Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Tweety!
Nikt Ci zasług nie odejmuje,ale to wątek Olkusza,a nie Kłaja- skoro jesteś z nami,proszę,bądźmy konstruktywne- po co się kłócić?:lol:
Rozumiem,że Weszłaś tu,aby przypomnieć o Misieek- ale naprawde nikt o niej nie zapomniał;)

Posted

Tweety napisał(a):
z całym szacunkiem ale wydawało mi się, że ludzie na wątkach olkuskich wpłacają na utrzymanie psów z Olkusza, są to wpłaty celowe więc powinny trafić do psów olkuskich. Przynajmniej tak jest u nas. Miałam wrażenie, że udostępniacie swoje konto zwierzakom z Olkusza. Jeżeli się mylę to przepraszam. Nie wiem dlaczego tak nerwowo reagujesz i więcej tu emotek niż wydaje się to potrzebne

Trafiony zatopiony!
Właśnie o to chodzi, fundacja która pod płaszczykiem ratowania psów z Olkusza zbiera pieniądze na inne cele traci twarz.
Nie wolno nigdy lekceważyć woli darczyńców. To Oni zdecydowali, że właśnie zwierzakom z Olkusza chcą pomagać. I są to wpłaty celowe.
Mam nadzieję, że znajdą się tu, na dogo konkretne informacje na temat wysokości wpłat i ich rozliczenie. Pieniądze muszą iść za psami. Gdziekolwiek one są.

Posted

Irenaka pod plaszczykiem ??? tak a pozniej sie podzielimy pomiedzy hanek Ula i mna. Rozliczac sie jako fundacja mozemy w urzedzie skarbowym ale napewno nie przed Toba.:shake:

Posted

dorixx napisał(a):
Tak chodzi o kase :diabloti:
żal ściska , ze Animals potrafi zrobić akcje : cegiełki i inne a pozostali kłapiąc tylko dziobem chcą z tego korzystać. Dlaczego tylko Animals robi cegiełki? bo coś robi! I nie pisze , że zbiera na "wszystkie" psy z Ol , na allegro są zdjęcia i opisy psów będących pod opieką Pro-Animals - więc licytujący są świadomi na kogo wpłacają,
o jakim do diabła Irenak płaszczyku piszesz?to pomówienia? :crazyeye: ja robie bazarki dla Animals , dla Tozu- zrób Ty ??

Dorixx , wyślij mi link do twoich bazarków... ;);) Będę wdzięczna ..

Posted

epe napisał(a):
Tweety!
Nikt Ci zasług nie odejmuje,ale to wątek Olkusza,a nie Kłaja- skoro jesteś z nami,proszę,bądźmy konstruktywne- po co się kłócić?:lol:
Rozumiem,że Weszłaś tu,aby przypomnieć o Misieek- ale naprawde nikt o niej nie zapomniał;)

Elu!
Konkrety proszę!
Kto nie zapomniał?
Kto pomaga?
Jaka jest pomoc ( konkretna, materialna dla Misieek).

Posted

Tak chodzi o kase :diabloti:
żal ściska , ze Animals potrafi zrobić akcje : cegiełki i inne a pozostali kłapiąc tylko dziobem chcą z tego korzystać. Dlaczego tylko Animals robi cegiełki? bo coś robi! I nie pisze , że zbiera na "wszystkie" psy z Ol , na allegro są zdjęcia i opisy psów będących pod opieką Pro-Animals - więc licytujący są świadomi na kogo wpłacają,
o jakim do diabła Irenak płaszczyku piszesz?to pomówienia? :crazyeye: ja robie bazarki dla Animals , dla Tozu- zrób Ty ??

Posted

Irenko i Tweety!
Rozumiem,że możecie być nieufne,ale o co chodzi?:crazyeye:
Czy rozmawiałyście z Misieek i dlatego tak piszecie?
Irenko i Tweety!
A co do tej pory zrobiłyście dla Misieek? Proszę napiszcie,bo być może Was krzywdzę!
A jeśli wspomagałyście ją finansowo,to może przedstawcie nam tutaj rozliczenie!
Czy Ada i Misieek,muszą być przez Was lustrowane? One już sobie poradziły,a Wy robicie takie wpisy,że to naprawde przesada!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Irenaka pod plaszczykiem ??? tak a pozniej sie podzielimy pomiedzy hanek Ula i mna. Rozliczac sie jako fundacja mozemy w urzedzie skarbowym ale napewno nie przed Toba.:shake:

Są darczyńcy, Twoje dobre imię, fundacji i psy z Olkusza bez pomocy.
Skarbówka jest niepotrzebna.
Zbiórka nie jest na psy tylko na psy z Olkusza. Konkretne.

Posted

epe napisał(a):
Irenko i Tweety!
Irenko i Tweety!
A co do tej pory zrobiłyście dla Misieek? Proszę napiszcie,bo być może Was krzywdzę!
Czy Ada i Misieek,muszą być przez Was lustrowane? One już sobie poradziły,a Wy robicie takie wpisy,że to naprawde przesada!

Elu!
Zapytałam Cię o konkrety.
Nie chcę powtórki z Krzyczek. Czy znasz konkrety?
Jakie kwoty zostały zgromadzone na koncie fundacji i jaka część z nich zostanie przeznaczona na psy u Missiek?
Czy przeczytałaś moją informację, że fundacja nie wyciągnie z Olkusza żadnych psów? Pan P. im nie wyda!
Więc pytam, dlaczego konkretna pomoc nie idzie za psami?
A rozliczenie Elu z mojej prywatnej kasy po podatkach to chyba nie ten wątek.

Posted

irenaka napisał(a):

Czy przeczytałaś moją informację, że fundacja nie wyciągnie z Olkusza żadnych psów? Pan P. im nie wyda!

Ty chyba jesteś jakaś mocno zamroczona, za przeproszeniem. Pan P. nie wyda psów fundacji bo irenaka tak uważa?

Posted

hanek napisał(a):
Ty chyba jesteś jakaś mocno zamroczona, za przeproszeniem. Pan P. nie wyda psów fundacji bo irenaka tak uważa?

to ja wyciągnę dla Fundacji jak Toz dla Misieek :diabloti:

Posted

epe napisał(a):
Irenko i Tweety!
Irenko i Tweety!

jeżeli Missieek będzie chciała napisać jakie kwoty szły z AFN-u dla kotów olkuskich to to zrobi (bez zbierania gdziekolwiek na zwierzaki olkuskie). Jak ja napisze to znowu ktoś mi zarzuci, że się chwalę albo co. Przecież niekórzy ciągle widzą tutaj drugie dno:shake:

Posted

ps. Fundacja nie ma obowiązku dzielić się , to ona dysponuje pieniędzmi zebranymi na konkretny cel na swoich allegro aukcjach. Jeżeli wyraża chęć pomocy dla Misieek to tylko jej dobra wola. O co kaman?:crazyeye:

Posted

Najbardziej chore , wymagające leczenia psy zabrało Pro-Animals.
To wymaga kosztownego leczenia.
Co za reklama Tozu- w "Kundel bury" że wyciągnęły 30 psów, ale że ma je utrzymać Animals nie było wzmianki?:crazyeye:

to gratuluje dzielenia skóry na niedźwiedziu!

Posted

Dziewczyny! Kończymy tą jałową dyskusję,bo trzeba psy leczyć i domków im szukać!
To tylko dwie osoby,chcą zaburzyć spokój i współpracę panującą na wątkach olkuskich.
Na rozliczenia przyjdzie czas,po co teraz dzielić skórę na niedźwiedziu i spierać się.;)
Nie wiem Irenko,dlaczego Twoje wpisy są w takim tonie:crazyeye: Jak się zaczniemy sprzeczać,to komu to pomoże? Przecież nie ma o co!;)

Posted

hanek napisał(a):

Powtórzę się, czekam na efekty.
Wyciągajcie.

Posted

irenaka napisał(a):
Ja po Krzyczkach Elu zwracam uwagę na konkrety.
Dla mnie liczy się konkretna pomoc dla psów.
A niestety jej nie ma.

To bardzo poważne oskarżenie. Czy są jakiekolwiek dowody na jego poparcie?

Posted

epe napisał(a):
Dziewczyny! Kończymy tą jałową dyskusję,bo trzeba psy leczyć i domków im szukać!
To tylko dwie osoby,chcą zaburzyć spokój i współpracę panującą na wątkach olkuskich.
Na rozliczenia przyjdzie czas,po co teraz dzielić skórę na niedźwiedziu i spierać się.;)
Nie wiem Irenko,dlaczego Twoje wpisy są w takim tonie:crazyeye: Jak się zaczniemy sprzeczać,to komu to pomoże? Przecież nie ma o co!;)

Ja po Krzyczkach Elu zwracam uwagę na konkrety.
Bez emocji.
A niestety jej nie ma.
Moje poglądy znasz, więc spróbuj poznać konkrety.
Aż się boję, że znowu Krzyczki się powtórzą. Dlaczego ludzie nie umieją uczyć się na błędach innych?:shake:.

Posted

Irenko!
Widzę,że Ty całego wątku nie przeczytałaś! I ludzi obrażasz:-(
Jakiej to konkretnej pomocy Dziewczyny psom z Olkusza nie udzieliły?
Nie rozumiem o czym piszesz:crazyeye:

Posted

irenaka napisał(a):

A niestety jej nie ma.
:shake:.

:crazyeye:
b/k
liczysz się z ewentualnymi konsekwencjami tego co napisałaś?
:p