Poker Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Dusinka w przeddzień wyjazdu Walczące potffforrry Quote
malagos Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Poker, gratulacje! Alez udana akcja! A tak niewinnie się zapowiadało, po prostu sunia na dt. A tu życie po swojemu napisało scenariusz i skomplikowało plany. Dzięki Tobie Dusia żyje i obie sunie mają tak Wspaniałych Ludzi na własność! Quote
Nutusia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Potfffforne potffffory :) A najfajniejsze jest to, że są osobno i razem zarazem ;) Quote
Poker Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Dzwoniłam do obu mamusiek. U dziewczynek wszystko w porządku. Okazuje się ,że one spotykają się na porannej kawce i popołudniowej herbatce. Radości wtedy nie ma końca. Szaleją niesamowicie i są bardzo szczęśliwe.Pańcia Dusi mówi ,że telewizor nie jest potrzebny. Obie panie twierdzą ,że sunie są przecudowne tylko do podziwiania i kochania. Obie śpią z pańciami. Jeszcze nie przychodzą w domu na zawołanie, ale same to chodzą za swoimi mamusiami. Dusia je bardzo ładnie puszki , koo też piękne. Mikunia pałaszuje co się tylko da. Pani Dusi była u swojego weta po puszki i pokazała jej dokumentację.Umówiła się ,że za 2 tygodnie pokaże mu Dusię. A my ciągle wzdychamy z tęsknoty za maliznami. Wieczorem postaram się wkleić filmiki z ostatnich dni pobytu u nas. Quote
Nutusia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 No i jest tak, jak powinno być! :) SUPER! Pokerku, skasuj banerek dziewczynek, bo ta chora Dusia to już historia, która nie ma prawa się powtórzyć!!!! Quote
Energy Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Myślę, że Poker zostawi jeszcze banerek, tak jak i tytuł wątku przez jakiś czas;) Wspaniałe wiadomości:) Quote
Mattilu Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Malizny pojawily sie zeby zapelnic pustke po Kredce, wiec i teraz pojawi sie Ktos zeby zajac Pokerowe mysli i serce, mam nadzieje jednak, ze ten nowy Ktos bedzie zdrowy i tego Pokerowi (po udanym urlopie) zycze :) Quote
Lucyna Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) [quote name='Poker'] Walczące potffforrry ustawiłam sobie jako tapetę na kompie ... fotka jest usadowiona na szarym tle (moim ulubionym kolorze) Poker, jeszcze naklejki dla dziewczynki mam dla ciebie i resztę biżuterii, chyba 3 sztuki ... Edited June 11, 2013 by Lucyna Quote
Poker Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Lucyna']ustawiłam sobie jako tapetę na kompie ... fotka jest usadowiona na szarym tle (moim ulubionym kolorze) Poker, jeszcze naklejki dla dziewczynki mam dla ciebie i resztę biżuterii, chyba 3 sztuki ...[/QUOTE] Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię. Biżu niech zostanie, można wystawić na innym bazarku.A naklejki się przydadzą. Dokąd mam po nie podjechać ? ;) Quote
Lucyna Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Poker']Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię. Biżu niech zostanie, można wystawić na innym bazarku.A naklejki się przydadzą. Dokąd mam po nie podjechać ? ;)[/QUOTE] zapraszam po naklejki ... ja ich niestety nie mogę przywieźć ... zapomniałam jak się do Was jedzie :shake::placz: adres wysyłam na priva :multi::multi::multi: Quote
Poker Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Lucyna']zapraszam po naklejki ... ja ich niestety nie mogę przywieźć ... zapomniałam jak się do Was jedzie :shake::placz: adres wysyłam na priva :multi::multi::multi:[/QUOTE] o psia kość, to niedobrze, może pamięć wróci jak się u nas nowa tymczaska pojawi :eviltong:.A tymczasem może Cavinton by się przydał albo Gingo Biloba :evil_lol: Do urlopu nie mam szansy dotrzeć.Nie wiem za co sie najpierw brać.Dziś spędziłam z 6 godzin na sadzeniu kwiatów :roll: Jutro planuję strzyżenie chłopaków. Jeszcze dentysta po drodze i widowisko w Operze na zaproszenie 2.znajomych chłopców, nie mówiąc o czynie społecznym na rzecz Romów z obozowiska. Quote
Lucyna Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Napisałam priva i czekam na odpowiedź :loveu: Jaki czyn społeczny? Quote
AnkaG Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Tak tylko trzeba pamiętać by łykać na pamięć :) Pokerku miłego urlopu :) Quote
Lucyna Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='AnkaG']Tak tylko trzeba pamiętać by łykać na pamięć :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Poker']Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię. Tak, nie podawaj adresu gdzie są bo pojadę i ukradnę Quote
togaa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Nadrobiłam zaległości i przeczytałam wieści z ostatniego tygodnia od a do zet. Wzruszająca historia z pięknym zakończeniem.... Pokerku, tulę mocno! Quote
zozola77 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 w obliczu szczesliwego zakończenia pozwolę sobie poprosic o pomoc: "Kropelki krwi cicho spadają zanika tętno, oczy się mgłą zasłaniają dobrze, że Brego krew miał kupioną Śmierć szybko odeszła inna stroną... teraz w podziece za psa lepsze dni zetrzyj choc kilka tych kropel krwi... " http://www.dogomania.pl/forum/threads/244297-Kropla-KRWI-na-wag%C4%99-%C5%BCycia-BREGO-2z%C5%82-_-staruszek-OLKUSZAK-ju%C5%BC-po-operacji_-19-06 moze ktos z Was sie tez wzruszy Quote
Poker Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='gosiaczek1984']co u ślicznotek słychać/ Dzisiaj wytrzymała i nie dzwoniłam. Wczoraj rozmawiałam rano i wszystko było OK. Pani jest bardzo szczęśliwa,że ma Dusię.Mówiła ,że zawsze marzyła o takiej suni. Rano idą na siusiu,a potem jeszcze polegują sobie przytulone w łóżeczku.(Jak ja pańci zazdroszczę ) U Mikusi te z wszystko dobrze.Nie straciła animuszu kierowniczki i próbuje szefować.A pańciom to bardzo odpowiada. gosiaczku, będę Cię prosiła o odwiedziny maluchów zanim pojadę na urlop. Dasz radę w przyszłym tygodniu? Panie mieszkają na Asnyka. Quote
Lucyna Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Poker'] gosiaczku, będę Cię prosiła o odwiedziny maluchów zanim pojadę na urlop. Dasz radę w przyszłym tygodniu? Panie mieszkają na Asnyka.[/QUOTE] To może ja pojadę na tę wizytę ... mam zamiar być na Asnyka w tym tygodniu :diabloti::ghost_2: Quote
Poker Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='Lucyna']To może ja pojadę na tę wizytę ... mam zamiar być na Asnyka w tym tygodniu :diabloti::ghost_2:[/QUOTE] W Wałbrzychu? :crazyeye: To bardzo proszę, będę się cieszyć. A ja mam młoteczek z bazarku :eviltong: Quote
Lucyna Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Poker']W Wałbrzychu? :crazyeye: To bardzo proszę, będę się cieszyć. A ja mam młoteczek z bazarku :eviltong:[/QUOTE] :loveu: Mam zamiar przywieźć je cichcem :ghost_2:do swojego :eviltong: łóżeczka :calus: a z młoteczkiem się umówimy, mam nadzieję, że nie będzie używany:eviltong: ;) Quote
Recommended Posts