Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie wiem, moze reklamujesz coś :diabloti:?
no chyba...pewnego psiaka;)

proponuję żeby każdy zamiast "hop na pierwszą" zrobił jedno ogłoszenie dla promyka.:p:eviltong:

Posted

wpisz sobie w google "darmowe ogloszenia", wybierz jakis portal i tak:
1) zarejestruj sie, czyli login i haslo, potwierdz rejestracje (pewnie na maila przyjdzie link aktywacyjny)
2) Praktycznie wszedzie jest ikonka "dodaj nowe ogloszenie" na pierwszej stronie. postepuj zgodnie ze wskazowkami na stronie. tresc ogloszenia wez soobie np. z pierwszej strony watku Promyka, albo na podstawie tego uloz swoj tekst. trzeba podac namiary na kogos do kontaktu.
3) zapisz zdjecia Promyka na dysku. do ogloszrnia dodaje sie zdjecia tak, jak np. na naszej-klasie, czyli najczesciej przez opcje "przegladaj". jesli zapiszesz zdjecia na pulpicie to latwiej bedzie je znalezc. dodaj zdjecia Promyka do ogloszenia (sprawdz najpierw czy sa rozmiarowo male, bo czasem nie wchodza duze zdjecia). najczesciej portal odrzuci zdjecia odrazu jesli beda za duze, wiec bedzie waidmo z marszu czy wejda czy nie.
4) potwierdz wyslanie ogloszenie ;)

i juz :p

Posted

[quote name='Linssi']wpisz sobie w google "darmowe ogloszenia", wybierz jakis portal i tak:
1) zarejestruj sie, czyli login i haslo, potwierdz rejestracje (pewnie na maila przyjdzie link aktywacyjny)
2) Praktycznie wszedzie jest ikonka "dodaj nowe ogloszenie" na pierwszej stronie. postepuj zgodnie ze wskazowkami na stronie. tresc ogloszenia wez soobie np. z pierwszej strony watku Promyka, albo na podstawie tego uloz swoj tekst. trzeba podac namiary na kogos do kontaktu.
3) zapisz zdjecia Promyka na dysku. do ogloszrnia dodaje sie zdjecia tak, jak np. na naszej-klasie, czyli najczesciej przez opcje "przegladaj". jesli zapiszesz zdjecia na pulpicie to latwiej bedzie je znalezc. dodaj zdjecia Promyka do ogloszenia (sprawdz najpierw czy sa rozmiarowo male, bo czasem nie wchodza duze zdjecia). najczesciej portal odrzuci zdjecia odrazu jesli beda za duze, wiec bedzie waidmo z marszu czy wejda czy nie.

:evil_lol: no to teraz ogłoszenia się sypną!
prościej i dokładniej już chyba się nie da...;) ...tylko trzeba poświęcić kilka minut, ale warto bo od samego hopania jeszcze chyba zaden psiak domu nie znalazł.
jakby coś się nie udawało to pytajcie, na pewno znajdzie się ktoś potrafiący pomóc.

Posted

Linssi napisał(a):
wpisz sobie w google "darmowe ogloszenia", wybierz jakis portal i tak:

5.wklej link tu na wątku by ogłoszenia się nie dublowały.;)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czy Promyczek jest nadal w tym ładnym kojcu, w którym zrobiono mu zdjęcia na pierwszej stronie?

to boksy na kwarantannie - zapewne jeśli jeszcze nie poszedł z kwarntanny to wyjdzie, nie wiem jeszcze do jakiego boksu trafi lub trafił.

Będę w niedzielę w schronie najprawdopodobniej, sprawdzę co i jak ...

Posted

I znowu muszę się pokłócić :evil_lol:...

W domu mam żywy dowód, że pies może od samego hopania domek znaleźć. Birma ma domek dzięki hopaniu :cool3:... I to JAKI domek :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
I znowu muszę się pokłócić :evil_lol:...

W domu mam żywy dowód, że pies może od samego hopania domek znaleźć. Birma ma domek dzięki hopaniu :cool3:... I to JAKI domek :evil_lol:

no jeśli chcecie poprzestać na samym hopaniu to powodzenia...tylko szkoda psiaka bo cuda nie często się zdażają.:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
no jeśli chcecie poprzestać na samym hopaniu to powodzenia...tylko szkoda psiaka bo cuda nie często się zdażają.:shake:

ogłoszenia są konieczne ... nie ma o czym mówić ... prosze Was o pomoc w ich zrobieniu. Mam dostęp do internetu jedynie w pracy i naprawdę ciężko mi czasem cos napisać. Już i tak kawał serca wkładacie w Promyka prosze jeszcze o pomoc w ogłoszeniach

DZIĘKUJĘ WAM .... :Rose::Rose::Rose: za Wasze serce do zwierzaków

Posted

ja nie rozumiem:shake: przecież w czasie jednego "hopnięcia" można zrobić jedno ogłoszenie więc po co to (moim zdaniem bezsensowne) hopanie?...tu jest potrzebnych cała masa ogłoszeń!

Posted

"Hopanie" jest jednak szybsze;) :p

W gruncie rzeczy chodzi w nim chyba o to, by podnieść wątek -przez to ma szanse ukazać się na głównej stronie jako najświeższy lub najczęściej odwiedzany... A główna strona wśród tylu wątków to już naprawdę duża szansa na przeczytanie.

Kiedyś chciałam ogłaszać psiaki, ale często okazywało się na większości portali ktoś mnie uprzedził. No to jak nie mogę pomóc w ten sposób, to sobie "hopnę" od czasu do czasu. Dam chociaż znak, ze ktoś tu zagląda, czyta.

Możesz się ze mna nie zgadzać, oczywiście.

Posted

madcat, to sie wie, hopanie jest przydatne i potrzebne (o ile nie jest hopaniem, jakie ostatnio prezentuje jeden nowy dogomaniak -zainteresowanym a nie wiedzącym, o co cho - na pw).
ale z jednym zastrzeżeniem - czasem watki zamieraja i nie ma w nich nic oprócz - hopamy, w góre piesku, na pierwszą... takie watki przestaje się czytać, bo nic w nich nie ma ciekawego, czytaj nowego. watek musi zyć. no i hopac można różnorako, na przykład teraz w sumie to hopam, nie?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
madcat, to sie wie, hopanie jest przydatne i potrzebne (o ile nie jest hopaniem, jakie ostatnio prezentuje jeden nowy dogomaniak -zainteresowanym a nie wiedzącym, o co cho - na pw).
ale z jednym zastrzeżeniem - czasem watki zamieraja i nie ma w nich nic oprócz - hopamy, w góre piesku, na pierwszą... takie watki przestaje się czytać, bo nic w nich nie ma ciekawego, czytaj nowego. watek musi zyć. no i hopac można różnorako, na przykład teraz w sumie to hopam, nie?

a tu od samego początku praktycznie nic w sprawie psa się nie dzieje poza właśnie tym hopaniem-dlatego tak naciskam żeby przynajmniej każdy po jednym ogłoszeniu zrobił-to już by było COŚ i można przecież wkleić link do zrobionego ogłoszenia i dopisać to "hop";)

a ja już sama nie wiem czy ktoś zartuje czy nie, bo chociaz widzę ikonki,;):eviltong: to nic poza poza podnoszeniem się nie pojawia.