Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Ayla!
Co Ty taka agresywna jesteś? Ton Twoich wypowiedzi naprawdę nie pasuje do tego wątku!
Może jednak swą agresję skierujesz w odpowiednim kierunku?;)

Posted

epe napisał(a):
Ayla!
Co Ty taka agresywna jesteś? Ton Twoich wypowiedzi naprawdę nie pasuje do tego wątku!
Może jednak swą agresję skierujesz w odpowiednim kierunku?;)

nie jestem agresywna tylko ludzka głupota i brak pokory mnie doprowadza do takiego stanu.

Posted

gameta napisał(a):

gameto, czy ktokolwiek inny, mozecie mi przyslac na pw, WSZYSTKIE link do wątku olkuskich psiakow i kotow???

Sluchajcie jak Bog kocham, KOMPLETNY balagan adopcyjny jest!!

Prosilam, kilka razy, aby zalozyc wspolny watek,ogolny(zaczac prowadzic np. ten trzeci co jest) adopcyjny aby w pierwszym poscie byly aktualizowane, dodawane linki, dla poszczegolnych psiakow!!
LUDZIE sie nie polapią co gdzie u kogo i po co!!!!

Posted

zabraliśmy najsłabsze psy które nie były wpuszczane do bud przez inne i te które nie byly dopuszczane do "misek"+9 szczeniaków z matką.
gdybyśmy tego nie zrobili -3 dni i byłoby po nich,albo szybciej.
psy przebywają w hotelu-nie w schronisku-za który trzeba zapłacic.
na kwarantanne nas nie wpuscili.

Posted

Fajnie że chcecie zamknięcia schroniska-ja tez.
ale chyba wiecie ze na podstawie zdjęć nikt tego nie zrobi,
a własciciel nie zostanie ukarany.
no ale na pewno macie niezbite dowody w postaci zestawienia ewidencji
ze stanem faktycznym,
na pewno bedziecie w stanie dowieść ze psy trafiały tam w dobrym stanie a po tygodniu wyglądaly jak trupy.
na pewno potraficie udowodnić ze psy nie były leczone,wręcz przeciwnie.
dysponujecie materiałami wyjasniającymi gdzie podziało się 200 psów od czasu rozpoczecia waszej interwencji.
pewnie tak jest skoro tak głośno krzyczycie.
na pewno wiedzieliście z kim macie do czynienia,a jeśli nie to na pewno kogoś spytałyście,prawda?
bo przecież nikt inteligentny nie porywa się z motyka na księzyc.
na pewno tych 200 psów nie zginęło na darmo.

prawda...?

Na pewno macie wystarczające dowody na to zeby sprawę doprowadzić do końca. Ulaa Ada-jeje?tak?

czy sie mylę?

Posted

ayla1 napisał(a):
nie jestem agresywna tylko ludzka głupota i brak pokory mnie doprowadza do takiego stanu.

Zastanow sie sama nad tym co piszesz. Pokora to byla przez pare lat i co to dalo? Wyciagalas chore, wykonczone psy, po to aby na ich miejsce przychodzily nowe i byly wykanczane, abys Ty mogla zabra, tak?

Do czego to prowadzi, droga donikąd.

Przeczytaj sobie pismo od wojewodzkiego weta..to moze zrozumiesz, ze sie DA zamknac ten schron!!!

Posted

ARKA napisał(a):
Zastanow sie sama nad tym co piszesz. Pokora to byla przez pare lat i co to dalo? Wyciagalas chore, wykonczone psy, po to aby na ich miejsce przychodzily nowe i byly wykanczane, abys Ty mogla zabra, tak?

Do czego to prowadzi, droga donikąd.

Przeczytaj sobie pismo od wojewodzkiego weta..to moze zrozumiesz, ze sie DA zamknac ten schron!!!

mówisz o tym wojewódzkim którego kontrola nic nie wykazała i nie wykazywała przez lata?
pogratuluje Ci jak się uda. co nie zmienia faktu że przez amatorszczyzne akcja nie została przeprowadzona skutecznie i zginęło 200 psów które mogło dziś żyć.
tylko o to mi chodzi.
a jakoś nikt nie dostrzega problemu.

Posted

ayla1 napisał(a):
co nie zmienia faktu że przez amatorszczyzne akcja nie została przeprowadzona skutecznie i zginęło 200 psów które mogło dziś żyć.

Skad ta "magiczna' ilosc 200 Ci sie wzieła???

Posted

z obliczeń.mogłam się machnąć o 2.

ale na pewno dziewczyny z pro animals gdzieś to mają udokumentowane,skoro takie są fakty.

może to tajemnica jest,więc dlatego nie mówią.nie wiem.

Posted

ARKA napisał(a):
gameto, czy ktokolwiek inny, mozecie mi przyslac na pw, WSZYSTKIE link do wątku olkuskich psiakow i kotow???

Sluchajcie jak Bog kocham, KOMPLETNY balagan adopcyjny jest!!

Prosilam, kilka razy, aby zalozyc wspolny watek,ogolny(zaczac prowadzic np. ten trzeci co jest) adopcyjny aby w pierwszym poscie byly aktualizowane, dodawane linki, dla poszczegolnych psiakow!!
LUDZIE sie nie polapią co gdzie u kogo i po co!!!!

Zbiorczo jest hmm, tu:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/missieek-prosze-o-pomoc-w-szukaniu-domow-6-6-futer-75042/index125.html
strona 125 i 126. Wątki robi Malawaszka, będzie więcej...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
rany, gameta, zmień tytuł pierwszego wątku,bo wygląda, jakby missieek prowadziła mordownię :roll:

Już przysyłam Malawaszkę, żeby zmieniła :evil_lol: To jej wątki

Posted

Arka,
możesz mnie oświecić?bo to jakieś mydlenie oczu jest,wychodzi ze powiatowy elegancki chłopak jest a fakty temu przeczą.
nie czytałam tego wcześniej ale to jakaś ściema .albo wiem już co,
tak robią żeby nie zrobić.mają podkładkę że chcieli dobrze ale nie wyszło jakby co.
czy się mylę?

Posted

ayla1 napisał(a):
Arka,
możesz mnie oświecić?bo to jakieś mydlenie oczu jest,wychodzi ze powiatowy elegancki chłopak jest a fakty temu przeczą.
nie czytałam tego wcześniej ale to jakaś ściema .albo wiem już co,
tak robią żeby nie zrobić.mają podkładkę że chcieli dobrze ale nie wyszło jakby co.
czy się mylę?

Ten schron musz zamknac z powodow uwarunkowan, poprostu, nagle sobie chyba przypomnial, w lipcu:roll:

To schronisko nie spelnia podstawowego warunku, nie znajduje sie w odleglosci 150 m od zabudowan. No przesunac to go Palka nie przesunie a domow chyba tez wkolo nie wyburzy....:roll:

Posted

ayla1 napisał(a):
no to wszystko fajnie ,a jak się ma do tego fakt iż p.się przenosi do "kluczy"?co wtedy?

Zobaczmy czy "sie przeniesie" znajdą sie(są) wtedy "inne' argumenty aby nie mogl zaczac prowadzic "tej' dzialalnosci.