Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Tyśka) napisał:

Mnie najbardziej cieszą adopcje właśnie takich niepozornych kundelków, starszych psiaków albo z jakąś niepełnosprawnością :) Mam ogromną nadzieję, że Polcia jak najlepiej zniesie stres związany z drogą i przeprowadzką.

Polcia, jak dla mnie jest prześliczna i ma super umaszczenie. Jestem pewna, że w DS rozkwitnie i będzie jeszcze piękniejsza. 

• Like 2
Posted

Sobota coraz bliżej :)

6 godzin temu, Tyśka) napisał:

Mnie najbardziej cieszą adopcje właśnie takich niepozornych kundelków, starszych psiaków albo z jakąś niepełnosprawnością :) Mam ogromną nadzieję, że Polcia jak najlepiej zniesie stres związany z drogą i przeprowadzką.

To prawda, że najtrudniejsze adopcje są podwójnie, albo i więcej, satysfakcjonujące! :)

Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Skoro transport potwierdzony to pozwoliłam sobie wykorzystać (ostatnie już) wyróżnienie po ogłoszeniu wrocławskim Polci i... ogłosiłam Sambę i Argo. Tekst najdłuższy w mojej "karierze", ale na razie nie umiem złapać dystansu :p - jutro coś poskracam.

https://www.olx.pl/oferta/samba-i-argo-gdy-polaczy-niedola-bycia-niechcianym-CID103-IDFzFNr.html

To to na Kraków też podmień na innego psiaka.

Posted

Polcia już ma połowę trasy za sobą, cytuję Tolę z wątku sióstr :)

27 minut temu, Tola napisał:

Dostałam smsa od Murki, że już czeka ze zwierzakami w Krakowie :)