Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obecnie mam dostęp do 3 ogłoszeń. Czekam jeszcze na kilka do akceptacji przez moderatorów serwisów ogłoszeniowych :razz: Będę robić kolejne :razz:

[FONT=&quot][url=http://www.eoferty.com.pl/id103327.html]Maltretowany piesek szuka kochaj

Posted

no ja niestety też nie potrafię wkleić nawet fajnej pocztówki z życzeniami

więc napiszę poprostu:

Wszystkim walczącym o szczęście tego psiego ryjka życzę

Miłości, Zdrowia i Ciepła na Zawsze :loveu:

Posted

[quote name='Neczka']Maleńki, następne święta już napewno w nowym domku... nie ma innej opcji

A może już Sylwestra spędzi w swoim domku? Domki, Promyk na pewno świetnie tańczy!

Posted

[quote name='viverna']Tylko w Waszych marzeniach albo AŻ w Waszych marzeniach stajecie się tak samo okrutni, i zniżacie się do takiego samego poziomu, jak ci ludzie, którymi gardzicie...

Chęć odwetu, poczucia równowagi, sprawiedliwości - zrozumiałe mechanizmy tym kierują, ale jednak do niczego to nie prowadzi.

...na szczęście mechanizmy to u mnie bez zarzutu działają;)

[quote name='viverna']Zamiast wypisywać sposoby, w jakich byście rozprawili się z potworami na tym świecie

zebrałabym wszystkich do kupy, kazała słuchać rapu w wykonaniu mojego sąsiada, po kilku godzinach zbiorowe samobójstwo gwarantowane;)

[quote name='viverna'](i tu krąg się zamyka, zła złem nie wymażemy), skupcie się na tym nieszczęsnym psie!!!

...mogę przelewać np. 20zł miesięcznie do jego skarpety...począwszy raczej od połowy stycznia, kiedy dostanę zaległą pensję:roll:

To wszystko dlatego, Viverna, że psy są CZŁONKAMI NASZYCH RODZIN, a nie "jakimiś kundlami", życzymy zwierzęcym oprawcom jak najgorzej:mad: Przykro mi, ale jeśli ktoś uderzyłby moją Mamę, męża, siostrę lub psa (tak, tak, pies jest dla mnie tak samo ważny jak oni, zawierzył mi bezgranicznie i nie mogę go zawieść), to nie nadstawiam policzka "po chrześcijańsku", żeby sobie biedny człowiek ulżył, tylko walę w mordę bez litości, żeby poznał co oznacza ból i strach kogoś skrzywdzonego.

Posted

swoją drogą prawda jest taka, że my skupimy się na tym psiaku, a ta kreatura w tym czasie skatuje 10 następnych. i szczerze żałuję, że wszystkie te życzenia zemsty nie mogą się spełnić.

Posted

Magda widzę, że mamy podobne odczucia - niech jakiś człowiek zrobi coś mojemu dziecko albo mojemu psu to za siebie nie ręczę :mad:... Bo ani dziecko ani pies nie może się obronić samo... Jeśli o TZa chodzi to on duży chłopiec i niech sam się broni :evil_lol:.

Posted

[quote name='j3nny']swoją drogą prawda jest taka, że my skupimy się na tym psiaku, a ta kreatura w tym czasie skatuje 10 następnych. i szczerze żałuję, że wszystkie te życzenia zemsty nie mogą się spełnić.
...ciocia, jeśli czegoś bardzo, bardzo, ale to bardzo mocno pragnie, to TO się spełnia:diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Magda widzę, że mamy podobne odczucia - niech jakiś człowiek zrobi coś mojemu dziecko albo mojemu psu to za siebie nie ręczę :mad:... Bo ani dziecko ani pies nie może się obronić samo... Jeśli o TZa chodzi to on duży chłopiec i niech sam się broni :evil_lol:.
...mój monż jest ode mnie dużo starszy (o 27 lat), jest już cokolwiek starszy i coraz chorszy, i dlatego to ja go bronię...a Miśkopt z awatara nas oboje:evil_lol:

Posted

Napiszcie, jaki jest numer skarpety od Promyka...najlepiej w pierwszym poście...No i jeszcze ciocia Saphira wynalazła następne nieszczęścia....normalnie rozwaliło mnie:shake:

Posted

MagdaH napisał(a):
...ciocia, jeśli czegoś bardzo, bardzo, ale to bardzo mocno pragnie, to TO się spełnia:diabloti:

na tę myśl wraca mi radość życia :diabloti: