halcia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 My się jutro wybieramy,na dojazd trzeba pewnie mocniejsze auto i kierowce.Typujemy Kudłata.A Dt nie mamy, a my" zapsione" Quote
Gosiapk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jak wrócicie ze schronu to napiszcie co u Promyczka,jak się czuje, w jakim jest nastroju, jak odnosi się do innych psów i do ludzi. Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 czekamy na njusy od promyczka.chodza słuchy, ze cos jest kombinowane :cool3:? Quote
orpha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 to ja trzymam kciuki , zeby te jakies kombinacje wyszly :p Quote
gagata Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Z kombinacji pewnie niewiele wyjdzie, bo Promyczek jest biednym chłopczykiem.... Quote
Ewelina.w38 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Święta coraz bliżej, jak wygląda sytuacja Promyczka? spedzi je w schronie czy coś z kombinacji wyjdzie?Trzymam kciuki z całej siły!!! Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mały w schronie trzęsąca sie kupka nieszczescia Quote
Kruszynka86 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Rany tylko nie świeta w schronie... biedactwo :shake: sama nie mam pomysłu jak by tu pomóc nie mam ani czasu ani warunków zeby choćby na chwile przygarnać psine bo jestem w szpitalu Popytam znajomych moze cos podpowiedza Quote
halcia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie,niestety nic nie kombinujemy.Sprawdziłyśmy profilaktycznie stosunekdo kotów i psiaków,koty ok,sunie tez,ale psy niekoniecznie.Albiemu napisze dokładniej.Ja tam nie doszłam.Dużo było prac porzadkowych. Quote
Gosiapk Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Mały w schronie trzęsąca sie kupka nieszczescia Widziałaś go w weekend? Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 co tak zamilkłaś? co w schronie było? wsio ok? Quote
weronika1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Promyczek ,na początku bał się innych psów, nie wiem jak teraz... Ale jak go prowadziłam to wszystkie na niego szczekały w boksach , może dlatego skulił się i był spietrany. Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mader, przestarszyłam sie, ze cos sie stało. on sie pewnie wszytskiego boi, biedak. przeciez nawet "dobre" bodźce miał zawsze pomieszane ze złymi Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Promyk kazał Was pozdrowić Byłam wczoraj w schronisku, Kudłata zrobiła zdjęcia Promyczek wylękniony straszliwie ... :shake: Boi się każdego ruchu, który jest chociaż odrobinę szybszy. Sprzwdziłyśmy jak reaguje na koty, suczki i psy. Kotów wręcz się boi biedaczyna. Suczki jak najbardziej OK. Co do psów ... Promyk sztywnieje i podejdzie na spokojnie ale widać że trzeba mieć go na oku. Sylwetka naprężona i warczy. W dalszym ciągu jest w drewnianym boksie i siedzi przy pramce patrząc przed siebie. Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 boszszsz, nie mów, promyk sam, w dziwnym miejscu... on pewnie tęskni za tą babą. strasznie musimy sie postarać, zeby przestał..... njawyższy czas zastanawiac się nad dt płatnym lub hotelikiem. dlaczego tylko ja o tym mówie? nie znajdziemy kasy? nie będzie deklaracji? nikt nie zrobi cegiełkowego allegro? nie wierzę w to. kto jak kto, ale on potrzebuje tymczasu, pomocy, wyprowadzenia na prostą. wiemy o tym. co zatem robimy? ja zadeklaruję 5 zł miesięcznie do kiedy będzie trzeba. wiem, że niewiele. ale duzo nas na wątku - każdy 5 zł i cos z tego wyjdzie. deklaruje tez bazarek, conajmiej jeden. czy ktos zrobi cegiełki? czy wiemy, jakie diego ma hoteliki wokolicy? albo tymczasy płatne? czy przemyslimy to razem? Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ze swojej strony tez moge dorzucic 5 złoty , no moze nawet 10 zł mi sie uda. To moze najpierw zróbmy rozeznanie ile by nam sie udalo zebrac , niech kazdy pisze ile moze zadeklarowac i moze cos sie uda pchnac Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja też mogę coś zdeklarować 5 może 10 zł ;) Quote
agaga21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no i widać że to wasze hopanie jakoś nie przynoisło skutku-ja obstawiam ogłoszenia zamiast hopania-to na pewno zwiększy szanse psa na dom. Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Neczka sprawdzała ostatnio hoteliki blisko nas więc muszę ją dorwać, podpytac i dam znać Quote
Recommended Posts