Poker Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Nutusia napisał(a):Czyli miłość od pierwszego wejrzenia! :) I jest szansa, że przez krótką chwilę Pan Mąż będzie mógł spokojnie jadać niedzielne śniadanka ;) Pan będzie jadał spokojnie śniadanka przez ok.5 tygodni na pewno, bo wyjeżdżamy na 2 tygodnie, więc nie będziemy teraz brać tymczaski. Dopiero po 3.maja.No chyba ,że się rozleniwimy. Quote
Nutusia Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 O jak fajnie! Zazdraszczam wakacji (nie tylko od tymczaski ;)) Quote
halszka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 zaglądam po przerwie a tu takie super wieści :) Quote
kado Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Już po wizycie i muszę Wam kochani napisać,że Nesca będzie miała domek marzenie:multi: Pani jest bardzo ciepłą,przemiłą osobą,zakochaną w Nesce na zabój. Ma wydrukowane jej zdjęcie i przyklejone w kuchni na lodówce:loveu: Nesca będzie rozpieszczaną jedynaczką. Będzie miała Panią tylko dla siebie i 100 m2 mieszkanko na wyłączność. Pani pracuje 8 godzin dziennie i codziennie przed 16 jest w domku. Za kamienicą jest piękne,duże podwórko i cudne bulwary nad Młynówką na spacery. Na weekendy Nesca będzie wyjeżdżać z Panią do jej mamy,tam będzie miała swoje podwóreczko do biegania. pani ma również zaufaną,zaprzyjaźnioną sąsiadkę,która zawsze służy pomocą w kwestii spacerów czy chwilowej opieki nad Nescą. Ja osobiście jestem domkiem oczarowana. Uczuliłam Panią,żeby w żadnym wypadku nie spuszczała malutkiej ze smyczy,żeby zawsze miała adresówkę!!!! Kiedyś spotkamy się razem na spacerku na wałach,więc relacja będzie z "pierwszej ręki". Poprosiłam Panią,że gdyby to nie był problem,żeby zalogowała się na dogo.Zawsze wiadomości z domu i zdjęcia na bieżąco to jest to o czym tu wszyscy marzymy:) Oj Pokerku, kolejne rozstanie przed Wami. Ale oddajecie malutką w naprawdę dobre ręce i wszystko będzie na pewno ok. Quote
Poker Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 kado, bardzo dziękuję za wizytę i dobre wieści przynajmniej dla Neski. Bo ja to już się poryczałam, mąż tylko stęknął. Teraz pozostaje tylko dograć termin przekazania suni. Quote
Lucyna Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Super, bardzo się cieszę ... i koniecznie muszę "namaścić" Neskę przed wydaniem :loveu: Quote
Gabi79 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='kado']Już po wizycie i muszę Wam kochani napisać,że Nesca będzie miała domek marzenie:multi: Pani jest bardzo ciepłą,przemiłą osobą,zakochaną w Nesce na zabój. Ma wydrukowane jej zdjęcie i przyklejone w kuchni na lodówce:loveu: Nesca będzie rozpieszczaną jedynaczką. Będzie miała Panią tylko dla siebie i 100 m2 mieszkanko na wyłączność. Pani pracuje 8 godzin dziennie i codziennie przed 16 jest w domku. Za kamienicą jest piękne,duże podwórko i cudne bulwary nad Młynówką na spacery. Na weekendy Nesca będzie wyjeżdżać z Panią do jej mamy,tam będzie miała swoje podwóreczko do biegania. pani ma również zaufaną,zaprzyjaźnioną sąsiadkę,która zawsze służy pomocą w kwestii spacerów czy chwilowej opieki nad Nescą. Ja osobiście jestem domkiem oczarowana. Uczuliłam Panią,żeby w żadnym wypadku nie spuszczała malutkiej ze smyczy,żeby zawsze miała adresówkę!!!! Kiedyś spotkamy się razem na spacerku na wałach,więc relacja będzie z "pierwszej ręki". Poprosiłam Panią,że gdyby to nie był problem,żeby zalogowała się na dogo.Zawsze wiadomości z domu i zdjęcia na bieżąco to jest to o czym tu wszyscy marzymy:) Oj Pokerku, kolejne rozstanie przed Wami. Ale oddajecie malutką w naprawdę dobre ręce i wszystko będzie na pewno ok. Bardzo się cieszę, że zapowiada się taki wspaniały dom dla Neski:multi::multi::multi: Quote
Anula Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Kado nam przyniosła cudowną wiadomość.Neska ma domek,Neska ma domek i to jaki.Fajnie czytać takie wiadomości,aż uśmiech zawitał na mojej twarzy w tym ponurym,deszczowym dniu.Trzymam teraz kciuki aby Neska szybko się zadomowiła i zachowała miłe wspomnienie o wspaniałym DT u Poker. Quote
Bonsai Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ależ tu dobre wieści. Cieszę się z dobrego domku. Ja jestem świeżo po oddaniu Oziego i choć brakuje mi go, to jestem spokojna, że ma naprawdę dobry dom i to koniec jego tułaczki. Teraz, już za chwilę, z tego może cieszyć się także Nesca! Quote
Marycha35 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Hura, hura, huraaaaa:):):) Psiutki szczęśliwe będą:):):) Quote
Mela Jakimiuk Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dwa psiaki szczęślie:multi:, co za dzień!!! Quote
togaa Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ależ tu się podziało. :lol: Nareszcie coś pozytywnego dzisiaj... Quote
Bogusik Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Domek zapowiada się naprawdę super!:smile: Jak najwięcej,właśnie takich...:smile: Quote
Mattilu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Nesuniu, powiem szczerze, ze i mi sie lzy w oczach zakrecily...badz co badz jestem Twoja chrzestna matka malutka ;) To kiedy wyjazd do DS? Quote
Nutusia Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Jak pięknie! Czułam, że to będzie TEN dom :) A Pokerkowie wyjadą na wakacje, będą mieli duuuużo wrażeń, to i o smuteczkach łatwiej będzie zapomnieć ;) Wszystko się poukładało jak w pudełeczku! :) Quote
Poker Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 AnkaG napisał(a):Podczytuje cały czas i hura :) My się tak bardzo nie cieszymy , bo Neska jest z tych suń , które szczególnie nam wlazły w serce. Umówione jesteśmy na ten weekend.Pani da znać czy przyjedzie z dziećmi w sobotę czy w niedzielę. Quote
Marycha35 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Pokerku, jeżeli domek pycha nie martwcie się, odwaliliście kawał dobrej roboty!!!:) Może i Mika znajdzie takie BDT....;)? Quote
Ewanka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ale wspaniałe wieści :multi: Neska ma wspaniały domek, a państwo Pokerostwo równie wspaniały i wyjątkowo zasłużony urlop. Quote
Nutusia Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Neśka, pakujesz się już? :) Zanim Pańcia domknie walizkę, może zajrzy na ÓSMY regał? ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251923-%C3%93SMY-rega%C5%82-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-Wier%C4%99-do-29-03-godz-21?p=22009151#post22009151 Quote
Lucyna Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Byłam namaścić Neskę przed wyjazdem do domku, jest o wiele ładniejsza, niż na fotkach, malutka, zgrabna, całuśna ... miodzio:facelick: Będą z niej mieli pociechę :loveu: Quote
Marycha35 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Hura, skik, bryk, fik, huraaaaa:):):) I takie spanko....;) Quote
Recommended Posts