madcat1981 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Sleepingbyday, daj mi proszę na pw info o tym nowym mistrzu hopkania to obadam co to cudak za jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Promyk, w niedzielę zajrzę tu sprawdzić co u ciebie:calus: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Żeby nie było porozumień - ja jestem za wszystkim :lol:... Hopanie, ogłaszanie, plakatowanie najbliższej okolicy... za wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu ;). Jedna SBD co mnie zna zrozumiała :loveu: Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 bonsai_88 napisał(a):Żeby nie było porozumień - ja jestem za wszystkim :lol:... Hopanie, ogłaszanie, plakatowanie najbliższej okolicy... za wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu ;). Jedna SBD co mnie zna zrozumiała :loveu: nie tylko SBD , nie tylko:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 O... i przyszedł 2 dowód, że da się znaleźć domek bez ogłoszeń [Jaga też przecież żadnych nie miała - nie zdążyliśmy ich porobić :evil_lol:] :lol: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Orpha tak z offtopem ci napiszę [bo wątku Jagi nie trzeba podrzucać, a tutaj się przyda] - Jaga na 100% jedzie w sobotę.... weterynarze ją dzisiaj obejrzeli z wszystkich stron i powiedzili, że może jechać :multi: Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a o ktorej jest planowany wyjazd z Krakau ? Quote
maciaszek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mogę zrobić allegro i alegratkę, jeśli psiak jeszcze nie ma. Powiedzcie mi tylko czy informacje w pierwszym poście na temat miejsca pobytu psa oraz danych kontaktowych są aktualne i czy mogę wykorzystać tekst z tegoż postu? Czy są gdzieś na wątku jeszcze jakieś fotki psiaka? (sorrki, ale nie mam czasu przeglądać całego) Jaki jest jego stosunek do psów? Czy znany jest stosunek do kotów? Czy nadawałby się do kojca czy zdecydowanie musi być psem domowym? Quote
Saphira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Gosiapk napisał(a):Czy Promyczek jest w Olsztynie? Promyczek jest po drugiej stronie Polski w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem . Chcemy żeby przed świetami znalazł dom :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 maciaszek napisał(a):Mogę zrobić allegro i alegratkę, jeśli psiak jeszcze nie ma. Powiedzcie mi tylko czy informacje w pierwszym poście na temat miejsca pobytu psa oraz danych kontaktowych są aktualne i czy mogę wykorzystać tekst z tegoż postu? Czy są gdzieś na wątku jeszcze jakieś fotki psiaka? (sorrki, ale nie mam czasu przeglądać całego) Jaki jest jego stosunek do psów? Czy znany jest stosunek do kotów? Czy nadawałby się do kojca czy zdecydowanie musi być psem domowym? 1 post aktualny, fotki jak pojedziemy to nowe beda w niedziele i wtedy tez dowiemy sie czegos wiecej Quote
maciaszek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Znalazłam allegro. Zrobię w takim razie alegratkę, ale dopiero wieczorem, bo jestem w pracy, a tu nie mam hasła do konta... Quote
SZPiLKA23 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Boszzzzzzzzzz ale jestem ułomna sama robiłam to allegro:oops: Quote
maciaszek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Udało mi się znaleźć hasło do alegratki i zrobiłam ogłoszenie, ale linku nie podam, bo oczywiście nie chce się wkleić :shake:. Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Boszzzzzzzzzz ale jestem ułomna sama robiłam to allegro:oops: hahaha, no myslałam, ze to ja biję rekordy, cieszę się, ze nie :eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jakiego wzrostu jest Promyczek? Tak do kolana? Quote
orpha Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 sleepingbyday napisał(a):hahaha, no myslałam, ze to ja biję rekordy, cieszę się, ze nie :eviltong: ha ha ha mnie tez to pocieszyło ;) Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a co z promykiem na święta? czy jakiś Dt jest? przepraszam za zapytania ale posty skaczą a ja w pracy nie mam czasu i ...:oops: napiszcie w skrócie co i jak plizzzz :modla::obrazic: Quote
weronika1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 albiemu napisał(a):szukamy domu, który pozowli zapomnieć, który da szansę na zmianę w lepsze ... Z domu menelicy prosto w schroniskowy boks - :shake: Promyczku kochany tak bardzo chcę abyś znalazł na swieta dom:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 sleepingbyday napisał(a):hahaha, no myslałam, ze to ja biję rekordy, cieszę się, ze nie :eviltong: Głowa nie smietnik nie wszytko musi w niej byc :evil_lol::eviltong: Quote
orpha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 biegnij Promyczku do gory , moze ktos sie zobaczy Quote
tyciaNi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 dzięki za odpowiedź... czyli żadną :razz: Co z Promykiem na święta? Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tyciu, pewnie nic...schron.... Bo jakby cos sie działo, to dziewczyny by napisały...Dziś sobota, jutro niedziela, one pewnie właśnie w orzeszkach harują... Quote
tyciaNi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no tak, biedak a skąd Wy jesteście dokladnie? nie ma szans na żaden DT choć na święta :razz: Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Widzisz Tyciu, to jest tak: orzeszkowe dziewczyny są głownie z Rzeszowa (ok 80 km) i Jarosławia, ja jestem z Warszawy,Miska z Częstochowy, a z Przemyśla (18 km) jest tylko Zaba i Weronika, a oni maja tam tyle roboty,że ledwie zyją...W tym Przemyślu to tylko klka osób chyba martwi sie o psy i koty...:shake: O innych nie wiem... Quote
Recommended Posts