guccio Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 27 minut temu, ewu napisał: Przepraszam,że dzisiaj nie odpowiem na każdy post. W nocy wstało się coś bardzo złego . Córeczka Wolontariuszki, która była na codzień w schronisku trafiła do szpitala. Strasznie się marwimy. Nie ma nikogo kto teraz będzie czuwał na psiakami. Jesteśmy załamane. Proszę o dobre myśli dla Córeczki Madzi. Myślami i modlitwą wspieram.Domyślam się co przeżywa.Ewu przekaż Madzi(była z tobą i z Bulinkiem?)dobre myśli od nas. Quote
Poker Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Mam nadzieję ,że córcia wydobrzeje. Ona jest teraz najważniejsza. Quote
elik Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 3 godziny temu, Poker napisał: Mam nadzieję ,że córcia wydobrzeje. Ona jest teraz najważniejsza. Nie może być inaczej! Quote
ewu Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 Dziękuję Wam z dobre słowa i życzliwość. Córeczka Madzi dzisiaj wróciła do domu , niestety najbliższe miesiące pokażą czy jest zdrowa. Cieszymy się,że tomografia wyszła dobrze ale i tak trzeba czekać. Quote
elik Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 4 minuty temu, ewu napisał: Córeczka Madzi dzisiaj wróciła do domu , niestety najbliższe miesiące pokażą czy jest zdrowa. Kamień z serca Ufffff. Trzeba aż miesiące czekać na stwierdzenie co jest? Quote
uxmal Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE NA BAZAREK DLA PIESKÓW Z WĄTKU EWU BAZAREK Quote
Poker Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Dobrze,że wróciła do domu.Teraz 3 miesiące nerwówki. Współczuję. Może to zabrzmi dziwnie,ale córcia swoją chorobą mogła chcieć podświadomie zwrócić mamy uwagę na siebie. Quote
elik Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 12 godzin temu, Poker napisał: Teraz 3 miesiące nerwówki. Co to za choroba, że aż 3 miesiące trzeba czekać na wyniki? Quote
ewu Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Co to za choroba, że aż 3 miesiące trzeba czekać na wyniki? Elu to chodzi o powtórzenie objawów. Quote
Poker Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu to chodzi o powtórzenie objawów. Domyślam się w czym problem. Quote
elik Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu to chodzi o powtórzenie objawów. 19 minut temu, Poker napisał: Domyślam się w czym problem. Ja nie, ale pewnie to jchoroba, która nie często się objawia. Quote
ewu Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 23 godziny temu, uxmal napisał: ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE NA BAZAREK DLA PIESKÓW Z WĄTKU EWU BAZAREK Dziękuję:) Quote
elik Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 W schronisku pojawił się 7-mio miesięczny chłopczyk :( Do schroniska trafił 7-mio miesięczny malutki piesio. Nazwałyśmy go Lego. Dzieciak kompletnie sobie nie radzi.:( Cały czas płacze oparty o kraty. Straszne. Biedactwo woła matki :( Po nosku ciekną mu łzy Quote
ewu Posted January 13, 2019 Author Posted January 13, 2019 Elu dziękuję. Mam filmik , który rozrywa serce . Jak ten maluch strasznie cierpi:( Quote
elik Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu dziękuję. Mam filmik , który rozrywa serce . Jak ten maluch strasznie cierpi:( Moje serce rozerwane już przez te zdjęcia :( Daj, może skruszy czyjeś serce. Ja niestety z powodu parwowirozy mam na pół roku zablokowany DT. Quote
guccio Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 11 godzin temu, elik napisał: W schronisku pojawił się 7-mio miesięczny chłopczyk :( Do schroniska trafił 7-mio miesięczny malutki piesio. Nazwałyśmy go Lego. Dzieciak kompletnie sobie nie radzi.:( Cały czas płacze oparty o kraty. Straszne. Biedactwo woła matki :( Po nosku ciekną mu łzy Biedactwo maleńkie.Jest przeuroczy a taki los go spotkał. 1 Quote
Gabi79 Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Mnie ten maluch rozwalił psychicznie na miliony kawałków.... Quote
elik Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 41 minut temu, Gabi79 napisał: Mnie ten maluch rozwalił psychicznie na miliony kawałków.... Mnie też. Zwłaszcza to ostatnie zdjęcie :( Quote
Ewa Marta Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Czy jest dla tego maluszka jakiekolwiek miejsce? Takie, które przyjmie go mimo obawy o parwo? Nie mówię o kasie, tylko o miejscu... Quote
Ewa Marta Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 7 godzin temu, Anula napisał: I co z tym psiaczkiem? Są dwie rodziny zainteresowane wstępnie adopcją, a na wszelki wypadek szukamy jakiegoś miejsca dla niego. 1 Quote
agat21 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Ewu, a co z Gacusiem? Jest w Krakowie? Moja koleżanka nic tu nie pomoże :( Nie daje znaku w jego temacie :( Quote
yolanovi Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Nasz podopieczny Kapselek z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/334085-hurrraaaa-kapselek-ma-dom-ogromnie-dziękujemy-za-kciuki-i-wsparcie/?page=81 znalazł w końcu domek. Ewu chcemy podzielić się z Twoimi bidami pieniążkami, które nam po Kapselku zostały w kwocie 528,04 zł. Bardzo proszę o podanie numeru konta. 2 1 Quote
Recommended Posts