Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: widziałam Odiego w "Moim Psie" :multi:

Jeszcze raz dziękuję Irenaka za odstąpienie miejsca :loveu::multi:

nawet był już jeden telefon :diabloti: ... co prawda od 10ciolatki :lol:... no ale był ;)

najskuteczniejszy sposób adopcji, Odiego ... zaciągać ludzi do hotelu :diabloti:( zatkac im tylko może nosy ) ... jak sie już go pozna tonie można musie oprzeć :evil_lol::loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Pewnie telefonu sie przez cały miesiąc można spodziewać... :roll: No to załatwieni jesteśmy z trzymaniem kciuków...;)

I z czuwaniem przy telefonie :roll:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny pisala do mnie Pani Monika Z.,ktora chce adoptowac Odika...czy kontaktowala sie z Wami...pisala do mnie wczoraj na profilu nasza-klasa....
???

oj nie :shake: .. meila sprawdzam co godzinę , ani nikt nie dzwonił do mnie :shake:

Posted

Kamila_s napisał(a):
a ja teraz wyslalam Ci zaproszenie ze swojego profilu;)

dziękuję ;)

aaa :evil_lol: i wIEM , JUZ KOGO BęDE MęCZYC JAK SIE "ZATNE" NA CZYM NA NK :diabloti:

Posted

tak i odpisałam ;)

ale spokojnie , .. Pani mi napisał ze:
1. NAMAWIA męża na adopcje, bo on sie obawia psa po przejściach - Odi już wrócił po takiej adopcji :shake:
2. dopiero za miesiąc jakby co i tak mogą myśleć o psie jak sie wyprowadzą od rodziców - przez miesiąc dużo sie może wydarzyć

Nie chodzi mi o to ze skreślam ta Panią , ale z doświadczenia wiem ze jak sie pojawiają punkty takie jak 1 i 2 ... to jeszcze różnie może być ;) z chęciami do przygarnięcia psa .

Posted

Kamila_s napisał(a):
aaa takie zawracanie glowy:shake:
no nic..szukamy dalej..wiesz, do mnie nic nie pisala o tym namawianiu meza i zmianie mieszkania...ehhh

ja sie już przyzwyczaiłam do takich zapytań ...

nie wiem może jednak sie okaże , że to to ...ale ja juz tak ze spokojem podchodzę i rezerwą .
odi łapie ludzi za serce , i w pierwszym odruchu dzwonią, piszą ... a później milkną