu.

https://zyrardow.eglos.pl/aktualnosci/item/37678-pomoz-znalezc-ambera

Wcześniej był w czwartkowym wydaniu Głosu Skierniewic i Okolicy. Widziałam, kupiłam gazetę.

Miało być w w ITS ale nie znalazłam. Może było w e-wydaniu ale nie wiem jak szukać.

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Ta Pani z Mszczonowa powiesila plakaty z Kamionie i w Wygodzie jeszcze gdzies miala powiesoc ale niestety nie wiem gdzie a na wiadomosc nie odpisuje ale mowila ze w Mszczonowie jeszcze powiesi z tego co zrozumialam 

Edit. 

Pani odpisala ze powiesila jeszczd w Puszczy i na wjezdzie do Mszczonowa

Jutro jak da rade to pojezdzi i powiesi w Mszczonowie i za

• Upvote 2