Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby nie było porozumień - ja jestem za wszystkim :lol:... Hopanie, ogłaszanie, plakatowanie najbliższej okolicy... za wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu ;).

Jedna SBD co mnie zna zrozumiała :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Żeby nie było porozumień - ja jestem za wszystkim :lol:... Hopanie, ogłaszanie, plakatowanie najbliższej okolicy... za wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu ;).

Jedna SBD co mnie zna zrozumiała :loveu:

nie tylko SBD , nie tylko:evil_lol:

Posted

Orpha tak z offtopem ci napiszę [bo wątku Jagi nie trzeba podrzucać, a tutaj się przyda] - Jaga na 100% jedzie w sobotę.... weterynarze ją dzisiaj obejrzeli z wszystkich stron i powiedzili, że może jechać :multi:

Posted

Mogę zrobić allegro i alegratkę, jeśli psiak jeszcze nie ma.
Powiedzcie mi tylko czy informacje w pierwszym poście na temat miejsca pobytu psa oraz danych kontaktowych są aktualne i czy mogę wykorzystać tekst z tegoż postu?
Czy są gdzieś na wątku jeszcze jakieś fotki psiaka? (sorrki, ale nie mam czasu przeglądać całego)
Jaki jest jego stosunek do psów? Czy znany jest stosunek do kotów? Czy nadawałby się do kojca czy zdecydowanie musi być psem domowym?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czy Promyczek jest w Olsztynie?

Promyczek jest po drugiej stronie Polski w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem . Chcemy żeby przed świetami znalazł dom :loveu::loveu::loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
Mogę zrobić allegro i alegratkę, jeśli psiak jeszcze nie ma.
Powiedzcie mi tylko czy informacje w pierwszym poście na temat miejsca pobytu psa oraz danych kontaktowych są aktualne i czy mogę wykorzystać tekst z tegoż postu?
Czy są gdzieś na wątku jeszcze jakieś fotki psiaka? (sorrki, ale nie mam czasu przeglądać całego)
Jaki jest jego stosunek do psów? Czy znany jest stosunek do kotów? Czy nadawałby się do kojca czy zdecydowanie musi być psem domowym?

1 post aktualny, fotki jak pojedziemy to nowe beda w niedziele i wtedy tez dowiemy sie czegos wiecej

Posted

a co z promykiem na święta? czy jakiś Dt jest? przepraszam za zapytania ale posty skaczą a ja w pracy nie mam czasu i ...:oops:

napiszcie w skrócie co i jak plizzzz :modla::obrazic:

Posted

albiemu napisał(a):
szukamy domu, który pozowli zapomnieć, który da szansę na zmianę w lepsze ... Z domu menelicy prosto w schroniskowy boks - :shake:

Promyczku kochany tak bardzo chcę abyś znalazł na swieta dom:lol:

Posted

Widzisz Tyciu, to jest tak: orzeszkowe dziewczyny są głownie z Rzeszowa (ok 80 km) i Jarosławia, ja jestem z Warszawy,Miska z Częstochowy, a z Przemyśla (18 km) jest tylko Zaba i Weronika, a oni maja tam tyle roboty,że ledwie zyją...W tym Przemyślu to tylko klka osób chyba martwi sie o psy i koty...:shake: O innych nie wiem...