Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co to za mail? ktos z allegro? jak bede wystawiala go po raz drugi, to moge zmienic tekst, tylko napiszcie mi co i jak... a debilami sie nie przejmuj, zapewne w zyciu nie mial zwierzaka i nie wie że za podlosc placą oddaniem, niestety... nie tak jak ludzie ząb za ząb....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak...zaraz przebrnę przez trudy techniczne i oddam głos rzecz jasna :cool3:

myślałam że nie będzie konieczności rejestracji i takich tam.... ale mus to mus :evil_lol:

Posted

tyciaNi napisał(a):
tu głupiutka Natalia- jak oddać głoś? :razz:

Natalko wejdż na to Forum o psach i kotach co jest podlinkowane w moim ostatnim poście/ tym na czerwono / i kliknij na rejestrację. Tam poczytaj.....Proste jak drut, teraz wiem ale 2 lata temu też miałam dylemat..:eviltong: Na końcu wszystkiego musisz kliknąć na wybrane schronisko.
Daj znać czy ci wyszło....:eviltong:

Posted

nie mam pytań technika mnie pokonała:lol: ja jestem fenomenem społeczeństw i nie łapie jak zagłosowac ale dzisiaj sie z tym zmierze tak na poważnie :mad: Może tym razem ja bede góra??:cool1:

Posted

Biedny psiak. :(
"Zaznaczam" wątek,żeby nie zgubić.Nie umiem się sprawnie poruszać po tym forum,jestem przyzwyczajona do miau.

P.s: W tym miesiącu miau wybrało azyl św.Franciszka w Konstancinie...I tak,teraz była kolej kociarzy.

Posted

Pochyla się coraz niżej,
od ciężaru czasu spadającego
na wątłe barki.
Nie ma nic
prócz
zniszczonej skórzanej walizki – bagażu doświadczeń.
Symetrycznie poukładane
w jej przegródkach wydarzenia wysypują się
na ulicę,
upychane w kieszeniach znoszonej marynarki,
w rozwiązanych butach z pękniętą podeszwą,
trzymane w zaciśniętej, pomarszczonej dłoni
i ukryte pod przymkniętymi powiekami.
Odchodzi niespiesznie…
Zostawia za sobą niezliczone ślady.
Nikt go już nie chce,
Więc…
Nawet nie ogląda się za siebie.
Po prostu mija – Stary Rok…

Posted

dziewczyny pod jaka rase mozna go podpiac? pod dobermana? bo widze ze jakw tytule allegro wpisze np jamnik albo w typie "jakas rasa" to rosnie ogladalnosc, wiec do czego on podobny?

Posted

dorcass napisał(a):
cos jest nie tak z banerkiem promyka, nie laczy z watkiem, czy moze ktos to sprawdzic?

no rzeczywiście nie można w niego wejść... ale ja niestety się na tym nie znam więc nic nie lporadzę :shake:

Promyku rozświetlaj drogę ku domku w Nowym Roku ;)

Posted

słuchajcie, mielismy liczyc deklaracje finansowe.. niewiele tego jets, tak? nie ma co, na hotelik nie uzbieramy? generalnie kiepsko jest. nic nie wyszło z szybkiej pomocy...:shake:

promyczka pod nic nie podciagniemy raczej, ewentualnie "dziwny dingo" :evil_lol: