mari23 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 O 5.03.2016o20:37, anica napisał: Ja również! wszystkie ciepłe myśli płyną do Ciebie, kochana! tyle zrobiłaś dobrego!!! że teraz jest chyba TA chwila, żeby to dobro wróciło do Ciebie! ja się modlę o to!!!! .... aaaaa!.... a jeszcze więcej, PRZED TOBĄ!!! do zrobienia ,oczywizda właśnie tak !!!!! I ja się do modlitwy przyłączam z całego serca życząc zdrowia !!!!!! Quote
togaa Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 O jejku, jejku...makabra jakaś. Przy takim spadku wagi to do maja cień by z Ciebie został...Wiadomo juz coś o zabiegu ? Sciskam Cię Pokerku TY NASZ ! Quote
Bogusik Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Oby udało się przyspieszyć termin operacji.Trzymam za wszystko bardzo mocno kciuki!Poker bądź dzielna i mimo bólu i przeszkód nie daj się!Tak jak wielokrotnie tu na dogo,zawsze walczyłaś o wiele istnień i o wiele ważnych spraw,teraz walcz o swoje zdrowie! A my, choć w większości wirtualnie, jesteśmy myślami i sercem z Tobą! Przytulam.... Quote
Poker Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Dziękuję za tyle dobrych słów. To naprawdę wzruszające. Od soboty nie miałam ataku. Ale stale się boję ,że mnie chwyci. Mam spakowaną torbę jakby co. Uważam na jedzenie, trzymam ścisłą dietę. W środę idę na konsultację do chirurga, który zakładał mi protezę do przewodu żółciowego i dzięki czemu uratował mi trzustkę. A futrzaki nie opuszczają mnie ani na krok. Giga u nas już się nie zmieni. Jak tylko wydobrzeję , to sterylka i intensywnie szukamy domciu. Jak czytam o Zulce, to jakbym czytała o Gidze. Obie potrzebują nowych bodźców. Quote
anica Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Ciepłe myśli ,bezustannie płyną do Ciebie! ja bardzo w Ciebie ,Pokerku wierzę! twarda kobitka jesteś! smutno mi tylko bardzo , że tyle się musisz nacierpieć myślę ,że futerka to wyczuwają i dla tego są przy Tobie!... 1 Quote
auraa Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 cały czas tu zaglądam i myślę co słychać. Ale co pisać?...... Quote
Nutusia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Melduję, że kciuków nie puszczam!!!! Za dogodny termin, za pomyślność zabiegu, za powrót do zdrowia i chatę dla Gigi. Tak sobie właśnie pomyślałam, że i nasza Imka już u nas żadnych więcej postępów nie zrobi. Po 1,5 roku detowania chyba też już najwyższy czas na przeprowadzkę... Quote
Aga2404 Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Musi być dobrze. Całusy od Duni z Nysy. (pokladziu) Quote
Poker Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 19 minut temu, Aga2404 napisał: Musi być dobrze. Całusy od Duni z Nysy. (pokladziu) Ale niespodzianka !!! Dziękuję wszystkim za życzenia. Pozbieram się do kupy i będę działać. 1 Quote
Mattilu Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Zaglądam. Ciepłe myśli i życzenia zdrowia wysyłam. Quote
jola_li Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Pokerku - obyś jak najszybciej wróciła do zdrowia! Serdecznie Cię ściskam! Quote
ALMA2 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Pokerku :) Pozdrawiamy i słoneczko przesyłamy :) Quote
mari23 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 zaglądam już nie do Giguni, a o zdrowie Poker zatroskana.Będzie dobrze! Nie może być inaczej - tyle dobra powrócić musi do Poker !!!! 1 Quote
konfirm31 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Pod wypowiedzią mari, podpisuje się oburącz. Quote
Poker Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Dziękuję za troskę i tyle życzliwości. Pomału wracam do żywych. Nabieram sił ,ale prowadzę tryb życia jak małe dziecko. Jem bardzo dietetyczne potrawy co 4 godziny, śpię w ciągu dnia ze 3 - 4 razy. Wczoraj pierwszy raz wyszłam z domu. Mam nadzieję ,że dotrwam bez niespodzianek do 5 maja. 1 Quote
bou Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Poker...będzie dobrze.Na pewno.Serdeczne myśli Ci przesyłam,M. Quote
Recommended Posts