ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Przed chwilą, ewu napisał: Inka Tą małą bidusię oddano jak sprzęt:( Quote
Poker Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 A kobieta mówiła dlaczego ją oddaje? Pisałyśmy razem. Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Inka ma głowę sporo poniżej kolan osoby o wzroście 165 cm. Jest wysterylizowana , zaszczepiona i zaczipowana. Boi się schroniska ale jest bardzo miła, tuli do człowieka. pokazuje brzusio. Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Inka jest dorosła ale Pani ją odwiozła z pretensjami ,że została oszukana ponieważ Inka to szczeniak a ona chciała dorosłą sunię!!!! Inka szczeniakiem była 3-4 lata temu. Dziewczyny się zdenerwowały , odebrały Inkę a babsko wyprosiły za bramę schroniska. Quote
Gabi79 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 15 minut temu, ewu napisał: Inka Jaka cudna, mój typ!!! Gdybym mogła mieć 3 psy... Babsztyl bez serca, niech ją piekło pochłonie i to w trybie natychmiastowym. Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Jaka cudna, mój typ!!! Gdybym mogła mieć 3 psy... Babsztyl bez serca, niech ją piekło pochłonie i to w trybie natychmiastowym. Na dodatek wymyśliła kretyński powód... Quote
mari23 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 45 minut temu, Gabi79 napisał: Jaka cudna, mój typ!!! Gdybym mogła mieć 3 psy... Babsztyl bez serca, niech ją piekło pochłonie i to w trybie natychmiastowym. popieram wniosek o piekło !!! Skąd się biorą tacy ludzie ?????? 43 minuty temu, ewu napisał: Na dodatek wymyśliła kretyński powód... Kretynka innego wymyślić nie potrafiła przecież :( Brak słów po prostu :( Sunieczka prześliczna, podeślę zdjęcie znajomej, która szuka suni ( wprawdzie większej i gładkowłosej, ale może akurat...) 1 Quote
Isiak Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Jaka cudna, mój typ!!! Gdybym mogła mieć 3 psy... Babsztyl bez serca, niech ją piekło pochłonie i to w trybie natychmiastowym. A nawet bez żadnego trybu! - cytując klasyka. Sunia cudna... Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Sunia w sobotę opuści schronisko i pojedzie do dt. Ufff Udało się :) 2 1 Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 1 godzinę temu, mari23 napisał: popieram wniosek o piekło !!! Skąd się biorą tacy ludzie ?????? Kretynka innego wymyślić nie potrafiła przecież :( Brak słów po prostu :( Sunieczka prześliczna, podeślę zdjęcie znajomej, która szuka suni ( wprawdzie większej i gładkowłosej, ale może akurat...) To ja jeszcze doślę gładkowłose większe. Quote
mari23 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 2 godziny temu, ewu napisał: To ja jeszcze doślę gładkowłose większe. domek z Wałbrzycha jest.Własnie dostałam wiadomość, że przybłąkała się tam sunia z córeczką...i chyba zostaną obie... Greta[*] zastępstwo przysłała ? Czyli domek raczej nieaktualny, ale jakieś dwie biedy szczęśliwie trafiły. Strasznie dużo ostatnio bezdomnych psów...tak się zastanawiam, czy to nie efekt wiosennego boomu na adopcje z uwagi na "antykoronawirusowe" psie oddziaływanie... 1 Quote
Poker Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Jeżeli Inka nie przypadnie do gustu znajomej, to wezmę ją pod opiekę. Quote
Tyśka) Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Wyróżnienie po Melci od Ewa Marta przekazałam Ludwisiowi: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-puchaty-ludwis-o-pluszowym-serduszku-pelnym-milosci-CID103-IDHcehl.html Ogłoszenie jest wyróżnione do 01. stycznia '21 1 Quote
Nesiowata Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 15 godzin temu, ewu napisał: Inka jest dorosła ale Pani ją odwiozła z pretensjami ,że została oszukana ponieważ Inka to szczeniak a ona chciała dorosłą sunię!!!! Inka szczeniakiem była 3-4 lata temu. Dziewczyny się zdenerwowały , odebrały Inkę a babsko wyprosiły za bramę schroniska. Może warto aby sprawdziła czy ma głowę na właściwym miejscu?! A może przez koronawirusa mózg wyparował? Quote
Alaskan malamutte Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Wklejam na prośbę anecik 2 1 Quote
Isiak Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Śliczna rudzia :) Na pierwszym zdjęciu wygląda jak fenek :) Quote
ewu Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Wyróżnienie po Melci od Ewa Marta przekazałam Ludwisiowi: https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-puchaty-ludwis-o-pluszowym-serduszku-pelnym-milosci-CID103-IDHcehl.html Ogłoszenie jest wyróżnione do 01. stycznia '21 Dziękuję:) Quote
ewu Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Stresuję się czy Foksia już u Koleżanki Poker. Bardzo się zawsze boję tego przekazywania na trasie tfu tfu tfu Quote
Isiak Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Jaj ja zazdroszczę wszystkim, którzy mogą wziąć psa... A jeszcze takiego ślicznego jak Foksia czy Inka... Quote
Poker Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Sunia już u koleżanki. Nie było żadnych problemów. W czasie jazdy cichutko. Jest śliczna, bardzo podobna do Frezji, która była u nas w DT 11 lat temu. 1 Quote
ewu Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 3 minuty temu, Poker napisał: Sunia już u koleżanki. Nie było żadnych problemów. W czasie jazdy cichutko. Jest śliczna, bardzo podobna do Frezji, która była u nas w DT 11 lat temu. Wspaniale:) Quote
dwbem Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Dlaczego jest coraz więcej takich bezmyślnych idiotek, też jej życzę piekła. A sunia śliczna ale nie mogę wziąć trzeciego psa. Quote
Recommended Posts