Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker, gratulacje! Alez udana akcja! A tak niewinnie się zapowiadało, po prostu sunia na dt. A tu życie po swojemu napisało scenariusz i skomplikowało plany. Dzięki Tobie Dusia żyje i obie sunie mają tak Wspaniałych Ludzi na własność!

Posted

Dzwoniłam do obu mamusiek.
U dziewczynek wszystko w porządku. Okazuje się ,że one spotykają się na porannej kawce i popołudniowej herbatce. Radości wtedy nie ma końca. Szaleją niesamowicie i są bardzo szczęśliwe.Pańcia Dusi mówi ,że telewizor nie jest potrzebny.
Obie panie twierdzą ,że sunie są przecudowne tylko do podziwiania i kochania.
Obie śpią z pańciami. Jeszcze nie przychodzą w domu na zawołanie, ale same to chodzą za swoimi mamusiami.
Dusia je bardzo ładnie puszki , koo też piękne. Mikunia pałaszuje co się tylko da.
Pani Dusi była u swojego weta po puszki i pokazała jej dokumentację.Umówiła się ,że za 2 tygodnie pokaże mu Dusię.
A my ciągle wzdychamy z tęsknoty za maliznami.
Wieczorem postaram się wkleić filmiki z ostatnich dni pobytu u nas.

Posted

Malizny pojawily sie zeby zapelnic pustke po Kredce, wiec i teraz pojawi sie Ktos zeby zajac Pokerowe mysli i serce, mam nadzieje jednak, ze ten nowy Ktos bedzie zdrowy i tego Pokerowi (po udanym urlopie) zycze :)

Posted (edited)

[quote name='Poker']
Walczące potffforrry

ustawiłam sobie jako tapetę na kompie ... fotka jest usadowiona na szarym tle
(moim ulubionym kolorze)
Poker, jeszcze naklejki dla dziewczynki mam dla ciebie i resztę biżuterii, chyba 3 sztuki ...

Edited by Lucyna
Posted

[quote name='Lucyna']ustawiłam sobie jako tapetę na kompie ... fotka jest usadowiona na szarym tle
(moim ulubionym kolorze)
Poker, jeszcze naklejki dla dziewczynki mam dla ciebie i resztę biżuterii, chyba 3 sztuki ...[/QUOTE]

Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię.
Biżu niech zostanie, można wystawić na innym bazarku.A naklejki się przydadzą. Dokąd mam po nie podjechać ? ;)

Posted

[quote name='Poker']Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię.
Biżu niech zostanie, można wystawić na innym bazarku.A naklejki się przydadzą. Dokąd mam po nie podjechać ? ;)[/QUOTE]
zapraszam po naklejki ... ja ich niestety nie mogę przywieźć ... zapomniałam jak się do Was jedzie :shake::placz:
adres wysyłam na priva :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Lucyna']zapraszam po naklejki ... ja ich niestety nie mogę przywieźć ... zapomniałam jak się do Was jedzie :shake::placz:
adres wysyłam na priva :multi::multi::multi:[/QUOTE]

o psia kość, to niedobrze, może pamięć wróci jak się u nas nowa tymczaska pojawi :eviltong:.A tymczasem może Cavinton by się przydał albo Gingo Biloba :evil_lol:
Do urlopu nie mam szansy dotrzeć.Nie wiem za co sie najpierw brać.Dziś spędziłam z 6 godzin na sadzeniu kwiatów :roll:
Jutro planuję strzyżenie chłopaków. Jeszcze dentysta po drodze i widowisko w Operze na zaproszenie 2.znajomych chłopców, nie mówiąc o czynie społecznym na rzecz Romów z obozowiska.

Posted

[quote name='AnkaG']Tak tylko trzeba pamiętać by łykać na pamięć :)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Poker']Coś takiego? Jako tapetę?To naprawdę miłością do nich zapałałaś.Wcale się nie dziwię.

Tak, nie podawaj adresu gdzie są bo pojadę i ukradnę

Posted

Nadrobiłam zaległości i przeczytałam wieści z ostatniego tygodnia od a do zet.
Wzruszająca historia z pięknym zakończeniem....
Pokerku, tulę mocno!

Posted

w obliczu szczesliwego zakończenia pozwolę sobie poprosic o pomoc:

"Kropelki krwi cicho spadają
zanika tętno, oczy się mgłą zasłaniają
dobrze, że Brego krew miał kupioną
Śmierć szybko odeszła inna stroną...

teraz w podziece za psa lepsze dni
zetrzyj choc kilka tych kropel krwi... "

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244297-Kropla-KRWI-na-wag%C4%99-%C5%BCycia-BREGO-2z%C5%82-_-staruszek-OLKUSZAK-ju%C5%BC-po-operacji_-19-06

moze ktos z Was sie tez wzruszy

Posted

[quote name='gosiaczek1984']co u ślicznotek słychać/

Dzisiaj wytrzymała i nie dzwoniłam.
Wczoraj rozmawiałam rano i wszystko było OK.
Pani jest bardzo szczęśliwa,że ma Dusię.Mówiła ,że zawsze marzyła o takiej suni.
Rano idą na siusiu,a potem jeszcze polegują sobie przytulone w łóżeczku.(Jak ja pańci zazdroszczę )
U Mikusi te z wszystko dobrze.Nie straciła animuszu kierowniczki i próbuje szefować.A pańciom to bardzo odpowiada.
gosiaczku, będę Cię prosiła o odwiedziny maluchów zanim pojadę na urlop.
Dasz radę w przyszłym tygodniu? Panie mieszkają na Asnyka.

Posted

[quote name='Poker'] gosiaczku, będę Cię prosiła o odwiedziny maluchów zanim pojadę na urlop.
Dasz radę w przyszłym tygodniu? Panie mieszkają na Asnyka.[/QUOTE]

To może ja pojadę na tę wizytę ... mam zamiar być na Asnyka w tym tygodniu :diabloti::ghost_2:

Posted

[quote name='Lucyna']To może ja pojadę na tę wizytę ... mam zamiar być na Asnyka w tym tygodniu :diabloti::ghost_2:[/QUOTE]

W Wałbrzychu? :crazyeye: To bardzo proszę, będę się cieszyć.
A ja mam młoteczek z bazarku :eviltong:

Posted

[quote name='Poker']W Wałbrzychu? :crazyeye: To bardzo proszę, będę się cieszyć.
A ja mam młoteczek z bazarku :eviltong:[/QUOTE]

:loveu: Mam zamiar przywieźć je cichcem :ghost_2:do swojego :eviltong: łóżeczka :calus:
a z młoteczkiem się umówimy, mam nadzieję, że nie będzie używany:eviltong: ;)