Nutusia Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Namaszczona Nesko, weekend tuż tuż ;) Mebelek pomysłowy, ale u mnie nieprzydatny - moje muszą spać wtulone we mnie, całkowicie pod kołdrą - wszystkie trzy "beztlenowce", a Lesio ma awersję do wszelkich wysokości, więc wybiera spanie w posłanku przy kaloryferze. Quote
Poker Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Mattilu napisał(a):Pokerku, cos Ty tak zamilkla? Bo czekam na telefon z terminem odbioru,Ale pani milczy.Pewnie zadzwoni dziś o 20 i powie ,że chce przyjechać jutro 0 9 , a ja wtedy nie mogę. Ludzie chyba planiją życie sobie kosztem innych. Zresztą nie pali się nam do wydawania Neski, więc tak się nie cieszcie , bo my :-( A sunia śpi z nami, dziś zaległa na poduszce miedzy naszymi głowami. Quote
Nutusia Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 O kurczaki... takie postępowanie wcale nie jest fajne... (piszę tu o pierwszym akapicie powyższego postu). Quote
Poker Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 togaa napisał(a):Czyli nie wiadomo co z przeprowadzką ? Wiadomo. Na razie Neska nie idzie do pani, ponieważ jej ponad 80.letnia mama wylądowała w szpitalu.Mieszka 50 km od Opola i pani musi w weekend jechać do niej, w tygodniu też. Pani powiedziała ,że nie chce po przyjęciu Neski podrzucać ją do dzieci, bo sunia zgłupieje i nie będzie wiedziała co się z nią dzieje i czyja jest. Było jej bardzo przykro, bo się bardzo cieszyła ,że ją dostanie. Umówiłyśmy się ,że jeżeli Neska u nas nadal będzie, gdy sytuacja wyjaśni się z pani mamą, to weźmie sunię. Od wczoraj przeczuwałam ,że coś jest nie tak, bo pani w rozmowie wyglądała na odpowiedzialną osobę. My się specjalnie nie martwimy.Nacieszymy się nią dłużej. Quote
Marycha35 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Dla starszej Pani zdrówka kosz ślemy, a Nesce buziale:):):) Quote
kado Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Pani na wizycie już wspominała o tym,że ma mamę w szpitalu,ale miała to jakoś zorganizować. Quote
Poker Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Z rozmowy wynikało , że miała nadzieję ,że da radę ,ale okazało się ,że nie jest tak łatwo.Najbardziej kieruje się Neską, tym że nie chce robić jej kiełbie we łbie zmianami miejsc pobytu i opiekunów na samym początku. Quote
Poker Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 togaa napisał(a):W sumie to dobrze świadczy o Pani. Również tak uważam. Świadczy o jej odpowiedzialności. Quote
rutta Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Poker napisał(a):Również tak uważam. Świadczy o jej odpowiedzialności. Wydaje mi się, że w tej sytuacji, to najlepsze z możliwych rozwiązanie. Quote
Nutusia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Bardzo poważne podejście Pani do "tematu". Za zdrowie Mamy trzymam kciuki! Quote
Anula Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ja też nadal trzymam kciuki,a może jeszcze się jakiś domek trafi,przecież idą ogłoszenia.Jestem przekonana,że Neska nawet nie wie,że nie musi jechać do nowego domku i przechodzić aklimatyzacji. Quote
Marycha35 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Neska wie, że nie wie;) Ogonowy prawie Sokrates:):):) Najważniejsze, że ma wszystko pod ogonkiem i dobrze się bawi u Państwa Pokerostwa;) Quote
Poker Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Ona na pewno nie wie, że nie wie :evil_lol: Bawi się , dziś szalała z z piłeczką i wnukiem. Żarłok z niej prze okrutny, przed chwilą zjadła nawet kawałek czerwonej papryki. Buzi rozdaje na prawo i lewo, wnuka wręcz zalizała. Sunia przytyła od przyjazdu tylko 300 gramów i trzyma piękną sylwetkę. A mąż się cieszy jak gupi, że ją jeszcze ma Quote
malagos Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 No, nie ma tego złego.... Jak zawsze Los decyduje za nas:) Quote
Poker Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Może trafi się domek z większymi dziećmi, które wyszaleją się z Neską.Ona tego bardzo potrzebuje. Biega naprawdę z prędkością światła. Ledwie na zakrętach wyrabia, hamuje jak pies Pluto. A teraz ucinają sobie pańciem przed nocną drzemkę. Quote
Anula Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 To może szukać dla Neski domku z dziećmi? Ze starszą panią zanudzi się,stanie się osowiała.Ja obserwuję mojego rezydenta,jak przyjdą wnuczęta,pies ożywa,jest radosny,skory do zabawy.Na szczęście wnuczęta są u mnie dość często i w jakimś stopniu go zaspakajają,teraz wzięły go do łóżka a Miki szczęśliwy jak nigdy. Quote
Poker Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Chyba trzeba dopisać w ogłoszeniach ,że pożądany dom z dziećmi powyżej 6 lat. Quote
Ewanka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Poker napisał(a):Może trafi się domek z większymi dziećmi, które wyszaleją się z Neską.Ona tego bardzo potrzebuje. Biega naprawdę z prędkością światła. Ledwie na zakrętach wyrabia, hamuje jak pies Pluto. A teraz ucinają sobie pańciem przed nocną drzemkę. Bardzo dobry pomysł, dla energicznej Neski konieczny dom z aktywnymi ludźmi, dziećmi, będzie z nimi szczęśliwa :) Głaski dla żarłocznej czarnulki :loveu: Quote
Nutusia Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Czyli ten sprawdzony domek spisujecie na straty?... To może inną kandydaturę Pani podesłać, jak już będzie gotowa przyjąć psinka do domu? Quote
Poker Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Nutusia napisał(a):Czyli ten sprawdzony domek spisujecie na straty?... To może inną kandydaturę Pani podesłać, jak już będzie gotowa przyjąć psinka do domu? Niekoniecznie.Ale gdyby w tak zwanym międzyczasie Neska trafiła do innego DS, a pani nadal by była chętna na psa, to oczywiście podsunę jej jakieś kandydatury. Sunia wyszalała się dziś jak dziki dzik na ogródku z piłeczką.Jęzor wisiał do pasa. Quote
Mela Jakimiuk Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Oj Poker, Poker widzę, że ta Neska glęboko umieściła się w Twoim sercu.. Quote
Bonsai Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Poker napisał(a):Niekoniecznie.Ale gdyby w tak zwanym międzyczasie Neska trafiła do innego DS, a pani nadal by była chętna na psa, to oczywiście podsunę jej jakieś kandydatury. Sunia wyszalała się dziś jak dziki dzik na ogródku z piłeczką.Jęzor wisiał do pasa. np. kopię Neski, która nadal jest w G. :) Quote
Recommended Posts