halcia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Najrozsądniej Orzechowce k/Przemyśla,można tak? Quote
AnnaB Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale zaznacz,że możliwy dowóz w każde miejsce,po uzgodnieniu ;) Quote
Perth Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Obecnie mam dostęp do 3 ogłoszeń. Czekam jeszcze na kilka do akceptacji przez moderatorów serwisów ogłoszeniowych :razz: Będę robić kolejne :razz: [FONT="][url=http://www.eoferty.com.pl/id103327.html]Maltretowany piesek szuka kochaj Quote
Perth Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ojj cos jest nie tak z wklejaniem linkow :shake: Promyk ma ogłoszenia na: [url=http://www.darmoweogloszenia.pl]Darmowe Og Quote
SZPiLKA23 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mozliwe ze cos jest nie tak niektorzy tak maja ale to juz uroki tego forum... Quote
tyciaNi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 no ja niestety też nie potrafię wkleić nawet fajnej pocztówki z życzeniami więc napiszę poprostu: Wszystkim walczącym o szczęście tego psiego ryjka życzę Miłości, Zdrowia i Ciepła na Zawsze :loveu: Quote
Panca Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wszystkim szukajacym domu dla Promyczka i tym ,ktorym nieobojetny jest los naszych mniejszych braci Wesolych Swiat! Quote
Neczka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Maleńki, następne święta już napewno w nowym domku... nie ma innej opcji Quote
dorcass Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 dziewczyny czy on ma allegro? bo jesli nie to ja moge mu zrobic, z tym ze ja robie takie zwykle, np: Ułożona, grzeczna przytulanka szuka domku (510551558) - Aukcje internetowe Allegro i musze miec tekst, bo jak nie mam to kopiuje poczatek watku, a szkoda mi tej bidy bardzo...:-(:-(:-( Quote
Gosiapk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='dorcass']dziewczyny czy on ma allegro? bo jesli nie to ja moge mu zrobic, z tym ze ja robie takie zwykle, np: Ułożona, grzeczna przytulanka szuka domku (510551558) - Aukcje internetowe Allegro i musze miec tekst, bo jak nie mam to kopiuje poczatek watku, a szkoda mi tej bidy bardzo...:-(:-(:-( Na pewno by sie przydało :multi: Quote
agata51 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Neczka']Maleńki, następne święta już napewno w nowym domku... nie ma innej opcji A może już Sylwestra spędzi w swoim domku? Domki, Promyk na pewno świetnie tańczy! Quote
gagata Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 On ci bez tańczenia winien miec fajny domek.... Quote
dorcass Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Skatowany przez tyrana "Promyk" (515678725) - Aukcje internetowe Allegro pogrubione i wyroznione, czekam na propozycje zmian, kolory, tekst itd (bo to umiem zrobic) aha i moze tytul zmienic tylko na jaki? Quote
Saphira Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Proszę o zainteresowanie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/ Quote
MagdaH Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='viverna']Tylko w Waszych marzeniach albo AŻ w Waszych marzeniach stajecie się tak samo okrutni, i zniżacie się do takiego samego poziomu, jak ci ludzie, którymi gardzicie... Chęć odwetu, poczucia równowagi, sprawiedliwości - zrozumiałe mechanizmy tym kierują, ale jednak do niczego to nie prowadzi. ...na szczęście mechanizmy to u mnie bez zarzutu działają;) [quote name='viverna']Zamiast wypisywać sposoby, w jakich byście rozprawili się z potworami na tym świecie zebrałabym wszystkich do kupy, kazała słuchać rapu w wykonaniu mojego sąsiada, po kilku godzinach zbiorowe samobójstwo gwarantowane;) [quote name='viverna'](i tu krąg się zamyka, zła złem nie wymażemy), skupcie się na tym nieszczęsnym psie!!! ...mogę przelewać np. 20zł miesięcznie do jego skarpety...począwszy raczej od połowy stycznia, kiedy dostanę zaległą pensję:roll: To wszystko dlatego, Viverna, że psy są CZŁONKAMI NASZYCH RODZIN, a nie "jakimiś kundlami", życzymy zwierzęcym oprawcom jak najgorzej:mad: Przykro mi, ale jeśli ktoś uderzyłby moją Mamę, męża, siostrę lub psa (tak, tak, pies jest dla mnie tak samo ważny jak oni, zawierzył mi bezgranicznie i nie mogę go zawieść), to nie nadstawiam policzka "po chrześcijańsku", żeby sobie biedny człowiek ulżył, tylko walę w mordę bez litości, żeby poznał co oznacza ból i strach kogoś skrzywdzonego. Quote
j3nny Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 swoją drogą prawda jest taka, że my skupimy się na tym psiaku, a ta kreatura w tym czasie skatuje 10 następnych. i szczerze żałuję, że wszystkie te życzenia zemsty nie mogą się spełnić. Quote
bonsai_88 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Magda widzę, że mamy podobne odczucia - niech jakiś człowiek zrobi coś mojemu dziecko albo mojemu psu to za siebie nie ręczę :mad:... Bo ani dziecko ani pies nie może się obronić samo... Jeśli o TZa chodzi to on duży chłopiec i niech sam się broni :evil_lol:. Quote
MagdaH Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='j3nny']swoją drogą prawda jest taka, że my skupimy się na tym psiaku, a ta kreatura w tym czasie skatuje 10 następnych. i szczerze żałuję, że wszystkie te życzenia zemsty nie mogą się spełnić. ...ciocia, jeśli czegoś bardzo, bardzo, ale to bardzo mocno pragnie, to TO się spełnia:diabloti: Quote
MagdaH Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Magda widzę, że mamy podobne odczucia - niech jakiś człowiek zrobi coś mojemu dziecko albo mojemu psu to za siebie nie ręczę :mad:... Bo ani dziecko ani pies nie może się obronić samo... Jeśli o TZa chodzi to on duży chłopiec i niech sam się broni :evil_lol:. ...mój monż jest ode mnie dużo starszy (o 27 lat), jest już cokolwiek starszy i coraz chorszy, i dlatego to ja go bronię...a Miśkopt z awatara nas oboje:evil_lol: Quote
MagdaH Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Napiszcie, jaki jest numer skarpety od Promyka...najlepiej w pierwszym poście...No i jeszcze ciocia Saphira wynalazła następne nieszczęścia....normalnie rozwaliło mnie:shake: Quote
j3nny Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 MagdaH napisał(a):...ciocia, jeśli czegoś bardzo, bardzo, ale to bardzo mocno pragnie, to TO się spełnia:diabloti: na tę myśl wraca mi radość życia :diabloti: Quote
Recommended Posts