Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany tylko nie świeta w schronie... biedactwo :shake: sama nie mam pomysłu jak by tu pomóc nie mam ani czasu ani warunków zeby choćby na chwile przygarnać psine bo jestem w szpitalu Popytam znajomych moze cos podpowiedza

Posted

Nie,niestety nic nie kombinujemy.Sprawdziłyśmy profilaktycznie stosunekdo kotów i psiaków,koty ok,sunie tez,ale psy niekoniecznie.Albiemu napisze dokładniej.Ja tam nie doszłam.Dużo było prac porzadkowych.

Posted

Promyk kazał Was pozdrowić

Byłam wczoraj w schronisku, Kudłata zrobiła zdjęcia

Promyczek wylękniony straszliwie ... :shake: Boi się każdego ruchu, który jest chociaż odrobinę szybszy. Sprzwdziłyśmy jak reaguje na koty, suczki i psy. Kotów wręcz się boi biedaczyna. Suczki jak najbardziej OK. Co do psów ... Promyk sztywnieje i podejdzie na spokojnie ale widać że trzeba mieć go na oku. Sylwetka naprężona i warczy.

W dalszym ciągu jest w drewnianym boksie i siedzi przy pramce patrząc przed siebie.

Posted

boszszsz, nie mów, promyk sam, w dziwnym miejscu... on pewnie tęskni za tą babą. strasznie musimy sie postarać, zeby przestał.....
njawyższy czas zastanawiac się nad dt płatnym lub hotelikiem. dlaczego tylko ja o tym mówie? nie znajdziemy kasy? nie będzie deklaracji? nikt nie zrobi cegiełkowego allegro? nie wierzę w to. kto jak kto, ale on potrzebuje tymczasu, pomocy, wyprowadzenia na prostą. wiemy o tym.
co zatem robimy?
ja zadeklaruję 5 zł miesięcznie do kiedy będzie trzeba. wiem, że niewiele. ale duzo nas na wątku - każdy 5 zł i cos z tego wyjdzie. deklaruje tez bazarek, conajmiej jeden.
czy ktos zrobi cegiełki?
czy wiemy, jakie diego ma hoteliki wokolicy? albo tymczasy płatne?
czy przemyslimy to razem?

Posted

ze swojej strony tez moge dorzucic 5 złoty , no moze nawet 10 zł mi sie uda. To moze najpierw zróbmy rozeznanie ile by nam sie udalo zebrac , niech kazdy pisze ile moze zadeklarowac i moze cos sie uda pchnac