Morgan:-) Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 epe napisał(a):Tak,proszę- wróg nie śpi i czyta!;) Ja tez się przychylam za wykasowaniem Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 hihi, dogomanio, czasem te bajery z kicaniem sie przydają:eviltong: Quote
halbina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 podrzucam i zapraszam do innych olkuszan... wątek szczeniaków: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-zobozu-zaglady-mix-bernenczyki-swierzb-5tygonki-pralinka-z-nosowka-128324/index12.html Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 przenoszę z tamtego wątku bo padła prośba o podanie ile zwierzaków z Ol jest u missieek irenaka napisał(a):12-1 szczeniaków=11-1 adopca=10-2Fundacja Szara Przystań =8 2psy- hotel-1adpcja=1 4kundelki-1adopcja=3 +1DT Onek -1szt 5 kotów 30psów z wtorku + Missieek ( kto wie ile ma zwierzaków z Olkusza)? Będzie jasność. u missieek: koty od października (bo wczesniej też zabierała koty i niektóre nadal czekaja u Niej na domy, wyleczone, wykastrowane) 31 chorych kotów zabrane z tego jeszcze 10 czeka na adopcję i są leczone koło 3 stycznia zabrane 12 kotów - leczone przedwczoraj zabrane kolejnych 6 - jeden niestety szybko odszedł za TM więc zostało 5 - czyli kotów z tego ostatniego czasu jest 27 + wcześniejsze czekające na adopcję Psy z Ol: Joga szczeniak - siostra tych, które zabrała Pro Animals, była sama z budzie + Kasztanka - zabrana w zaawansowanej ciązy, wykonana operacja ratująca życie suki, szczenięta martwe + Bangi - mix bulteriera już wysterylizowana + Negra - dzika suka jużwysterylizowana + Finka - półroczny szczeniak potrzebny DT gdzie będzie socjalizowana bo jest dzikawa + Norka i jej córka Zorka - Norka wysterylizowana + 11 psów zabranych we wtorek - u missieek jeszcze 8 znich bo dwie sunie pojechały do malagos na tymczas + PEstka mix owczarka - czyli psów z Ol jest 17 o ile żadnego nie pominęłam, ale nie wiem po co to piszę bo przeciez to działanie zostało tu przez Emilię nazwane głupotą... zapraszam na stronę www missieek - ile psów i kotów już znalazło domy - wszystkie dorosłe wydane wysterylizowane! Quote
irenaka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Czyli robiąc zestawnie wychodzi: 2 szczeniaki Fundacja Szara Przystań 8szczeniaków +6psów+5 kotów -Ada 15 psów +27kotów missieek 30 psów z wtorku. Czy to Ci się zgadza Malawaszka? Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 16 psów u missieek bo zapomniałam o Pestce - już ją tam dopisałam i nie + 30 psów z wtorku bo 10 z nich już jest wliczone w psy u missieek i 2 u malagos - czyli KTOnZ ma z wtorku 20 - jakie dokładnie niestety nie wiem - wydaje mi się że trochę ponad 20, ale to muszą się wypowiedzieć dziewczyny z Krakowa no i te 27 kotów to te leczone, a jest jeszcze duzo zdrowych czekających na domy - tez z Ol - i one też dużo jedzą :roll: Quote
dorixx Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Skoro , ktoś kto wyciągał rotka nie widział uchybień w działaniu schroniska, jeśli panujące tam warunki wydawały mu się w porządku to dlaczego w ogóle go wyciągnął i oddał do hoteliku?:crazyeye: proszę mnie oświecić? Quote
Tweety Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 malawaszka napisał(a):16 psów u missieek bo zapomniałam o Pestce - już ją tam dopisałam i nie + 30 psów z wtorku bo 10 z nich już jest wliczone w psy u missieek i 2 u malagos - czyli KTOnZ ma z wtorku 20 - jakie dokładnie niestety nie wiem - wydaje mi się że trochę ponad 20, ale to muszą się wypowiedzieć dziewczyny z Krakowa no i te 27 kotów to te leczone, a jest jeszcze duzo zdrowych czekających na domy - tez z Ol - i one też dużo jedzą :roll: jakby nie liczyć najwięcej zwierzaków z Olkusza jest u Missieek, tylko, że Ona oczywiście nigdy się nie upomni o pomoc a jak widać najbardziej jej potrzebuje Quote
NaamahsChild Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja mogę wziąć na tymczas kocię - mam psy, które akceptują koty i koty, które są szczepione i bardzo towarzyskie - nie zagłębiałam się za bardzo w wątek, bo nie mam zbyt wiele czasu, by siedzieć na dogomanii. Mój psi tymczas jest pełny, także w tej kwestii nie pomogę:shake: Ale zaalarmują wrocławską wetkę. Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mamy 9 szczeniaków i kilkanaście dorosłych psów. Dokładnie nie wiem bo jeszcze wczoraj ktoś z rottki i niezależnie, ktoś z ktozu, przywoził psy ale nie wiem ile (chyba 2). Do adopcji w pierwszej kolejności jest rottweiler. Pokrywamy mu pobyt w hotelu, adopcję prowadzi rottka. Zdjęcia są na rottkowym forum. W momencie kiedy nasze psy będą gotowe do adopcji założymy im wątki. Dużo zdrowych i odchowanych psów i kotów z Olkusza jest u missieek. Niektóre z nich czekają na adopcję od miesięcy. Quote
sleepingbyday Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dorixx napisał(a):Skoro , ktoś kto wyciągał rotka nie widział uchybień w działaniu schroniska, jeśli panujące tam warunki wydawały mu się w porządku to dlaczego w ogóle go wyciągnął i oddał do hoteliku?:crazyeye: proszę mnie oświecić? pewnie dlatego, z eto rotek, bo to nie ktoś, tylko rotkowi ludzie... może nie oburzac się na głupote, tylko na serio zaprosić ich do zapoznania sie z tym watkiem (i tym z listami, bo tam tez dużo informacji). przeciez nie mają dziewczyny oczu i uszu zamkiętych... może przegapiły ważny fakt, ze czysty schron jes wynikiem hmm..., psobójstwa?. Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tu jest strona adopcyjna missieek, jesli ktoś chce pomóc: zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl Quote
NaamahsChild Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jak już się raz wypowiedziała Ambra.. to nie jedyne schronisko, które wygląda ładnie, a psy..:-( TRAGICZNIE to określenie bardzo subtelne. Quote
Ulaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 irenaka napisał(a):Czyli robiąc zestawnie wychodzi: 2 szczeniaki Fundacja Szara Przystań 8szczeniaków +6psów+5 kotów -Ada 15 psów +27kotów missieek 30 psów z wtorku. Czy to Ci się zgadza Malawaszka? Sprostowanie - Pro Animals wraz z osobami prywatnymi współpracującymi, zabrało: - 9 dorosłych psów - 12 szczeniaków - 5 kotów z czego: 2 dorosłe psy już w nowych domach, 1 pies przekazany pod opiekę innej fundacji, 1 szczeniak w nowym domu, 1 szczeniak za TM. Quote
NaamahsChild Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Uwaga! Moja koleżanka z uczelni może jutro odebrać z Olkusza kociaka. Czy jest ktoś kto może jej w tym pomóc/pokazać/umówić się? Quote
dorixx Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zapraszamy na bazarek na olkuskie sierotki http://www.dogomania.pl/forum/f99/styczniowy-bazarek-pro-animals-do-20-01-09-a-128778/#post11565181 Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 NaamahsChild napisał(a):Uwaga! Moja koleżanka z uczelni może jutro odebrać z Olkusza kociaka. Czy jest ktoś kto może jej w tym pomóc/pokazać/umówić się? Nie ma już kotów w Olkuszu. Są u missieek. Quote
Basia i Barni Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nie kłóćmy sie - powiedzieliśmy A to powiemy i B - bez względu na wynik - a wynik musi byc pozytywny Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Frotka jestem juz w kontakcie z missieek. Quote
malagos Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zapytam i na tym wątku, bo tu częsciej zagladam - te 2 suczki, które wyciagneła missieek i które sa u mnie od wczoraj na dt, to możne liczyć na pomoc finansową? Myślę o sterylizacji. Przynajmniej tej starszej, bo młoda za młoda, to jeszcze dzieciak. Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 malawaszka napisał(a):przenoszę z tamtego wątku bo padła prośba o podanie ile zwierzaków z Ol jest u missieek u missieek: koty od października (bo wczesniej też zabierała koty i niektóre nadal czekaja u Niej na domy, wyleczone, wykastrowane) 31 chorych kotów zabrane z tego jeszcze 10 czeka na adopcję i są leczone koło 3 stycznia zabrane 12 kotów - leczone przedwczoraj zabrane kolejnych 6 - jeden niestety szybko odszedł za TM więc zostało 5 - czyli kotów z tego ostatniego czasu jest 27 + wcześniejsze czekające na adopcję Psy z Ol: Joga szczeniak - siostra tych, które zabrała Pro Animals, była sama z budzie + Kasztanka - zabrana w zaawansowanej ciązy, wykonana operacja ratująca życie suki, szczenięta martwe + Bangi - mix bulteriera już wysterylizowana + Negra - dzika suka jużwysterylizowana + Finka - półroczny szczeniak potrzebny DT gdzie będzie socjalizowana bo jest dzikawa + Norka i jej córka Zorka - Norka wysterylizowana + 11 psów zabranych we wtorek - u missieek jeszcze 8 znich bo dwie sunie pojechały do malagos na tymczas + PEstka mix owczarka - czyli psów z Ol jest 17 o ile żadnego nie pominęłam, ale nie wiem po co to piszę bo przeciez to działanie zostało tu przez Emilię nazwane głupotą... zapraszam na stronę www missieek - ile psów i kotów już znalazło domy - wszystkie dorosłe wydane wysterylizowane! poprawiłam bu umknęła mi jedna mała sunia jeszcze więc psów jest 17 - dzoś zrobiłam zdjęcia tym nowym więc będą wątki i informacje Quote
mtf zalesie Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 zapraszam na bazarek na ktorym jest kilkanascie paczek zielonej herbaty prosto z japonii-1/3 sumy bedzie przeznaczona na psy z olkusza pod opieka missiek http://www.dogomania.pl/forum/f99/__oryginalna-lecznicza-herbata-z-japonii-album-zabawki-do-1-5- Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przestrzegam przed pewnymi delikwentami (moze dzwonić dziewczyna o bardzo młodym głosie, wspomina o dziecku) z Tarnowa. Poszukują amstaffów i rottków innych bullków (prawdopodobnie do walk lub rozmnażania). Posiadam numer telefonu tych ludzi więc w razie czego można porównać. Końcówka ich numeru ....225 Quote
Ulaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 zdjecia ze srodka czesc 1 PRAWDA O SCHRONISKU W OLKUSZU Quote
Recommended Posts