MagdaH Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 AnnaB napisał(a):SBD 5zł orpha 10zł tyciaNi 10zł agaga21 5zł albiemu 10zł grzenka 15zł Ninti 10zł MagdaH 20zł weronika1 ? razem 80zł/miesiąc + Weronika1 Dobra, Babięta:loveu: przed momentem przelałam do Promykowej skarpety 30zł, firmowe dobrze poinformowane "wróble" ćwierkają, że w połowie przyszłego tygodnia ma być (rzekomo/ prawdopodobnie;)) wypłata, więc zobaczywszy ile tego bedzie, postaram się jeszcze cuś dosypać:p Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 chyba cos przegapiłam...myślałam ze na razie sa zbierane deklaracje i ciągle jest ich za mało... gdzie się wpłaca te pieniądze?jutro przelew zrobię. Quote
orpha Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 tez bede wpałacac w poniedziałek , mysle ze wszyscy co deklarowali moga przelewac , zobaczymy ile nam sie faktycznie nazbiera , zawsze to jakis krok do przodu Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 podajcie jeszcze raz numer konta-najlepiej dodać do pierwszego postu, zeby nie było na przyszłość szukania. Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 tylko dobrze byłoby, zeby te pieniądze czekały na resztę deklaracji i na hotelik, żeby się nie rozlazły bez potrzeby np na lepsza karmę. wiem, wiem, dobra karma, ważna, ale tutaj wazniejsza jest potrzeba... czekam na nr konta i przelewam - teraz moge 10 zł, ale z deklaracją na razie się nie wychylam i zostanę przy 5 na przyszłość... Quote
AnnaB Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny,ja bym się z tym przelewaniem wstrzymała,bo przecież nic nie jest ustalone.A w dodatku schroniskowe konto w ogóle mi się nie widzi :shake:.Kiedyś raz zaczęłam temat jak jest ono rozliczane ale nikt mi nie odpowiedział,więc albo nikt nie wie,albo nikt nie chce tego wyjaśnić.Jeśli jest to schronisko miejskie to pieniądze idą na jedno konto i rozlicza to jakaś" Nieokreślona księgowa" w biurze,której może się wcale nie chcieć rozdzielać tego na jakieś "podsumy" Nie wierzę że księgowością zajmuje się kierownik,który może jakoś starałby się to uporządkować.Moje wyliczenie nie było apelem o wpłaty,spełniłam tylko prośbę orphy i zebrałam wszystko razem bo miałam chwilę czasu Nie mam nic wspólnego z zbieraniem tych pieniędzy-żeby potem nie było na mnie :razz: Może wpiszcie najpierw Promyka w kolejkę do Murki(to chyba niedaleko od nas) i poczekajmy.No przecież może go ktoś wypatrzeć w schronisku i zabrać...A pieniądze można wrzucić do skarbonki w domu i przelać jak psiak będzie miał do hoteliku wyruszyć.Takie jest moje zdanie. Quote
dorcass Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 boshe, nie moge na to patrzec, wpalce dzis te 50zl na niego i w chwili wolnego zrobie kolejne allegro, ale zmienie tytul hmmm, wrzuce cos o dobermanie on jak doberman tylko biszkoptowy;), jest wogole jakis odzew? ktos dzowni pyta? Quote
dorcass Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Skatowany "Promyk", w typie dobermana (521187678) - Aukcje internetowe Allegro DRUGIE ALLEGRO, KASE WPLACE W WOLNEJ CHWILI Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Co do konta to ja uważam,że najlepiej jest gromadzic środki na koncie Stowarzyszenia Nadzieja. Dla mnie Weronika to najbardziej zaufana osoba. Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='dorcass']Skatowany "Promyk", w typie dobermana (521187678) - Aukcje internetowe Allegro DRUGIE ALLEGRO, KASE WPLACE W WOLNEJ CHWILI ja nie widzę w nim ani odrobinki dobermana :shake: nie wiem czy to dobry pomysł takie podciąganie na siłę pod rasę...nie lepiej "śliczny kundelek"?-brzmi sympatycznie a nie ma ściemy. Quote
dorcass Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dla mnie wszystko jedno jakie konto czy publiczne stowarzyszenia czy osoby prywatnej, cche zeby pieniadze trafily do psa i tyle, a sama nie oszukuje i wierze ze inni tez nie (z tego forum) wiec wrzuccie numer konta na pierwszy post, sama zrobie przelew i przekaze tej pani co cche wplacic kase na promyka, byle szybko bo podalam jej juz konto z postow wyzej. Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):moim zdaniem to "w typie dobermana" to przesada. już nikt nie będzie zaglądał na ogłosznie a"w typie", jak się napatrzy na takie promyczki -dobermany. i pójdzie do pseudohodowli kupic za grosze...w typie - owszem, można, ale jak one troche sa podobne do danej rasy... a tak ? no dokładnie o tym pisałam z trzy posty wcześniej.mi tez się takie naciąganie nie podoba.co z tego ze przyciągnie miłośników rasy...zerkną na allegro i popukają się w głowy...sorry ale tak to wygląda. Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 moim zdaniem to "w typie dobermana" to przesada. już nikt nie będzie zaglądał na ogłosznie a"w typie", jak się napatrzy na takie promyczki -dobermany. i pójdzie do pseudohodowli kupic za grosze...w typie - owszem, można, ale jak one troche sa podobne do danej rasy... a tak ? Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to na jakie konto wpłacac ? tak zeby jak Anna zasugerowala nie przepadla ta kasa i poszła na Promyka a nie gdzies tam Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja proponuję wpłacać na konto Stowarzyszenia Nadzieja. Tam pieniądze są bezpieczne bo będa pod opieka weroniki1: NR KONTA : Bank Zachodni WBK SA oddz Przemyśl 03 1090 2750 0000 0001 0947 6057 Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Nadzieja" 37-700 Przemyśl ul. Piotra Kmity 4/11 Proszę uprzejmie przy wpłacie wyszczególnić na jaki cel Adres dla wpłat zagranicznych: SWIFT : WBKPPLPP IBAN/BIC : PL 03 1090 2750 0000 0001 0947 6057 Quote
dorcass Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 zmienilam tytul, teraz ma tak: Skatowany, zmarzniety, opuszczony "Promyk* (521187678) - Aukcje internetowe Allegro a jak macie inny pomysl na tytul to czekam na propozycje, aha teraz ma 2 allegro, obydwa wyroznione i pogrubione jedno konczy sie za 5dni a to za 13, kase wplace na konto podane powyzej a moze wrzucic do allegro ten numer konta stowarzyszenia nadzieji na Promyka? moze ktos zechce mu wplacic jakis grosz? i przepraszam za ten tytul, chcialam zwiekszyc ogladalnosc, mialam nadzieje ze ktos wejdzie i sie zakocha, taki impuls, nie mialam, zamiaru psa sprzedac czy upchac, tylko zwiekszyc mu szanse na adopcje, czasami tak jest ze cos nieoczekiwanego staje sie nasza wielka miloscia czy przyjemnoscia, a promyk ze zdjec wyglada dla mnie jak jasny doberman (tylko ze ladniejszy) sama mam wsrod znajomych dobermany i ich wlasciciele to normalni kochajacy psy ludzie, co innego asty i bulki tu czesto niestety psiaki sa w rekach nieodpowiedzialnych malolatow... Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='dorcass']zmienilam tytul, teraz ma tak: Skatowany, zmarzniety, opuszczony "Promyk* (521187678) - Aukcje internetowe Allegro a jak macie inny pomysl na tytul to czekam na propozycje, aha teraz ma 2 allegro, obydwa wyroznione i pogrubione jedno konczy sie za 5dni a to za 13, kase wplace na konto podane powyzej a moze wrzucic do allegro ten numer konta stowarzyszenia nadzieji na Promyka? moze ktos zechce mu wplacic jakis grosz? i przepraszam za ten tytul, chcialam zwiekszyc ogladalnosc, mialam nadzieje ze ktos wejdzie i sie zakocha, taki impuls, nie mialam, zamiaru psa sprzedac czy upchac, tylko zwiekszyc mu szanse na adopcje, czasami tak jest ze cos nieoczekiwanego staje sie nasza wielka miloscia czy przyjemnoscia, a promyk ze zdjec wyglada dla mnie jak jasny doberman (tylko ze ladniejszy) sama mam wsrod znajomych dobermany i ich wlasciciele to normalni kochajacy psy ludzie, co innego asty i bulki tu czesto niestety psiaki sa w rekach nieodpowiedzialnych malolatow... teraz tytuł jest super...i nie wyklucza możliwości ze ktoś wejdzie i się zakocha :cool3: co do numeru konta to myślę ze to dobry pomysł, ktos parę groszy na pewno dorzuci. Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Promyczku trzymam kciuki , trzymaj sie chłopaku my tu o Tobie myslimy Quote
Becia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Promyczku chudzino zimno ci teraz pewnie...:shake:....jesssssuuu, u nas taki ziąb dzisiaj.....:shake: Quote
weronika1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 dorcass napisał(a):dziewczyny pod jaka rase mozna go podpiac? pod dobermana? bo widze ze jakw tytule allegro wpisze np jamnik albo w typie "jakas rasa" to rosnie ogladalnosc, wiec do czego on podobny? Jego była właścicielka chciała z Promyczka zrobić charta. Jesli chodzi o smukłość to udało się jej zagłodzic biedaka.:shake: Promyczek wraca do normy, troszeczkę nabrał ciała. Gdyby jeszcze znalazł dom to może z harta byłby doberman albo inny rasowiec. Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Strasznie wiało cała noc pewnie psiaki przemarzniete Quote
tyciaNi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 dziewczyny ja strasznie przepraszam ale będę mogła dokonać obiecanej wpłaty dopiero 10-tego bo tak dostaję wypłatę a teraz jestem spłukana przez święta i sylwestra :oops: sorry Promyku Quote
halcia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A mrozy się dopiero rozkręcają....biedne maluchy,chudzielce ,te z krótką sierścią.....Promyczku,masz biednie,zimno,ale chyba bezpieczniej.. Quote
dorcass Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 co mam robic? bo tak sobie mysle jesli mam wrzucic numer konta fundacji nadzieja to musze zrobic jakis dopisek typu: Zbieramy na hotelik dla Promyka, kazdy grosz sie liczy!!! Jesli mozesz i chcesz pomoc temu biednemu skrzywdzonemu przez los psiakowi podaje dane do przelewu: "tu wrzuce dane z poprzedniej strony" i mysle ze powinnam skopiowac tez link do tego watku, bo powiem wam ze ja na dogo trafilam w taki sposob, tez wplacilam pieniadze na suczke z krzyczek ktora byla bardzo chora, znalazlam ja na allegro i tam przekierowano mnie z dalszymi jej losami tu na dogo i tak sie zaczelo.... mysle ze kazdy chce wiedziec na co poszly pieniadze i jak sie ma piesek, co o tym sadzicie? Quote
Recommended Posts