Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, no , Lucynka faktycznie się w nich zakochała.
Na razie ,młoteczek leży i czeka,ale czy wytrzymam bez używania go , to nie daję gwarancji.

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']No, no , Lucynka faktycznie się w nich zakochała.
Na razie ,młoteczek leży i czeka,ale czy wytrzymam bez używania go , to nie daję gwarancji.[/QUOTE]

jak przyjdę po niego to wybijesz mi panienki z głowy ... :bigcry::roflt:

Posted

[quote name='Poker']
A ja mam młoteczek z bazarku :eviltong:[/QUOTE][FONT=Verdana][quote name='Lucyna']jak przyjdę po niego to wybijesz mi panienki z głowy ... [/FONT]:bigcry::roflt:[FONT=Verdana][/QUOTE][/FONT]
toż to młot jest a nie młoteczek maluśki ;)

Posted

Dziś też nie dzwoniłam.Miałam wczoraj duże problemy i przeżycia.Dobrze,że sama uszłam z życiem ,ani nie leżę połamana.
Jutro zadzwonię.
Ktoś tu naprawdę się zakochał w maliznach.Oczywiście oprócz nas. Właśnie przed chwilą wspominaliśmy ze śmiechem te dziesiątki budyniowych koo i kałuż. Mąż powiedział ,że już zapomniał.

Posted

[quote name='Energy']Poker jak zdrówko?[/QUOTE]

Dzięki, zdrówko OK.Ale jestem niesamowicie zmęczona.
Dziś strzygłam Dolara i dokańczałam podstrzyżyny Pokera. Jeszcze musimy chłopaków przed wyjazdem wykąpać.Roboty na ogródku zw względu na pogodę i Dusię też miałam opóźnione,ale prawie nadgoniłam.

Posted (edited)

Dzwoniłam do dziewczynek.Obie mają się bardzo dobrze. Śpią z pańciami .Dusia płacze jak zostaje sama nawet na chwilę. Pańcia próbuje ją przyzwyczajać stopniowo,ale jak ma dłuższe wyjścia z domu, to sunia idzie do siostry i cioci.Odwrotnie też, mimo że Mika nie płacze.
Dusia broni ogródka i jak ktoś wchodzi na jego teren, to drze dziób.
Na spacerki chodzą osobno, bo zamiast robić co trzeba, to sie bawią małe trzpioty.
Obie panie bardzo zadowolone z maluchów. A nam nadal ich brakuje.
Dotarły pieniądze z bazarku Lucyny.Po zrobieniu wszystkich rachunków okazało się ,że jest 36,18 zł NADPŁATY.Macie pomysł co nimi zrobić?

Mam nadzieję ,że obie sunieczki są szczęśliwe i tak pozostanie na zawsze.
[FONT=book antiqua][SIZE=4]W związku z tym chciałam podziękować z całego serca wszystkim wspierającym nas duchowo, finansowo i ciężką pracą.Dziękuję również mojemu mężowi, który towarzyszył mi w zmaganiach z chorobą Dusi i za sprzątanie setek qp i bajorek.
[/FONT]

Edited by Poker
Posted

[quote name='Poker']
Mam nadzieję ,że obie sunieczki są szczęśliwe i tak pozostanie na zawsze.
[/QUOTE]

też mam taką nadzieję:multi: cudownie, że łobuziary mogą widywać się codziennie, to dla nich najlepsze wyjście niby osobno a jednak razem :)

Dziękujemy Poker za opiekę,poświęcenie i leczenie kruszynek :calus:

Posted

[quote name='Poker']
Dotarły pieniądze z bazarku Lucyny.Po zrobieniu wszystkich rachunków okazało się ,że jest 36,18 zł NADPŁATY.Macie pomysł co nimi zrobić?
[/QUOTE]Pisałam już na bazarkach , ale napiszę też tutaj, że pieniądze z moich bazarków na Dusię (z fantami od Poker): biżuteryjnego i torebkowego, poszły na Kielce i na podopiecznych Maci i Laci

Posted (edited)

[quote name='Poker']Dzięki, zdrówko OK.Ale jestem niesamowicie zmęczona.
Dziś strzygłam Dolara i dokańczałam podstrzyżyny Pokera. Jeszcze musimy chłopaków przed wyjazdem wykąpać.Roboty na ogródku zw względu na pogodę i Dusię też miałam opóźnione,ale prawie nadgoniłam.

Całe szczęście, że zdrowie dopisuje:)
A przepracowywać się nie należy:diabloti:szkodzi:eviltong:

Super, że sunieczki mają takie domy i są szczęśliwe:) Poker jak Ty to robisz???

[quote name='ewelinka_m']
Dziękujemy Poker za opiekę,poświęcenie i leczenie kruszynek :calus:

Się przyłączam do podziękowań dla Ciebie i Małżonka:)

Edited by Energy
Posted

Poker,cieszę się,że jesteś cała i zdrowa,a samochód rzecz nabyta.
Podziękowanie należy się przede wszystkim Tobie,że tyle trudu włożyłaś w wyprowadzenie sunieczek na prostą.My tylko byliśmy obok i kibicowaliśmy Tobie i maliznom.Fajnie,że malizny trafiły do takich fajnych domków,gdyby nie Ty to nie wiadomo jak by się ich dalej los potoczył.

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Poker co z ta wizyta,mam jechac czy nie

Porozmawiam z paniami i dam znać.Myślę ,że wszystko jest w porządku ,ale pańskie oko KONIA tuczy :evil_lol:

Posted

Dzwoniłam do dziewczynek.Akurat były razem u Mikusi.
Dusia je coraz lepiej.Okazała się szczekaczką. Na ogródku drze dziób na wszystkich i na wszystko. W domu jest grzeczna.Wczoraj pani jechała z nią autobusem w gości.Była bardzo grzeczna.
Mika jest żywiołkiem , nie szczeka, jest posłuszna , je bardzo ładnie. Małe pięknie cały czas się bawią.
Panie zgodziły sie na wizytę gosiaczek 1984.
Poproszę gosiaczek ,żeby odwiedziła każdą z osobna w ich domkach ,a potem ewentualnie zobaczyła jak razem figlują.