dorcass Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 co to za mail? ktos z allegro? jak bede wystawiala go po raz drugi, to moge zmienic tekst, tylko napiszcie mi co i jak... a debilami sie nie przejmuj, zapewne w zyciu nie mial zwierzaka i nie wie że za podlosc placą oddaniem, niestety... nie tak jak ludzie ząb za ząb.... Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 no tak...zaraz przebrnę przez trudy techniczne i oddam głos rzecz jasna :cool3: myślałam że nie będzie konieczności rejestracji i takich tam.... ale mus to mus :evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 tyciaNi napisał(a):tu głupiutka Natalia- jak oddać głoś? :razz: Natalko wejdż na to Forum o psach i kotach co jest podlinkowane w moim ostatnim poście/ tym na czerwono / i kliknij na rejestrację. Tam poczytaj.....Proste jak drut, teraz wiem ale 2 lata temu też miałam dylemat..:eviltong: Na końcu wszystkiego musisz kliknąć na wybrane schronisko. Daj znać czy ci wyszło....:eviltong: Quote
j3nny Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :multi::multi: brawo Orzechowce na prowadzeniu Quote
Kruszynka86 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 nie mam pytań technika mnie pokonała:lol: ja jestem fenomenem społeczeństw i nie łapie jak zagłosowac ale dzisiaj sie z tym zmierze tak na poważnie :mad: Może tym razem ja bede góra??:cool1: Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 słuchajcie, a w grudniuto nie miało być miau na krakvecie?j Quote
Lucky13 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Biedny psiak. :( "Zaznaczam" wątek,żeby nie zgubić.Nie umiem się sprawnie poruszać po tym forum,jestem przyzwyczajona do miau. P.s: W tym miesiącu miau wybrało azyl św.Franciszka w Konstancinie...I tak,teraz była kolej kociarzy. Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no to co jest grane? zrywamy umowe, czy jak??? a propos tytułu - już rozumiem, o co sie awantrurowała ta ososba, ale jakos rozumiem też, ze w dobrej wierze? tylko, że nie poniał ironii.. Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cała orzechowska ekipa jest zdziwiona ze orzeszki zostały zgłoszone Quote
Saphira Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Promyczku ! Świeć mocno ! Może cię ktos zauważy :lol: Quote
*zaba* Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Pochyla się coraz niżej, od ciężaru czasu spadającego na wątłe barki. Nie ma nic prócz zniszczonej skórzanej walizki – bagażu doświadczeń. Symetrycznie poukładane w jej przegródkach wydarzenia wysypują się na ulicę, upychane w kieszeniach znoszonej marynarki, w rozwiązanych butach z pękniętą podeszwą, trzymane w zaciśniętej, pomarszczonej dłoni i ukryte pod przymkniętymi powiekami. Odchodzi niespiesznie… Zostawia za sobą niezliczone ślady. Nikt go już nie chce, Więc… Nawet nie ogląda się za siebie. Po prostu mija – Stary Rok… Quote
dorcass Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 dziewczyny pod jaka rase mozna go podpiac? pod dobermana? bo widze ze jakw tytule allegro wpisze np jamnik albo w typie "jakas rasa" to rosnie ogladalnosc, wiec do czego on podobny? Quote
dorcass Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 cos jest nie tak z banerkiem promyka, nie laczy z watkiem, czy moze ktos to sprawdzic? Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 dorcass napisał(a):cos jest nie tak z banerkiem promyka, nie laczy z watkiem, czy moze ktos to sprawdzic? no rzeczywiście nie można w niego wejść... ale ja niestety się na tym nie znam więc nic nie lporadzę :shake: Promyku rozświetlaj drogę ku domku w Nowym Roku ;) Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 słuchajcie, mielismy liczyc deklaracje finansowe.. niewiele tego jets, tak? nie ma co, na hotelik nie uzbieramy? generalnie kiepsko jest. nic nie wyszło z szybkiej pomocy...:shake: promyczka pod nic nie podciagniemy raczej, ewentualnie "dziwny dingo" :evil_lol: Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przepraszam za offa... I zapraszam wszystkich na wątek naszego Orzechowskiego staruszka... http://www.dogomania.pl/forum/f28/swiat-odbieram-na-sluch-wech-ile-ma-jeszcze-czasu-judym-aby-blagac-o-dom-128198/ Quote
Recommended Posts