Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='edek']To jest bardzo dobry pomysł. Może więcej osób do Nas dołączy.[/QUOTE]
Na to właśnie liczę :)

[quote name='kcd']...Elik super pomysł z tym postem. Jak będziesz się za niego zabierać to możesz od razu dodać, że mała biała Pudlusia vel Kulka vel Niunia została ostatecznie i już na zawsze Fantą :)[/QUOTE]
Ma dość bogatą kartotekę :lol:

[quote name='Gabi79']
[URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10600439_10152591889216236_8413671200560452892_n.jpg?oh=20fb8eb18b6179c4c7323f270b00c7c2&oe=548DDE33&__gda__=1419374983_db80da201c0215274f1db45feef09116[/URL][/QUOTE]
Fanta to nini mikrusik. Jest mniejsza od tego pluszaka :)

[quote name='kcd'].

[IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10420343_10152592352136236_5580390239980397829_n.jpg?oh=6ee1c81806899910a852e6d4cf0d7828&oe=5499C534&__gda__=1418468689_58c0b9660f608135e05cdfb63eb86bef[/IMG][/QUOTE]
Rozbrajające :iloveyou:

Posted

[quote name='kcd']Tak :) na zdjęciu Fanta właśnie ze swoją nową Pańcią - Martą :)

(Zdjęcie oczywiście umieszczone za zgodą właścicielki ;) )[/QUOTE]
To zostaje niunia u Marty?

Posted

[quote name='elik']
Może dobrze byłoby wstawiać po jednym zdjęciu psiaków w pierwszym poście (chronologicznie w miarę jak przybywają) i aktualizować ich miejsce pobytu - w DT, DS, lecznicy, czy w hoteliku. Łatwiej byłoby zorientować się w sytuacji dołączającym do wątku, co mogłoby skutkować zgłoszeniem chęci pomocy dla konkretnego psiaka.
Mogłabym się tego podjąć, jeśli uznasz to Basiu za celowe. Poprosiłabym moda o wstawienie postu do tego celu np jako drugi. Chociaż tak mogłabym pomóc.[/QUOTE]

Pomysł na miarę Nobla! :) Mam potencjalne domki dla 3 mikro-psiaczków - dwa dla sunieczek, jeden dla suni lub pieska - to z ogłoszeń Aszki.

Z Krówką na razie dramat :( Na wątku Aszki wszystko opisałam. Założę osobny wątek...

Podwieczorek zapoznawczy w domku Aszki wypadł bardzo pozytywnie. Sunia rezydentka - Zulka z milanowskiego schronu - przyjęła ją początkowo dość chłodno, ale jak już się zaczęła zabawa, to na całego! Czekamy na zdjęcie staplerów i Państwo przyjadą po Aszę :)

[quote name='kcd']Tak :) dziś Marta podpisuje umowę adopcyjną[/QUOTE]

Z drżeniem serca i ogromną nadzieją czekałam na tę wiadomość. Brawo Marta! :)

Posted

[quote name='kcd']Tak :) na zdjęciu Fanta właśnie ze swoją nową Pańcią - Martą :)

(Zdjęcie oczywiście umieszczone za zgodą właścicielki ;) )[/QUOTE] Cudne Obie:loveu:.
Co do Fanty, a raczej lania i kupkania...Myślę, że jeśli zwykłe metody (nagradzanie za załatwianie się we właściwym miejscu, preparaty niwelujące zapach moczu, etc) nie przynoszą efektu, to chyba trzeba poprosić o pomoc profesjonalistę, żeby się małej złe nawyki nie utrwaliły...

Posted

Moje Kochane:)
Padam na twarz więc szybko odpowiem "globalnie":)
[B]Elik - świetny pomysł, tak zrobię:)[/B]
[B]Lana [/B]jutro jedzie do domku, teraz jest u Mamy Pani, która ją adoptowała.
Sunia zdała egzamin na 5( tfu , tfu). Wszyscy ją pokochali i bardzo się stresowali czy się uda.
Sunia z raną nazywa się Era ale tata Pani doktor woła na nią Maja:) , więc chyba zostanie Mają:)
Jest bardzo grzeczna , widać ,że była bita:( ale już włazi do łóżka i jest ogromnym pieszczochem.
[B]Elwis[/B] to pies na miarę psiego Nobla.
Jest niezwykle grzeczny i inteligentny.
Pies marzenie:)

Posted

[quote name='kcd']Tak :) dziś Marta podpisuje umowę adopcyjną[/QUOTE]
Kasiu jutro zeskanuję i wyślę.
Dzisiaj miałam straszny dzień w pracy i na dodatek zachorował Meffi.
Meffi ma zapalenie krtani.Dostał zastrzyki , jutro do kontroli.

Posted

Trudny charakter, ale trafiła najlepiej jak mogła :) Marta ma mnóstwo cierpliwości i żadna kupa jej nie straszna :)

Moja Hera ma Babeszjozę ;( mimo całorocznego zakraplania, nawet zimą (u nas jest epidemia). Wet leczył ją przez tydzień na pęcherz... Dopiero w niedzielę Mama przywiozła ją do mnie i poszłyśmy do mojego weta. Trzymajcie kciuki, bo jest cieżko ;(

Posted

[quote name='ewu']...
[B]Elik - świetny pomysł, tak zrobię:)[/B][B]...[/B][/QUOTE]

Czy dobrze rozumiem, chcesz to robić sama ?

[quote name='ewu']Rano jedziemy z[B] danyww [/B]i [B]Makilą [/B]do Schronu.
Trzymajcie kciuki....[/QUOTE]
Trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Super, że Makila dołączyła do Was :klacz::klacz::klacz:

Posted

Kciuki zaciśnięte - za CAŁOKSZTAŁT!
Za psiaczki w schronie, za ich wybawicielki, za te w DS, w DT i za sunię kcd. Babeszja to potworna choroba. Piorunem się rozwija. A wet niedouczony!!!!!!

Posted

a ja spieszę donieść że Leoś to najcudowniejsza istota na ziemi :) poza tym Leoś okazał się telemaniakiem ;) w piątek okruszek jedzie na kastrację bo mimo zapewnień schroniska okazało się że chłopak nie jest wykastrowany.

Posted

Jejciu, wystarczy na dzień lub dwa zniknąć z wątku, a tu wtedy takie "zmiany- zmiany- zmiany", że się trudno połapać. Dziewczyny z ewu na czele uwijają się, jak cały ul kochanych pszczółek :loveu:

Posted

Na wątek Krówki (teraz już Imki) zapraszam, każda dobra rada jak oddziczyć maleńką w wysokiej cenie...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257238-W-ma%C5%82ym-cia%C5%82ku-wielki-strach[/url]

Posted

Nutusiu subskrypcje powinnaś mieć stare. Musisz kliknąć na swój nik na górze po prawej i rozwinie Ci się taka lista:

Zrzut%2520ekranu%25202014-09-12%2520o%25

I jak klikniesz na Moja zawartość to tam powinny być subskrypcje. Choć zdaje się, że nie zawsze i nie u wszystkich są :roll: