Mela Jakimiuk Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Bardzo dobry pomysł Bonsai, ale bylłoby fajnie... Quote
Lucyna Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 zmieniajmy tekścik do ogłoszeń to przed wyjazdem ( w środę) jeszcze ją poogłaszam ...:lol: Quote
Poker Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Generalnie tekścik może zostać.Dopisać można tylko ,że pożądany domek z dziećmi od lat 6 chętnymi do zabawy z sunią. Quote
Lucyna Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 niestety nie zdążę odnowić ogłoszeń :cool3: może ktoś się zgłosi? :lol: całuski dla Nesi ...:buzi::Dog_run: Quote
Lucyna Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Wracam jutro z wyjazdu a tutaj taka cisza ... :crazyeye: co slychac u Kawki :loveu: Quote
Mattilu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Wyjechana bylam i dawno tu nie zagladalam. Doczytalam wszystko. Tez mysle, ze domek z dziecmi bylby dla Nesi super :) Co slychac Pokerku? Quote
Nutusia Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 A ten wcześniejszy chętny domek jeszcze się odzywa?... Pokerek to jeszcze jest, czy już urlopowo wyjechany? ;) Quote
Lucyna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 halo halo Pokerku, co zrobić z ogłoszeniami? Kiedy wyjeżdżasz na urlop i jaki podać telefon? Quote
Anula Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Pokerek nie ma szans odezwać się na wątku a Poker może wyjechana jest;) Quote
Poker Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 (edited) Jestem, jestem. dzięki za troskę. Dziś rano zadzwoniła pani z Opola ,że chce zabrać Neskę dzisiaj. Mają być po nią 16.30 - 17, a ja nawet nie mam przygotowanej umowy , nie mówiąc o emocjach.:-( Mąż tylko jęknął. Resztę z ostatnich dni napiszę wieczorem , bo jestem zakręcona jak ogon prosiaka. Edited April 11, 2014 by Poker Quote
Bonsai Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 O kurczę! A to news! Trzymamy zatem kciuki mocna, za Neskę i za Was. Quote
Lucyna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 ale wieści ...:crazyeye: a ja chciałam ogłoszenia dla Neski robić. Chyba sunieczka już w drodze ... kciuki zaciskam :lol: Quote
Poker Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Pani przyjechała po Neskę z synem. Bardzo mili. Sunia od razu wskoczyła pani na kolana ,a potem jak kot przeszła na kolana chłopaka. Bardzo ich tym ujęła. Chyba czuła pismo nosem , bo była pobudzona. Porozmawialiśmy, udzieliłam instrukcji, pani podpisała umowę, zapięliśmy naszą obróżkę , bo kupili za dużą, przypięliśmy adresatkę i poszliśmy na ostatni spacer do parku. Jak zwykle w pewnym momencie oni poszli szybkim krokiem do samochodu ,a my schowaliśmy się za drzewo. Wsiedli i pojechali :-(. Neska bardzo się oglądała za nami. Pani była tak miła,że ok.20 sama zadzwoniła z informacją ,że droga przebiegła na kolankach u pańci bardzo dobrze. W mieszkaniu Neska obleciała wszystkie kąty.Dostała jeść i zaczęła to robić jak u nas na początku czyli wynosić po 1. chrupku na dywanik. Pani mówi ,że ogonek cały czas w ruchu. Myślę ,że będzie jej dobrze.Pani powiedziała ,że będą spać razem. Będą jeździć do mamy pani , gdzie jest duży ogród podobno dobrze ogrodzony i Neska będzie miała gdzie szaleć. Pewnie się zastanawiacie co też się stało ,że tak nagle pani się zgłosiła po nią. Okazało się ,że jej mma wyszła ze szpitala i jest nieźle, a poza tym przyjechał zza granicy na 2 tygodnie syn, który pomoże przy Nesce w okresie aklimatyzacji. Chodzi o to ,żeby sunia na początku nie zostawała na dłużej sama. Pani była zaskoczona wielkością ,że Neska jest taka mała.Ze zdjęć miała wrażenie ,że jest dużo większa ,mimo że podawałam wagę i wzrost. Poza tym stwierdziła ,że jest śliczna i przemiła i że będzie ją bardzo kochać. I tego się trzymajmy. Quote
Lucyna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Będzie dobrze Pokerku, będzie dobrze... Uważam, że sunia trafiła na świetny, bardzo rozsądny dom :lol: . Wiem, że jest Wam dzisiaj ciężko, niedługo święta, urlop ... dobrze, że pojechała tam dzisiaj. Przesyłam buziole i przytulam :calus: Quote
kado Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 To mamy nową opolankę:) Nowa Pani Neski jest naprawdę bardzo miłą osobą,myślę,że Neska bardzo dobrze trafiła. Kiedyś umówię się z nimi na spacer po wałach,ale na początek niech się poznają i oswoją z nową sytuacją. Państwo Pokerostwo, proszę się nie zamartwiać..będzie dobrze:) Quote
Anula Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Ja też myślę,że będzie dobrze.Neska przyzwyczai się do Pani a Pani do niej i będzie to najukochańsze dziecko w domu a przecież o to chodzi. Bardzo się cieszę,że Neska znalazła domek i będzie w nim szczęśliwa.Jak już Pani zaoferowała Nesce swoje spanko to na bank będzie dobrze. Quote
Bogusik Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Powodzenia Nesiu na nowej drodze życia :smile::kciuki: Quote
Marycha35 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Trzymaj się suniaczku, będzie dobrze:) Pokerku Ty też się trzymaj!!!;):):) Quote
Bonsai Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 No to teraz Poker może jechać na zasłużony odpoczynek! :) Quote
Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Przylaczam sie do choru: bedzie dobrze! Kolanka, spanko, wieczorny telefon...same dobre oznaki. A Ty Poker teraz odpocznij na zasluzonym urlopie, bo tam gdzies juz czeka na Twoje serce i rece kolejna psia bida... Quote
halszka Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Tylko szczęśliwych chwil w nowym domku sunieczko :kciuki: Quote
Ewanka Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Wspaniałe wieści :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Neseczko dużo szczęścia życzę !!! Pokerku udanego urlopu :iloveyou: Quote
Nutusia Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Wszystko się poukładało jak w pudełeczku - Neska we własnej chacie, Pokerostwo na wakacje i zasłużony odpoczynek, a z resztą podpisuję się wszystkimi kończynami pod wypowiedzią Mattilu :) Quote
Recommended Posts