Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
30 minut temu, kikou napisał:

Tak, meżczyzn zdecydowanie nie preferuje, znanych woli omijać a nieznanych typu sąsiedzi kurier oszczekuje  i ucieka. Bedzie szczesliwsza u pani niz pana. 

Dzięki to ważna informacja.

Posted
3 godziny temu, kikou napisał:

Jeśli ktoś ma niepotrzebne to chętnie wezmę, od sierpnia bylo ledwie kilka suchych dni. Praktycznie codziennie mamy wszystko w błocie....

To podam przez przyjaciół , których już znasz.

Posted
Dnia 2.02.2018 o 19:09, agat21 napisał:

Malwa, bardzo przepraszam, że nie dołożyłam się do bazarku, ale miałam tak zajęte ostatnie dni łącznie z weekendami, że nie mogłam pomyśleć coby tu podarować. Zrobiłaś bazarek biżuteryjny, więc może dorzucę swoją srebrną bransoletkę, która bardzo jest ładna i dość oryginalna - zrobiona ze srebrnych sześcianików, a w środku w nich są kolorowe szkiełka. Kupiłam ją kiedyś na licytacji fundacji dla zwierząt i bardzo ją lubię, ale niech posłuży dalej zwierzętom, czyli Gwiazdeczce. Czy zdążę dołożyć do Twojego bazarku?

Dziękuję, ze sie przypominasz. Dla mnie to bardzo ważne, bo widzę, ze nadal jesteś z nami.

Co do dołożenia bransoletki do bazarku, to zostaw ja prosze na kolejny bazarek. Obecny juz trwa.

Mam w planie zrobić kolejny bazarek w drugiej połowie lutego. I do tego kolejnego można dolozyc bransoletkę. 

Posted
Dnia 3.02.2018 o 08:56, elik napisał:

Oczywiście, już wysyłam. Przepraszam, że nie było mnie wczoraj u żadnego psiaczka, ale chciałam podciągnąć prace przy bazarku i jajęło mi to sporo czasu.Ale bazarek może już dzisiaj ruszy :)

Gwiazdeczka jest jednym z beneficjantów tego bazarku :)

Dziękuję Ci Elu za ten bazarek. 

Posted
Dnia 3.02.2018 o 14:36, Aska7 napisał:

Wystarczy mieszkać kilkanaście lat na wsi. Wiosna tuż : ), po roślinach i ptakach widzę

A ja jestem teraz w Zakopanem i wiosny nie widać.....

Śnieg pada już drugi dzień....

Posted
9 godzin temu, kikou napisał:

Jeszcze garść nowin. 

Gwiazdka boi się mężczyzn, ucieka przed nimi. Jak juz sie zupełnie oswoiła to zaczęła szczekać jak szalona jak tylko usłyszy cokolwiek na podwórku. A poza tym ma dobry nastrój od rana i zwykle łapką zaczepia do zabawy. I wcale nie jest otyła tylko ociupinkę okrągła.

Tak jak juz wspominalam Malvie. Nasz doktor od usg dopiero jutro jest po 3tygodniowej nieobecności i dopiero jutro bedziemy ustalac jakieś terminy na usg i potem na ew. zabieg. Dam znać kiedy i co. 

Dziękuję za informacje o Gwiazdce. 

Kurcze, coś w tyn jest, że psiaki schroniskowe boją się mężczyzn. 

Moje też tak mają.........

Posted

Dobry wieczór. Wczoraj zajrzałam do Gwiazdki po jakieś fotki do banerka, ale skusiłam się i zajrzałam na bazarek, m.in. dla suni. Dziś wracam z zakupami...ale i z banerkiem.

1_GWIAZDKA.jpg

Trzymam kciuki za super domek, bo sunia jest fajna. Moim zdaniem zdjęcia z początku wątku, po zmniejszeniu jak najbardziej nadają się do ogłoszeń. :) Jeszcze takie skopiowałam z Fb

27336973_396101564148895_2616107324201727217_n.jpg

• Like 1
Posted
29 minut temu, iwstar58 napisał:

Dobry wieczór. Wczoraj zajrzałam do Gwiazdki po jakieś fotki do banerka, ale skusiłam się i zajrzałam na bazarek, m.in. dla suni. Dziś wracam z zakupami...ale i z banerkiem.

1_GWIAZDKA.jpg

Trzymam kciuki za super domek, bo sunia jest fajna. Moim zdaniem zdjęcia z początku wątku, po zmniejszeniu jak najbardziej nadają się do ogłoszeń. :) Jeszcze takie skopiowałam z Fb

Dziękuję za śliczny banerek !

A u kogo widziałaś ją na  FB ?

Posted
10 godzin temu, iwstar58 napisał:

1_GWIAZDKA.jpg

Witaj dzięki za piękny banerek i za zakupy :)

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Jaka cudna Gwiazdka... dodaję zdjęcia do ogłoszeń :)
Jakiś Czarodziej wyróżnił suni ogłoszenie - więc kłaniam się nisko w akcie wdzięczności :)

A to chyba elik jest tym czarodziejem !

Posted
Dnia 5.02.2018 o 10:32, ewu napisał:

Elik dziękuję za zwrot za dowiezienie Gwiazdki:)

150 zł dotarło na konto:)

A ja bardzo dziękuję za potwierdzenie :)

Posted
19 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Jaka cudna Gwiazdka... dodaję zdjęcia do ogłoszeń :)
Jakiś Czarodziej wyróżnił suni ogłoszenie - więc kłaniam się nisko w akcie wdzięczności :)

19 godzin temu, MALWA napisał:

A to chyba elik jest tym czarodziejem !

Jeśli wyróżnienie było 27.01. to faktycznie ja :)

Ostatnio zrobiłam kilka wyróżnień, a w obciążeniu konta, jakie przychodzi z OLX, nie ma informacji jakiego psiaka wyróżnienie dotyczy.

Posted
5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Przez 14 godzin nikt nie zajrzał?...  iconwink.gif  Już jestem, Gwiazdeczko. Dobrego dnia dla wszystkich, którzy dziś odwiedzą Sunię.happy.gif  

Ratujesz honor Elisabeta :) Dzięki  5a797f6dd629a_serce9bijce.gif.6ff0719e61e002c2da2b815e63761da5.gif