Neigh Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aga, ostatnio mi troszkę nerwy siadły, ale już się zbieram do kupy. Mam pewien plan i pomysł zarazem - moze pomoze.......trzymajcie kciuki Quote
agamika Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :multi: widziałam Odiego w "Moim Psie" :multi: Jeszcze raz dziękuję Irenaka za odstąpienie miejsca :loveu::multi: nawet był już jeden telefon :diabloti: ... co prawda od 10ciolatki :lol:... no ale był ;) najskuteczniejszy sposób adopcji, Odiego ... zaciągać ludzi do hotelu :diabloti:( zatkac im tylko może nosy ) ... jak sie już go pozna tonie można musie oprzeć :evil_lol::loveu: Quote
Marzenuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja jeszcze nie widziałam, bo nie kupiłam :( Ale dziś kupię :D Ale za to widziałam Odiśka na żywo i jestem zachwycona :loveu: Quote
Jagienka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pewnie telefonu sie przez cały miesiąc można spodziewać... :roll: No to załatwieni jesteśmy z trzymaniem kciuków...;) Quote
paros Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jagienka napisał(a):Pewnie telefonu sie przez cały miesiąc można spodziewać... :roll: No to załatwieni jesteśmy z trzymaniem kciuków...;) I z czuwaniem przy telefonie :roll: Quote
agamika Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 na razie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... na całej liniii :-( Quote
Marzenuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tekst swietny i zdjęcie też. Ale pies jeszcze lepszy. Aż dziw, że nikt się nie interesuje :roll: Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dziewczyny pisala do mnie Pani Monika Z.,ktora chce adoptowac Odika...czy kontaktowala sie z Wami...pisala do mnie wczoraj na profilu nasza-klasa.... ??? Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kamila_s napisał(a):Dziewczyny pisala do mnie Pani Monika Z.,ktora chce adoptowac Odika...czy kontaktowala sie z Wami...pisala do mnie wczoraj na profilu nasza-klasa.... ??? oj nie :shake: .. meila sprawdzam co godzinę , ani nikt nie dzwonił do mnie :shake: Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 kurcze ..podaj mi maila do Ciebie na priv..wylse tej Pani..moze ma zly??? Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nie musi byc na privie, jest ogólnodostępny i tak:lol: [email protected] tel jest w podpisie mój ;) Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cholera..teraz widze,ze w opiesie podalam wszystkie maile dziewczyn ,ktore sie zajmuja adopcjami pisekow z Krzyczki:shake::shake: wysylam do tej Pani Twoj mail Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :evil_lol: a ja wysłałam tej Pani wiadomość na naszej klasie :evil_lol: nic sie nie dzieje :) fajnie ze ktoś sie Nim zainteresował Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ja założyłam profil OwP na naszej klasie : http://nasza-klasa.pl/profile/17212760 co prawda zielona w tym jestem :roll: ...ale ... Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ooo to nawet lepiej,ze do niej napisalas z profilu,gdzie jest Odik..czekamy wiec na wiadomosci;);) Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a ja teraz wyslalam Ci zaproszenie ze swojego profilu;) Quote
agamika Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kamila_s napisał(a):a ja teraz wyslalam Ci zaproszenie ze swojego profilu;) dziękuję ;) aaa :evil_lol: i wIEM , JUZ KOGO BęDE MęCZYC JAK SIE "ZATNE" NA CZYM NA NK :diabloti: Quote
Kamila_s Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 JESTEM DO tWOICH USLUG:eviltong::eviltong: Quote
agamika Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 tak i odpisałam ;) ale spokojnie , .. Pani mi napisał ze: 1. NAMAWIA męża na adopcje, bo on sie obawia psa po przejściach - Odi już wrócił po takiej adopcji :shake: 2. dopiero za miesiąc jakby co i tak mogą myśleć o psie jak sie wyprowadzą od rodziców - przez miesiąc dużo sie może wydarzyć Nie chodzi mi o to ze skreślam ta Panią , ale z doświadczenia wiem ze jak sie pojawiają punkty takie jak 1 i 2 ... to jeszcze różnie może być ;) z chęciami do przygarnięcia psa . Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 aaa takie zawracanie glowy:shake: no nic..szukamy dalej..wiesz, do mnie nic nie pisala o tym namawianiu meza i zmianie mieszkania...ehhh Quote
agamika Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kamila_s napisał(a):aaa takie zawracanie glowy:shake: no nic..szukamy dalej..wiesz, do mnie nic nie pisala o tym namawianiu meza i zmianie mieszkania...ehhh ja sie już przyzwyczaiłam do takich zapytań ... nie wiem może jednak sie okaże , że to to ...ale ja juz tak ze spokojem podchodzę i rezerwą . odi łapie ludzi za serce , i w pierwszym odruchu dzwonią, piszą ... a później milkną Quote
Recommended Posts