Marycha35 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Pokerku zdrówka, trzymaj się grzybciu kochany:):):) Neska ma buziaka, bardzo się ładnie zachowała!!! Quote
Mattilu Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Zdrowka Pokerkowi zycze i trzymam mocno kciuki. Neske miziam po brzuszku, madra dziewczynka. Quote
malagos Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 I co u Was, mam nadzieję, że nie gorzej?... Quote
Bogusik Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Taka tu cisza nastała...Ja również mam nadzieje,że wszystko ok... ? Quote
Ewanka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 ... wszyscy zaglądamy, wieści o chorym Pokerku brak, mam nadzieję, że to tylko brak czasu ... Quote
Poker Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Niestety brak czasu no i na szczęście nic się nie dzieje .Poker wrócił do swojej staruszkowej normy.Może tylko bardziej nos ma opuszczony, prawie sunie nim po podłodze. Bardzo często liże podłogę,od dawna tylko teraz jeszcze bardziej intensywnie.Nie wiem czy z bólu czy z otępienia starczego. A Neska cud, miód, malinka. Wyjątkowo ryczeć mi się chce na myśl o oddaniu jej. Mąż to samo. Quote
Mattilu Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 No...zupelnie wyjatkowo...przy innych tymczskach skakaliscie pod sufit oddajac je, np. Przy takiej Kredce:siara: Quote
Nutusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Taaaa... albo przy złośnicy Dziuni ;) Starość ma swoje prawa - trudno - chce Pańci pomagać myć podłogę - jego prawo... Quote
Ewanka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Głaski dla dzielnego staruszka Pokerka ... a może zrewidować "limit" ogonków domowych, Neskę zostawić i ... brać nowe tymczaski :eviltong: Quote
Bonsai Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Kurde... Mi się teraz tak strasznie serce łamie, bo chyba znaleźliśmy dom dla Oziego. Dom świetny, ale Ozi jest po prostu psem idealnym, gdybym miała tylko jednego psa, Ozi na bank by został u nas. Ale trzy psy w wynajmowanym 37 mkw mieszkaniu to jednak za dużo. No i czasu brakuje dla każdego, a mój Buddy wymaga jeszcze sporo pracy. A Ozi nadaje się tak naprawdę dla każdego. Quote
Nutusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Się nie łam, tylko ekspediuj idealnego Oziego do idealnego domku ;) Quote
Bonsai Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Domek porządny. Wzięłam Oziego do pracy i taki mam efekt uboczny w postaci chętnych. Przyszła do nas do biura pani tłumaczka z dokumentami i od słowa do słowa okazało się, że szukają psa do adopcji. Przemiła kobieta, jej syn (dorosły) również. Jutro poznam jeszcze trzeciego członka rodziny. Nie dość, że Ozi miałby sporo spacerów, to jeszcze praktycznie nie bywałby sam, bo przecież tłumacz w domu pracuje. ;) Quote
Marycha35 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 I to jest pycha wieść:):):) Bonsai, tylko błagam, umowa!!!!! Quote
Nutusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nie każdy tłumacz w domu pracuje i ja bardzo zazdraszczam tym, co tak mogą ;) Ale dla Oziego opcja full wypas :) Quote
Bonsai Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nigdy nie wydaję psa bez umowy, spokojnie. :) Ja mam na tym punkcie hopla, podchodzącego pod zboczenie zawodowe. ;) Ta pani tłumacz akurat pracuje w domu. :) No ale na razie jeszcze się nie cieszmy, jutro albo w piątek jeszcze poznam ostatniego członka rodziny (dla mnie to ważne, by poznać wszystkich), to wtedy zadecyduję. Quote
Nutusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ja tam już się trochę cieszę (choćby z solidarności zawodowej ;)) Quote
Mattilu Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Nutusia napisał(a):Ja tam już się trochę cieszę (choćby z solidarności zawodowej ;)) To ja tez :) Ozi ( czy to imie od Ozziego Osbourna?;) ) zapewne trafi do DS a czy sa jakies telefony o Neske? Quote
ona03 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Pokerkowi :loveu: zdrówka, a Nesce :loveu: superastego domku życzę. Quote
Poker Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='ona03']Pokerkowi :loveu: zdrówka, a Nesce :loveu: superastego domku życzę. Dziękujemy szczególnie za pierwszą część życzeń. Był jeden telefon ,ale durny ,że nawet nie chciało mi się pisać. Neska miałaby mieszkać na podwórku :angryy: oczywiście nie na łańcuchu jak to pani powiedziała z wielkim zadowoleniem oczekując akceptacji :mad: Quote
Mela Jakimiuk Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Po prostu niektórzy ludzie nie powinni mieć zwierząt... Quote
rutta Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Mela, swieta racja. A dla staruszka Pokerka duzo glaskow i zyczenia zdrowia Quote
togaa Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Neska miałaby mieszkać na podwórku :angryy: oczywiście nie na łańcuchu jak to pani powiedziała z wielkim zadowoleniem oczekując akceptacji :mad: tiaaa... znam takie telefony. Ręce opadają.:mdleje: Quote
Nutusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Żeby tylko ręce! Na szczęście to my decydujemy w jakie ręce oddajemy naszego wychuchańca, a i tak zawsze stres jest - wiadomo, że się człowieka przez pół godziny rozmowy nie pozna... Też miałam parę razy propozycję oddania tymczasa "na podwórko". Bez żadnych ceregieli informowałam dzwoniącego, że psa, który śpi ze mną w łóżku w takie warunki nie oddam - i niech sobie myślą o mnie co chcą! Bo i tak wszystkie "moje" psiaczki prędzej czy później w łóżkach swoich nowych ludzi... wylądowały ;) :) Quote
Nutusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Neśka, nie obrazisz się, jeśli Twoje Fanki zaproszę na SIÓDMY regał z książkami? ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251708-SI%C3%93DMY-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-dla-Filonka-i-Zapa-do-29-03-godz-21 Quote
Recommended Posts