Moli@ Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Spokojnego szczęśliwego Nowego Roku! dla dzielnego kochanego Moriska i psio-ludzkiej rodzince :) 1 Quote
iwstar58 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 1 Quote
WiosnaA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Jestem za totalnym ZAKAZEM STRZELANIA fajerwerków! Żeby to trwało chociaż przez jedną godzinę o północy, ale nie....bębnią od kilku dni non stop! Morisek rano sii w garażu,i cały dzień trzyma biedny, o wyjściu mowy nie ma...w domu nie spuszcza mnie z oczu, więc siedzimy w jednym pokoju...moje psy huk olewają,ale Morisek...ajj. Nie lubię głośnej muzyki,głowa już boli... KOCHANI,dziękujemy za życzenia. WAM RÓWNIEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,A PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJU I DUŻO ZDROWIA! 1 Quote
MikAga Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Cześć Aneczko, Jestem za Twoim apelem,ale cóż-u nas też od świąt strzelają,a dzisiaj od samego rana,bezmózgi maja radochę-my niańczymy naszą Mikuśkę-nigdy się nie bała,ale cztery lata temu gnoje rzucili jej petardę pod łapki gdy leżała przed domem,teraz to ona jest najważniejsza o co dbamy.Żal i smutek w sercu-Likunia,psy schroniskowe. Aneczko,wszystkiego co dobre i tylko dobre,życzę-życzymy Wam ,dobrego,najlepszego dla wszystkich roku 2018. Buziaki przesyłam....i by spełniło się nasze wspólne marzenie,życzenie. Mika i AZS WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NALEPSIEJSZE W NOWYM ROKUO Anusiu wymiziaj od nas Moriska,Amiczka i Tinusia i oczywiście kociury,Włodka ucałuj,pa 1 Quote
ona03 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 U mnie to samo, wszędzie muzyka na cały regulator i aby do wykończenia amunicji, ciekawe do której im starczy w tym roku........ Moje uszy też mają dość,ale musimy towarzyszyć naszym futrzakom. Wiosenko, Morisku i przyjaciele..... 1 Quote
WiosnaA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Dostałam piękne życzenia...przekazujemy je z Moriskiem dla Naszych Wszystkich Przyjaciół, także tych Czworonożnych! 1 Quote
Tyśka) Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Życzenia faktycznie przepiękne... Jak Morisek zniósł Sylwestra? Mocno źle? 1 Quote
ona03 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Dnia 25.12.2017 o 13:57, WiosnaA napisał: Dziękujemy ślicznie za życzenia. Oneczko,masz cudną Lolusiową choineczkę!....aż mi się zamarzyła taka oryginalna z Moriskami..hehe Lolusia i Rudego wyczarowała tucha na specjalne moje zamówienie, może i Morisek by wyszedł taką fotkę znalazłam tuchowych psiaczków wątek tuchy 1 1 Quote
WiosnaA Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Tysiu, było ciężko,nawet bardzo,ale przeżyliśmy. Oneczko,dziękuję! Zaglądałam ,pomyślimy. Dawno nas nie było,to chociaż na chwilkę Morisonek się pokaże i życzenia Ciociom prześle. Wesołych Świąt i smacznego jajeczka dla Wszystkich Przyjaciół Morisonka. 3 Quote
Nadziejka Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Zdrowiutkich Spokojnych Swiateczek Wszytkim Lapenkom I Wiosnie Kochanej 1 Quote
Margo3011 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Morisek wspanialy, wesoly, zadomowiony na calego, ogon rozmerdany, cudo, miodzio, niesamowita metamorfoza :) WESOLYCH SWIAT dla calej Rodzinki:) 1 Quote
ona03 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Jaki uchachany Morisek, samo szczęście na pysiu, aż nie do uwierzenia, że to był dzikusek. Drapanka za uszkiem przesyłam futrzakom. 1 Quote
agat21 Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Fajnie widzieć takiego Moriska ! Cud prawdziwy i radość :) 1 Quote
Tyśka) Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Mam oczy mokre... czy TO to Morisek? O jacie! :))) Gdzież bym go posądziła o podbieganie do człowieka i o stanie w kolejce po głaski! Wow! :))) 1 1 Quote
Recommended Posts