uxmal Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Bardzo dobra wiadomość :)))) Bardzo się cieszę :)) Quote
Alaskan malamutte Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Super!!! Bardzo sie cieszę z domku Pysi!! Poker, zdjąć ogloszenia Pysi? Mam dwa na olx... Quote
Tyśka) Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Dziękuję za zaproponowanie Roxi, oby się udało. Roxi jest na Podlasiu, drugi koniec Polski, ale jeżeli znajdzie dom nawet po tej stronie Polski... to będę kombinować. Stanę na rzęsach, aby się jej udało. :) Z tym "przedwojennym" (określenie podpowiedziała mi rozi) chodzi o to, że nie jest wydelikacona - myślałam że opis jest jasny. ;) Mocno trzymam kciuki za Pysię, jejku! mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :))) Quote
rita60 Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Wspaniała wiadomość :] Poker jak ktoś będzie zainteresowany psiakiem w typie teriera to pisz, dużo ich jeszcze czeka :[ Quote
Poker Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 To może ci ludzie z Prudnika? Oni chcą starszego pieska. Zaproponuję im Roxi ,a w drugiej kolejności mogę terierka, byle nie był za szalony. Tysiu, to określenie przedwojenny chyba coś mówi tylko wtajemniczonym. Ja się czułam zdezorientowana. A ktoś może pomyśleć ,że taka stara jak sprzed wojny. Quote
Tyśka) Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Skoro tak uważasz, to usunę :)) Może coś w tym jest... Quote
Figunia Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Pysiu, szczęściaro, ominie Cię wchodzenie na II piętro. .. Bardzo sie cieszę, ze Sunia trafi w odpowiednie, bo kochające i troskliwe ręce. Bo na to wygląda! Quote
Poker Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Super!!! Bardzo sie cieszę z domku Pysi!! Poker, zdjąć ogloszenia Pysi? Mam dwa na olx... jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmuj. Quote
Alaskan malamutte Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 9 minut temu, Poker napisał: jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmuj. Okej. U mnie Pysia ma na Kraków i Legnicę. Quote
Anula Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Dzisiaj dla Pysi sądny dzień.Powodzenia ślicznotko. Quote
Poker Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 Odwieźliśmy babulkę do pani. Ryczeć mi się chce. Wiem ,że będzie miała dobrze,ale mimo wszystko czuję się jakbym ją oszukała. Pysia dobrze zareagowała na panią, która przywitała ją smaczkami i pokazała gdzie stoi miską z wodą. Sunia po jakimś czasie sama poszła się napić. Legowisko ma przygotowane w sypialni.zawieźliśmy poszewkę z jej poduszki ,żeby miała swój zapach. Dałam pani jej suplementy, obróżkę zostawiłam. Przed samym wyjazdem wykąpaliśmy ją.Była niesamowicie brudna od remontowego pyłu. Sierść zrobiła się taka puchata, jakby Pysia przytyła 5 kg. Poszliśmy razem na spacer i jak zwykle w pewnym momencie odłączyliśmy się cichcem i do samochodu. na szczęście sunia była zajęta wąchaniem nowych zapachów. Na pewno pierwsze dni nie będą łatwe dla niej. Pani jest spokojną osobą i powinna dać sobie radę z Pysią. Dzwoniłam też dziś do Dropsa. jego pańcia powiedziała ,że jest bardzo grzeczny, posłuszny. Na zamkniętym ogródku chodzi obok nogi.Śpi z pańciostwem , które jest bardzo zadowolone z piesia. 6 1 Quote
Tyśka) Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Trzymajcie się, Poker... Za Panią i Pysię zaciskam kciuki... Quote
Ewa Marta Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Wspaniala wiadomość! Choć na pewno jest Ci teraz smutno, to koniec końców o to chodziło, żeby znaleźć jej kochający domek Quote
Figunia Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Ze starszym pieskiem zawsze trudniej... Oby Pysiatko szybko pokochalo swoją Panią,. Quote
Dusia-Duszka Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Podziwiam rodzinę zastępczą Poker nieustająco. 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Kciuki zaciśnięte za Pysię. Niech to już będzie jej domek, taki na zawsze... Wieści od Dropsika cudne!! Quote
MALWA Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Super wiadomość ! Szczęścia w nowym domku Pysiu :) Quote
b-b Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 40 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Podziwiam rodzinę zastępczą Poker nieustająco. I ja. I Poker i wszystkie takie domy. Powodzenia Pysiu ! Quote
konfirm31 Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Kolejne psiaki mają dzięki Wam domy :)). Cieszę się bardzo. Dobrze wiem, że oddając tymczasa, czujemy się jak zdrajcy i tym bardziej Was podziwiam. No i życzę szybkiego zakończenia remontu :) Quote
Bogusik Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Bardzo się cieszę,że Pysia już w swoim domku i trzymam kciuki za aklimatyzację! Quote
Poker Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Dzięki za tak liczne przybycie i uczestniczenie w trudnych przeżyciach. Całą noc spałam jak przez sito. Oczywiście już dzwoniłam do pani.Na szczęście jest wyrozumiała i zachęcała do kontaktu kiedy tylko będę miała potrzebę. Sunia wieczorem popiskiwała , pani ją wygłaskała i całą noc przespała na swoim posłanku. Dzwoniłam po g. 9 ,a panie zdążyły zaliczyć już 2 spacerki. Pani chciała zdążyć przed upałem. Pysia ładnie zjadła , przyjęła suplementy. W trakcie naszej rozmowy trochę popiskiwała. Wczoraj nie pisałam tego ,ale gdy Dolar zobaczył ,że wróciliśmy bez kory, odbiegał po domu rundę honorową z zadartym i machającym ogonem.On tak wyraża swoją wielką radość. Tak powitał Loczkę po przywiezieniu jej ze schronu. Mam nadzieję ,że będzie dobrze. 1 3 Quote
Tyśka) Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Będzie dobrze, Pani z tego, co piszesz jest bardzo troskliwa. Biedny Dolar, w końcu może odetchnąć od rządów Pysi. Quote
Dusia-Duszka Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 6 godzin temu, Poker napisał: Wczoraj nie pisałam tego ,ale gdy Dolar zobaczył ,że wróciliśmy bez kory, odbiegał po domu rundę honorową z zadartym i machającym ogonem.On tak wyraża swoją wielką radość. Tak powitał Loczkę po przywiezieniu jej ze schronu. Psy to detektory stanu umysłu człowieka. Nic nie da się ukryć :) Quote
Recommended Posts