Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Nutusia napisał:

Z nadzieją zaglądam... Ech, gdyby tak choć inny tymczas się znalazł - nowe bodźce...

Miałam taka nadzieję ,ale chyba potencjalny DT nie ma ochoty.

1 godzinę temu, malagos napisał:

Bo tak jak Nutusiowa Imka być może i Giga by się na nowo odnalazła w innym domu.

Też tak myślę  tylko brak chętnych.

A Giga robi malusieńkie postępy. Zbiega witać wnuczkę , gdy wraca ze szkoły i zagląda częściej do nas na dół do kuchni.

Zaczęła też mnie trykać noskiem, łapki podawać i buziaka dawać przy zakładaniu smyczy .

• Upvote 2
Posted

Mam nadzieję ,że mnie cioteczki nie pogonią z moją prośbą o zagłosowanie na Joannę Krześlak - Hoogland , młodą , bardzo zdolną kobietę.Znam ją od 15 lat.Drapała się pazurami, by z biednego rejonu kraju dojść do tego co osiągnęła w nauce. Głosowanie jest proste. Joasia jest na samym dole.

http://polakroku.nl/stemmen/?resultaat=gestemd

Dziękuję.

Posted
7 minut temu, auraa napisał:

ja już zagłosowałam:) A Giga robi postępy!

dziękuję

Dziś Giga postawiła łapki na materacu jak się obudziłam.Mocno macha swoją piękną kitą ,ale ucieka do kąta. Ma swoje lęki , często przybiera postawę gonionego psa .

Dziś całowali się z Dolarkiem i wąchały z kotą swoje pyszczki.

W tym tygodniu zadzwonię do behawiorystki, może da jakieś sensowne wskazówki.

Posted

Uradziłyśmy z anecik,że Giga pojedzie do niej na wakacje mniej więcej na miesiąc. Szukamy więc transportu. togaa mogłaby zabrać Gigę ,ale dopiero 6 lub 11 listopada.

anecik ma urlop do 14 i chciałaby na początku być z Gigą więcej w domu.

Może ktoś będzie jechał w ten weekend w okolice Katowic czy gdziekolwiek na Śląsk i mógłby Gige przewieźć ?

Posted
Godzinę temu, Anula napisał:

Szkoda,że z transportem wyszło teraz.P.Piotr jechał do Opola i jeszcze gdzieś,nie pamiętam miejscowości.

Anula, to nie z transportem wyszło teraz tylko z decyzją anecik. Nie była pewna czy da radę z Gigą ,ale ja jestem pewna ,że da.

• Upvote 1