Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, yolanovi napisał:

Z tego co widzę, zostało postanowione, że cała kwota ma być przekazana na pomoc psom ratowanym przez Ewu

74109649_dlaWaslove.jpg.19dc8ab9cb536d5a5f39c18db3b98ff0.jpg     1433784429_gifklaszcze.gif.6cdf6d65c6a0ccdfbb4200ee45826f9d.gif

Posted
8 godzin temu, yolanovi napisał:

Na konto Kapselkowe doszedł przelew w kwocie 592,30 zł. Cała kwota jak pozostała na koncie Kapselka to 838,04 zł.

Z tego co widzę, zostało postanowione, że cała kwota ma być przekazana na pomoc psom ratowanym przez Ewu. Jeżeli taka jest decyzja poprosze o konto i przekażę pieniądze.

Kochana ktoś wstawial jeszcze psiaki dory. Dziewczynki wstawcie jeszcze raz. Dziękuję :) 

Posted
Dnia 11.12.2018 o 20:08, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki wklejcie proszę linki którym psiaczkom chciałybyście pomóc :) Dziękuję :) 

Dnia 12.12.2018 o 10:20, Olena84 napisał:

może jakiś psiak od Dory?

Dnia 27.12.2018 o 13:15, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki proponuję wspomóc psiaki ratowane przez ewu :) Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko :) 

Bardzo proszę o przesłanie konta na PW :) Dziękuję :) 

Jeśli można to proszę o przekazanie jakiejkolwiek kwoty /według uznania/ na konto Carmen Od Dory. Pieniądze są przekazywane do hoteliku U Murki.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, bakusiowa napisał:

Jeśli można to proszę o przekazanie jakiejkolwiek kwoty /według uznania/ na konto Carmen Od Dory. Pieniądze są przekazywane do hoteliku U Murki.

Kochana wstawisz podlinkowany wątek? :) 

Posted

Jeżeli mogę, to proszę o konkretne info jakie kwoty i dla kogo. Wystarczy link do wątku danego psiaka, zapytam sama o konto. Takie luźne propozycje jak do tej pory to nie wiem ile komu. 

Posted
13 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Kochana ile kosztuje jeden miesiąc hoteliku Carmen ? 

Na razie 10 zł za dobę bo dostała karmę w prezencie. Skarbnikiem jest Murka.

Hotelik u Murki
Alior Bank
66 2490 0005 0000 4500 9421 4126

Posted

Dziewczynki proponuję opłacić Carmen 1 miesiąc hoteliku a resztę pieniążków przelać na pomoc psiakom ewu :) Czyli Carmen 310 zł a 528,04 zł przekazać na pomoc maliznom ratowanym przez ewu. Dziewczynki proszę o akceptacje lub propozycje innego podziału środków :) 

• Like 1
Posted
Dnia 27.12.2018 o 13:15, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki proponuję wspomóc psiaki ratowane przez ewu :) Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko :) 

Bardzo proszę o przesłanie konta na PW :) Dziękuję :) 

Justynka wstaw link bo z tego nie da się wejść w wątek. Czyli płacimy miesiąc hoteliku Carmen u Murki i reszta dla Ewu? 

Posted
Dnia 8.01.2019 o 12:48, bakusiowa napisał:

Na razie 10 zł za dobę bo dostała karmę w prezencie. Skarbnikiem jest Murka.

Hotelik u Murki
Alior Bank
66 2490 0005 0000 4500 9421 4126

Przelew 310,00 PLN na konto Murki dla Carmen poleciał dzisiaj. Czekam na nr konta dla psiaków od ewu.

• Like 1
Posted
Dnia 16.01.2019 o 11:47, yolanovi napisał:

Przelew 310,00 PLN na konto Murki dla Carmen poleciał dzisiaj. Czekam na nr konta dla psiaków od ewu.

Super :) jak pieniążki dolecą prosimy o potwierdzenie :) i czekamy na numerek konta naszej ewu :) 

Posted
Dnia 16.01.2019 o 11:47, yolanovi napisał:

Otrzymałam wpłatę dla Carmen - dziękuję pięknie:)

• Upvote 1