Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Neśka, nie obrazisz się, jeśli Twoje Fanki zaproszę na SIÓDMY regał z książkami? ;-)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/251708-SIÓDMY-regał-z-książkami-dla-Filonka-i-Zapa-do-29-03-godz-21
Nie obrazi się.
Przed chwilą miałam bardzo sensowny telefon z Opola. Pracująca pani , która ma dorosłe dzieci mieszka sama. Zakochała się w Nesce od pierwszego wejrzenia. Zgadza się na wizytę PA.
W razie czego ma do pomocy psiolubną sąsiadkę na emeryturze i dzieci też są chętne.
I już się poryczałam. :-(
Szukam więc osoby do wizyty PA w Opolu..

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, cieszę, cieszę...
W sprawie wizyty PA napisz do Dexterki - ona ma kontakt z dziewczynami z fundacji Fioletowy Pies - któraś z nich ostatnio robiła wizytę w Opolu właśnie ;)

Posted

[quote name='ona03']A może kado :)

Faktycznie,ale ze mnie gapa. Zaraz do niej piszę. Dzięki za podpowiedź.Ostatnio mam zaćmienie umysłu.

Posted

Poker napisał(a):
Faktycznie,ale ze mnie gapa. Zaraz do niej piszę. Dzięki za podpowiedź.Ostatnio mam zaćmienie umysłu.

Tylko ona o tej porze już chrapie :evil_lol:, przeczyta rano .;)

Posted

ona03 napisał(a):

Już napisałam. Mam nadzieję ,że się zgodzi.

Posted

[quote name='malagos']Szkoda, ze nie mieszkam w Opolu, bym się odwdzięczyła, Pokerku!

Ja nie czekam na wdzięczności,ale być może kiedyś Cię niecnie wykorzystam :evil_lol:
A tymczasem pańcio usiłuje zjeść niedzielne śniadanie .Obie sama wskoczyły mu na kolana.

Posted

ona03 napisał(a):

Oczywiście,że już chrapie..a co będę sobie żałować:evil_lol:

Posted

kado się zameldowała na wątku , bo ją właśnie proszę o wizytę PA. Dzwoniłam wczoraj do pani i powiedziała ,że czeka cierpliwie. podpytałam czy jeszcze ogląda pieski.Odpowiedziała ,że nie .Nie chce innego tylko Neskę.
Zaraz podam kado na PW namiary na panią ,żeby się umówiły.