b-b Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Dostałam wiadomość z Teosiowego domku: Zdjęcia mówią same za siebie! 4 Quote
ona03 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Cudny chłopak :) Bogdusiu, już uwierzyłaś ? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 No cudnie!!! Teoś, nareszcie tam, gdzie powinien być, W SWOIM DOMKU!!! 1 Quote
b-b Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 15 minut temu, ona03 napisał: Cudny chłopak :) Bogdusiu, już uwierzyłaś ? Tak Iwonko! :D Strasznie się cieszę ,że ma TAKI domek! Quote
Havanka Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Zdjęcia "łóżkowe" zawsze wiele mówia o życiu psa w domu. A jeszcze jak są w towarzystwie pana lub pani, to wiem, że zwierzaczek ma się wspaniale ! Co tu duzo pisać. Wystarczy porównać zdjęcie Teosia z banerka i te "domowe". Nie mogę się napatrzeć i nacieszyć jego metamorfozą !!! 1 Quote
elik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Cudo! Miód i orzeszki 1 Quote
b-b Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: No cudnie!!! Teoś, nareszcie tam, gdzie powinien być, W SWOIM DOMKU!!! 31 minut temu, Havanka napisał: Zdjęcia "łóżkowe" zawsze wiele mówia o życiu psa w domu. A jeszcze jak są w towarzystwie pana lub pani, to wiem, że zwierzaczek ma się wspaniale ! Co tu duzo pisać. Wystarczy porównać zdjęcie Teosia z banerka i te "domowe". Nie mogę się napatrzeć i nacieszyć jego metamorfozą !!! 28 minut temu, Nesiowata napisał: Cudo! 26 minut temu, elik napisał: Miód i orzeszki Ten jego uśmiechnięty pycholek jak miód na serce :D Quote
b-b Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 Skopiuję tu w wątku Miki i Bobika. Psiaczki będą potrzebowały więcej czasu na zaufaniu człowiekowi. I dlatego znowu bardzo proszę o - jeśli to możliwe - przeniesienie swoich deklaracji z Teosia na te dwa maluchy 18 minut temu, b-b napisał: Dzwoniłam do Hani. Niestety u Miki nie ma na razie postępów. Mała będzie potrzebowała więcej czasu. Bobi. Bobi to trochę szczekacz. Kiedy słyszy, że coś dzieje się za drzwiami to lubi pohałasować. Hania mówiła,że nawet kiedy śpi to albo śpi tak mocno albo nie słyszy bo kiedy zorientuje się,że ktoś przechodzi koło niego czy też jest wtedy zaczyna szczekać jakby nic wcześniej nie słyszał. Jest zdziwiony zaistniałą sytuacją. Nie jest typem miziaka. Nie podchodzi. Żyje obserwując z boku. Kiedy Piotrek chciał go wziąć na ręce do zważenia mały pokazywał zęby, chciał ugryźć? Nie ma chyba dobrych skojarzeń z rękoma. Quote
Bogusik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Teoś cudeńko:) Super,że wiadomości dobre i są zdjęcia :) 1 Quote
Tola Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Cudny widok, Teoś we własnym domu Dużo miłości malutki! 1 Quote
szafirka Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 W styczniu za hotelik wyszło 108,33 zł. (13 dni). Fakturę podrzucę Elik. Za dojazd na wizytę i tym samym transport do nowego domu Teosia nic nie liczymy, ma to chłopak od hoteliku, tak jak inne psiaki adoptowane w naszej okolicy. Cieszę się, że kolejny futrzak jest szczęśliwy :) 2 Quote
elik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 56 minut temu, szafirka napisał: W styczniu za hotelik wyszło 108,33 zł. (13 dni). Fakturę podrzucę Elik. Za dojazd na wizytę i tym samym transport do nowego domu Teosia nic nie liczymy, ma to chłopak od hoteliku, tak jak inne psiaki adoptowane w naszej okolicy. Cieszę się, że kolejny futrzak jest szczęśliwy :) Bardzo dziękuję za podliczenie i gratisowy transport Czekam na fakturkę i zaraz zrobię przelew. Quote
b-b Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 1 godzinę temu, szafirka napisał: W styczniu za hotelik wyszło 108,33 zł. (13 dni). Fakturę podrzucę Elik. Za dojazd na wizytę i tym samym transport do nowego domu Teosia nic nie liczymy, ma to chłopak od hoteliku, tak jak inne psiaki adoptowane w naszej okolicy. Cieszę się, że kolejny futrzak jest szczęśliwy :) Bardzo dziękujemy Haniu za podwózkę chłopaka do domku :) Dziękuję Wam za opiekę nad Teo , za to, że chłopak rozwinął u Was skrzydła, które poniosły go do wspaniałego domku :) Elu bardzo proszę o przelanie pieniążków do Hani :) Z góry dziękuję! :) Quote
b-b Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Elu bardzo proszę o przelanie pieniążków do Hani :) Z góry dziękuję! :) Elu proszę również po uregulowaniu długu u Hani o przelanie pieniążków po Tośku dla Mik i Bobika. Mam nadzieję,że już nic nie zakłóci szczęścia Teosia ale jeśli nie daj Boże coś by się stało i Teo musiał wrócić do Hani to pieniążki wrócą wtedy do niego. Quote
b-b Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Pani Teosia leży ud kilku dni powalona grypą .Chłopak dzielnie jej towarzyszy i co bardzo cieszy wyleguje się w wyreczku :D Jak widać Teo lubi sobie obgryzać gnatki:) Quote
uxmal Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 I ogonek ciągle lata. :) Merda nim non stop :)) 1 Quote
Nesiowata Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Kolejny psiak na "swoim" miejscu. I niech tak zostanie. 1 Quote
Tianku Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 to chyba dla mnie najsłodszy psiak na dogo 1 Quote
b-b Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 9 godzin temu, uxmal napisał: I ogonek ciągle lata. :) Merda nim non stop :)) Macha nim jak trzepaczką ;) 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Kolejny psiak na "swoim" miejscu. I niech tak zostanie. Amen! 2 godziny temu, Tianku napisał: to chyba dla mnie najsłodszy psiak na dogo Dla mnie też ;) Quote
ona03 Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Och Bogdusiu, jak dobrze, że się na niego uparłaś :) 1 Quote
Recommended Posts