Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezu, nie radzę sobie...Jak kliknęłam w moją zawartość, to wyświetliło mi się w cholerę wątków, których już od dawna nie miałam w subskrypcjach. Jak to usunąć? Pomocy!!! Za chwilę rzucę to wszystko w diabły...

Nie trzeba usuwać, bo to nie subskrypcje, To są chyba wszystkie wątki, bo mi pokazują sie takie, ma których nawet nigdy nie byłam, nie wiedziałam o ich istnieniu. Naszych subskrypcji chyba nie ma. Trzeba je na nowo twirzyć. Wątki, która chcemy subskrybować trzeba znaleźć właśnie w zawartości. Trzeba w niefo wejść i kliknąć w napis: Śledź ten temat i jak rozwinie sie manu, wybrać jak często chce się dostawać powiadomienia o nowych postach w tym wątku.

Okropnie nam skomplikowali poruszanie się po forum :pissed:

A format godziny wpisania postu to jakby to forum nie w Polsce było,

Posted

Nie trzeba usuwać, bo to nie subskrypcje, To są chyba wszystkie wątki, bo mi pokazują sie takie, ma których nawet nigdy nie byłam, nie wiedziałam o ich istnieniu. Naszych subskrypcji chyba nie ma. Trzeba je na nowo twirzyć. Wątki, która chcemy subskrybować trzeba znaleźć właśnie w zawartości. Trzeba w niefo wejść i kliknąć w napis: Śledź ten temat i jak rozwinie sie manu, wybrać jak często chce się dostawać powiadomienia o nowych postach w tym wątku.

Masakra, nie daję rady :(

Jednakowoż witam Malizny i życzę im z całego serca domków i kochających ludzi

Pozdrawiam :)

Posted

A ja uprzejmie donoszę iż nasz Leoś wczoraj miał kastrację :) był bardzo bardzo dzielny choc w lecznicy emocje wzięły górę i z Leosia stał się typowym Leonem zawodowcem :megagrin:

Koszt kastracji u zaprzyjaźnionego weterynarza to 100 zł :)

Posted

Dziękować, dziękować bardzo :calus: . A trzeba chcieć dostawać powiadomienia? Czy można nie być powiadamianym?

Posted

Jejku. No ja to już nic nie powiem o tych "zmianach"

Doniosę tylko, że Fanta z większą lub mniejszą skutecznością, ale załatwia się na spacerach ;) już rozumie, że to dobrze zrobić na zewnątrz, czekamy tylko aż domyśli się, że w domu NIE DOBRZE ;) zaczęła też odróżniać zabawki od butów I książek ;)

Posted

Jejku. No ja to już nic nie powiem o tych "zmianach"

Doniosę tylko, że Fanta z większą lub mniejszą skutecznością, ale załatwia się na spacerach ;) już rozumie, że to dobrze zrobić na zewnątrz, czekamy tylko aż domyśli się, że w domu NIE DOBRZE ;) zaczęła też odróżniać zabawki od butów I książek ;)

Mądra Fanta :klacz:  i jaki wyrozumiały i cierpliwy domek :klacz:

Posted

Proszę oświećcie mnie co zrobić, żeby wrócił mój dolny obrazek - po tych zmianach to mam tylko jakieś SIGPIC i nie umiem przywrócić obrazka :niewiem: :nerwy:  pliiiiz

Posted

Proszę oświećcie mnie co zrobić, żeby wrócił mój dolny obrazek - po tych zmianach to mam tylko jakieś SIGPIC i nie umiem przywrócić obrazka :niewiem: :nerwy:  pliiiiz

Trzeba wstawić jeszcze raz.

Otwórz nową kartę i wejdź w moje ustawienia a następnie w zmień sygnaturkę. Umieść zdjęcie na zewnętrznym serwerze (np. fotosik czy coś takiego) i skopiuj link do zdjęcia.

Otwórz to zaznaczone na czerwono:

dogo_screen02_zps98db2245.jpg

i wklej tu link:

dogo_screen05_zps5057272c.jpg

Kliknij na obrazek (zaznaczy się) i otwórz to zaznaczone na czerwono: 

dogo_screen03_zpsdb6156a4.jpg

i wklej tu skopiowany link:

dogo_screen04_zpscc115c30.jpg

Pewnie może być łatwiej, ale ja umiem tylko tak   :niewiem: