Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
poza podnoszeniem i jojczeniem trza sie za konkrety zabrac zeby temu psiakowi realnie pomoc , nie mam rozeznania w hotelikach , ale pogrzebie i popytam

pisz i posty mi przeskakują

o hoteliki zapytam Neczkę bo ostatnio w tym siedziała więc dam znać
Ja dam 10 zł co miesiąc

Posted

poza podnoszeniem i jojczeniem trza sie za konkrety zabrac zeby temu psiakowi realnie pomoc , nie mam rozeznania w hotelikach , ale pogrzebie i popytam

Posted

tak sobie mysle , ze moze by juz komus te pieniadze slac juz ,zeby jak hotelik bedzie znaleziony i zalatwiony to ,zeby dziewczyny mialy juz gotowke. I wydaje mi sie powinnismy ustalic ze pieniadze bedziemy przelewac np.pomiedzy 5 a 10

Posted

Co znaczy "dobre"-jakoś to słowo do schroniska nie pasuje kompletnie...
Owszem psy mają co jeść,mają sprzątane (no jeśli Promyk ma drewniany boks,to nawet nie stoi po kolana w błocie)-ale to wszystko...Spacery z wolontariuszami raz na tydzień(a nawet rzadziej bo teraz prędko robi się ciemno,na "mizianie pewnie też w tygodniu nie ma co liczyć Tam jest ponad 200 psów...Tylko że jak pieniądze się skończą trzeba go będzie przywieżć z hoteliku z powrotem w to miejsce...Fajny hotelik koło Rzeszowa to 15 zł doba =450 zł miesiąc Chyba to za dużo jak na możliwości wolontariuszy..
Może jakiś DT się zlituje-jemu najbardziej chyba potrzeba DOBREGO CZŁOWIEKA

Posted

Anna, nawet nie chyba, tylko na cito ten człowiek. on potrezbuje psychicznej rehabilitacji. tego mu nie da schron na 200 psów. nawet jak sie nazywa przytuliskiem. czy psów jest 200 czy 600 to akurta dla pewnych przypadków żadna różnica...
zresztą nie wiem....

Posted

Witam ;)
Jestem w trakcie robienia ogłoszeń dla tego pieska. Czy w rubryce "miasto" (które jest na każdym portalu ogłoszeniowym) wpisywać Orzechowce (które jest wsią), Przemyśl a może Rzeszów? Proszę o szybką odpowiedz w miarę możliwości ;)