Anula Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Tak,bardzo miło czyta się takie wiadomości.Dziewczynkom trafiły się bardzo fajne domki. Quote
Nutusia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 No, to teraz już TRZEBA zmienić tytuł i wyszmyrgnąć strrrrraszny banerek z podpisu, droga Pokerkowo ;) :) Quote
gosiaczek1984 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Poker z mila checia pojechalabym na wizyte po,ale niestety nie ma szans teraz,bo sie tragicznie czuje tzn.mdli mnie od rana do wieczora,nawet bym nie dojechala..oczywiscie jak bede sie lepiej czula to na pewno podjade Quote
Poker Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Poker z mila checia pojechalabym na wizyte po,ale niestety nie ma szans teraz,bo sie tragicznie czuje tzn.mdli mnie od rana do wieczora,nawet bym nie dojechala..oczywiscie jak bede sie lepiej czula to na pewno podjade[/QUOTE] Rozumiem, poczekam na lepsze samopoczucie czego szczerze życzę. Quote
Poker Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Dzwoniłam dziś w końcu do pańci Dusi. Okazało się ,że mała miała kryzys zdrowotny,ale pani była czujna i pogoniła z nią do weta. Dostała leki i znów zaczęła jeść.Wytępiona została glista. Dusia w domu jest aniołkiem i pieszczochą. Nauczyła się już sama zostawać. Na ogródku bawią się z Mikusią jak szalone.Gdy pojawi się ktoś obcy na horyzoncie , to Dusia jest prowodyrem do szaleńczego szczekania. W trakcie takich akcji potrafią obie warczeć nawet na właścicielki, a Mika to nawet ugryzła pańcię Dusi. Obawiam ,że panie za bardzo je rozpuszczają i żeby z aniołeczków nie zrobiły się nam 2 :diabloti: Obie pańcie są zakochane w suniach. Quote
Energy Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To wspaniałe wiadomści :) bardzo się cieszę :) Quote
iwstar58 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Super duecik, pańcie kochają to i rozpieszczają :lol: I niech je szczęście nie opuszcza... Quote
Nutusia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 I ja bardzo, bardzo się cieszę. W końcu mają to, na co zasługują :) Quote
Anula Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Ja też bardzo cieszę się z wiadomości.Dwa maluchy mają fajne domki i praktycznie nie są rozdzielone. Quote
Ellig Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Sunie maja cudowne domy, to wielka radosc czytac takie wiadomosci:) Quote
gosiaczek1984 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Cioteczki wspomozcie choc jedna cegielka http://www.dogomania.pl/forum/threads/245610-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-szkolenie-agresywnego-mix-malamuta-do-18-08-2013-godz-22-00/page3 Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='gosiaczek1984']A wiadomo co z tamtymi czilalkami?[/QUOTE] Wszystkie pozostałe cziłki pojechały do równie dobrych ds-ów :) Quote
Handzia55 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Proszę, zajrzyjcie chociaż, sunia do uśpienia bo znudziła sie właścicielom:placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246536-Zapad%C5%82-wyrok-Mi%C5%9Bka-ma-6-dni-na-znalezienie-nowego-domu-%28 Quote
Poker Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 W końcu dostałam wiadomości o maluchach. Witam ! Przepraszam, ze tak późno się odzywam ale nawet nie mam kiedy czytać prywatnej poczty. Niunki mają się bardzo dobrze. Dusia waży już ponad 5 kg, je wszystko co się jej da. Właśnie skończyła się jej cieczka i dziewczynki niebawem będą wysterylizowane, prawdopodobnie początkiem listopada. Dusia śpi już samodzielnie w swoim legowisku z kilkoma małymi pluszakami i koniecznie pod kocykiem w misie :)). Mika też ma się dobrze, jest mniejsza ciut od Dusi i jest dużo spokojniejsza. Ogólnie Dusia jest bardzo dominująca w stosunku do Miki. Dalej pozostał w nich strach przed obcymi osobami, nawet ja kiedy jestem prawie co drugi dzień u Teściowej, jestem zawsze obszczekana przez Dusię, nie ma mowy aby ja pogłaskać, kiedy jest na rękach u Teściowej, potrafi nawet złapać zębami :) Ale mimo tego wszystkiego dziewczynki są kochane przez swoje pańcie i już sobie nie wyobrażają żeby ich nie było. Obie mają wspólny ogródek, gdzie biegają z prędkością światła :) Zdjęcia postaram się w najbliższym czasie przesłać, jak czas pozwoli to może w niedzielę. Pozdrawiam serdecznie. L. Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Jak sie pomysli, jaka walke stoczylas Pokerku o ich zycie, to sie czlowiek wzrusza czytajac teraz o ich harcach. Quote
Lucyna Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 cudne wieści, a Pokerkowi pewnie łza się w oku kręci :multi: Quote
Nutusia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Superowe wieści! Trzymajcie się, Maleńtasy! :) Quote
Poker Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Lucyna']cudne wieści, a Pokerkowi pewnie łza się w oku kręci :multi:[/QUOTE] Oj tak.Chyba żałuję ,że nie zostawiliśmy w DS Miki. Mąż zareagował na moje wyznanie,że jak to, one nie mogły być rozdzielone. Musiałyby obie zostać.Obudził się chłopak rychło w cza. Quote
Nutusia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 I całe szczęście, że rychło w czas, bo od tej pory już kolejne bidy wyratowane i ciąg dalszy nastąpi! :razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts