Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Czyli miłość od pierwszego wejrzenia! :)
I jest szansa, że przez krótką chwilę Pan Mąż będzie mógł spokojnie jadać niedzielne śniadanka ;)

Pan będzie jadał spokojnie śniadanka przez ok.5 tygodni na pewno, bo wyjeżdżamy na 2 tygodnie, więc nie będziemy teraz brać tymczaski. Dopiero po 3.maja.No chyba ,że się rozleniwimy.

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już po wizycie i muszę Wam kochani napisać,że Nesca będzie miała domek marzenie:multi:
Pani jest bardzo ciepłą,przemiłą osobą,zakochaną w Nesce na zabój. Ma wydrukowane jej zdjęcie i przyklejone w kuchni na lodówce:loveu:
Nesca będzie rozpieszczaną jedynaczką. Będzie miała Panią tylko dla siebie i 100 m2 mieszkanko na wyłączność.
Pani pracuje 8 godzin dziennie i codziennie przed 16 jest w domku. Za kamienicą jest piękne,duże podwórko i cudne bulwary nad Młynówką na spacery. Na weekendy Nesca będzie wyjeżdżać z Panią do jej mamy,tam będzie miała swoje podwóreczko do biegania. pani ma również zaufaną,zaprzyjaźnioną sąsiadkę,która zawsze służy pomocą w kwestii spacerów czy chwilowej opieki nad Nescą. Ja osobiście jestem domkiem oczarowana.
Uczuliłam Panią,żeby w żadnym wypadku nie spuszczała malutkiej ze smyczy,żeby zawsze miała adresówkę!!!!
Kiedyś spotkamy się razem na spacerku na wałach,więc relacja będzie z "pierwszej ręki".
Poprosiłam Panią,że gdyby to nie był problem,żeby zalogowała się na dogo.Zawsze wiadomości z domu i zdjęcia na bieżąco to jest to o czym tu wszyscy marzymy:)

Oj Pokerku, kolejne rozstanie przed Wami. Ale oddajecie malutką w naprawdę dobre ręce i wszystko będzie na pewno ok.

Posted

kado, bardzo dziękuję za wizytę i dobre wieści przynajmniej dla Neski.
Bo ja to już się poryczałam, mąż tylko stęknął.
Teraz pozostaje tylko dograć termin przekazania suni.

Posted

[quote name='kado']Już po wizycie i muszę Wam kochani napisać,że Nesca będzie miała domek marzenie:multi:
Pani jest bardzo ciepłą,przemiłą osobą,zakochaną w Nesce na zabój. Ma wydrukowane jej zdjęcie i przyklejone w kuchni na lodówce:loveu:
Nesca będzie rozpieszczaną jedynaczką. Będzie miała Panią tylko dla siebie i 100 m2 mieszkanko na wyłączność.
Pani pracuje 8 godzin dziennie i codziennie przed 16 jest w domku. Za kamienicą jest piękne,duże podwórko i cudne bulwary nad Młynówką na spacery. Na weekendy Nesca będzie wyjeżdżać z Panią do jej mamy,tam będzie miała swoje podwóreczko do biegania. pani ma również zaufaną,zaprzyjaźnioną sąsiadkę,która zawsze służy pomocą w kwestii spacerów czy chwilowej opieki nad Nescą. Ja osobiście jestem domkiem oczarowana.
Uczuliłam Panią,żeby w żadnym wypadku nie spuszczała malutkiej ze smyczy,żeby zawsze miała adresówkę!!!!
Kiedyś spotkamy się razem na spacerku na wałach,więc relacja będzie z "pierwszej ręki".
Poprosiłam Panią,że gdyby to nie był problem,żeby zalogowała się na dogo.Zawsze wiadomości z domu i zdjęcia na bieżąco to jest to o czym tu wszyscy marzymy:)

Oj Pokerku, kolejne rozstanie przed Wami. Ale oddajecie malutką w naprawdę dobre ręce i wszystko będzie na pewno ok.

Bardzo się cieszę, że zapowiada się taki wspaniały dom dla Neski:multi::multi::multi:

Posted

Kado nam przyniosła cudowną wiadomość.Neska ma domek,Neska ma domek i to jaki.Fajnie czytać takie wiadomości,aż uśmiech zawitał na mojej twarzy w tym ponurym,deszczowym dniu.Trzymam teraz kciuki aby Neska szybko się zadomowiła i zachowała miłe wspomnienie o wspaniałym DT u Poker.

Posted

Ależ tu dobre wieści. Cieszę się z dobrego domku. Ja jestem świeżo po oddaniu Oziego i choć brakuje mi go, to jestem spokojna, że ma naprawdę dobry dom i to koniec jego tułaczki. Teraz, już za chwilę, z tego może cieszyć się także Nesca!

Posted

Jak pięknie! Czułam, że to będzie TEN dom :) A Pokerkowie wyjadą na wakacje, będą mieli duuuużo wrażeń, to i o smuteczkach łatwiej będzie zapomnieć ;) Wszystko się poukładało jak w pudełeczku! :)

Posted

AnkaG napisał(a):
Podczytuje cały czas i hura :)

My się tak bardzo nie cieszymy , bo Neska jest z tych suń , które szczególnie nam wlazły w serce.
Umówione jesteśmy na ten weekend.Pani da znać czy przyjedzie z dziećmi w sobotę czy w niedzielę.

Posted

Byłam namaścić Neskę przed wyjazdem do domku, jest o wiele ładniejsza, niż na fotkach, malutka, zgrabna, całuśna ... miodzio:facelick:
Będą z niej mieli pociechę :loveu: